Home \ ungdom
 

Var som Beyonce.

 

Beyonce är unik, men det betyder inte att du inte kan använda den som en inspiration för positiv förändring i ditt liv. Vi kan inte alla vara miljonärer sångare och artister, men du kan lära dig att ta fram dina bästa egenskaper och ge dig själv den bästa chansen att lyckas oavsett vem du är.

              

Förfarande .

    

    1      Verkar som Beyonce  ,

    
   
 1.            1      Var säker. Om det finns en sak som sträcker sig bortom talang, engagemang och närvaro, är det att Queen Bey har det högsta självförtroendet att hon utstrålar hela tiden, oavsett vad hon gör. Oavsett om du bara handlar eller står på scenen, borde du ta alla i rummet med sitt självförtroende och lätthet. 
    
  • Försök med positiva affirmationer om du inte är så säker som du vill vara. Prova Beyonce Text för att göra denna etxra Beyonce-liknande: Sjung "Jag är en Survivor" till dig själv om du är mindre självsäker än du vill. Sjung tills du tror på det själv.
  •  
  • Acceptera dina brister och utmaningar. Om du är medveten om dina sårbarheter kan du få ström över dem. De är en del av dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätta ambitiösa mål. Beyonce, dotter till en Texas frisör och en Xerox-säljare, har inte hunnit olycka på hennes framgång. Det behöver arbete. Hon ställer höga krav för sig själv och har blivit det hon är idag med hårt arbete och engagemang för hennes talang. Försök att ställa ditt mål så högt som möjligt och ta reda på vad du verkligen behöver göra för att dina mål ska bli verklighet. 
    
  • Börja ung. Beyonce träffade de andra tjejerna från Destiny's Child när hon var en ung tjej och hennes mål var etablerade och etablerade i en ung ålder. De ville bli kändisar. Vad är din stora ambition?
  •  
  • Försök inte att fokusera på fördelarna med andra människor och jämföra dem ständigt med människor som redan är framgångsrika och har en lättare väg till framgång. Koncentrera dig på vad du behöver göra för att uppnå dina mål.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var kreativ. Hitta ett sätt att vara kreativ i ditt talangsområde. Hitta din egen vridning på ditt arbete och gör ditt arbete så unikt som personen du är. 
    
  • Försök att utveckla dina egna kreativa hobbyer om du har några talanger för kreativa sysslor. Du behöver inte vara sångare eller dansare, som Beyonce, men de är verkligen värdiga kreativa sysslor för en fan.
  •  
  • Alla är bra på någonting, och det kan ta ett tag att ta reda på vad det är men ge inte upp sig själv. Bara för att du inte är hjärtekirurg eller astronaut eller en Hollywood skådespelerska betyder inte att du inte har någon mening eller inte är kreativ. Ta reda på vad som inspirerar och förföljer det och se var det leder dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var dedikerad och passionerad om ditt arbete. Beyonce skulle inte vara nöjd bara för att göra de nakna nödvändigheterna. Vad du än gör, jobba kreativt eller inte, du måste gå utöver, göra ditt allra bästa och nå högsta nivå, även om du inte känner det idag. 
    
  • Det låter så hackneyed, men om du har problem med ett visst projekt i skolan eller en uppgift på jobbet, fundera på hur Beyonce skulle göra det. Hur skulle hon ta itu med projektet? Vad skulle hon säga till hennes chef?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bliv motiverad. Beyonce hänger upp en Grammy på hennes gym för att vara fokuserad och motiverad. Det räcker inte att bara ställa ambitiösa mål - du måste alltid hålla dig fast och arbeta mot detta mål hela tiden. Du måste spendera timmar i den.       
 10.  
 11.             6      Variera din talang. Beyonce är inte bara en bra sångare och dansare, men också en begåvad modedesigner, parfymtillverkare, skodesigner, skådespelerska, aktivist och hon har en hand på många olika områden. Hon strävar efter att uppnå allt på en hög nivå, även om hon inte har mycket erfarenhet inom dessa områden. 
    
  • Stå inte stilla. Lägg till nya talanger och förmågor till din repertoar. Ta inte en paus. Gör vad som är nödvändigt för att lära dig vad du vill göra.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var snäll. Beyonce är en filantrop, generös med sin tid och pengar, hon använder sitt inflytande för att hjälpa andra. Knowles blev en ambassadör för kampanjen World Donation Day 2012, som donerade sin sång "I Was Here" och hennes musikvideo, sköt i FN, till kampanjen. Det låter omöjligt om du inte är ett stort namn i Hollywood, men ta små steg för att hjälpa dina vänner och grannar. 
    
  • Människor gör vänliga saker till varandra varje dag och det kan vara lite lätt att le, att hålla en dörr öppen, att donera pengar och mycket annat. Ge din tid generöst.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bli en del av ett kraftpar. Beyonce och Jay-Z ses lika i popmusikens värld, som innovatörer och starka talanger. Om du vill vara som Beyonce, leta efter någon som du kommer att respektera och beundra lika, och sedan erövra världen tillsammans. Individuellt har de kontroll över sina egna liv, deras ambitioner och deras framgång. Tillsammans är de ostoppbara. 
    
  • Du behöver inte vara rik eller kraftfull för att vara en del av ett "makten" par. Kraftverk bygger på ömsesidig respekt, ömsesidig ambition och oberoende. Kraftpar bildas när två framgångsrika men likasinnade människor kommer ihop och bildar en enhet.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Föreställ dig ett wild alter ego. Sasha Fierce är en mer energisk scen skådespelare än Beyonce. Beyonce, du kan säga "blir" Sasha Fierce när hon är på scenen, vilket kan ge henne modet att dansa saker som flammande pyros på scenen medan du bär en bh som lyser i mörkret och ha på sig en leopardbyxa, gör. 
    
  • Försök att upptäcka den "vilda" sidan i dig som ger dig självförtroendet att göra saker som du normalt inte skulle göra och det kommer att öka ditt självförtroende. Bara låtsas vara någon annan.
  •  
  • Centrera dig själv i detta alter-ego när du behöver självförtroende. Du måste förbereda dig för en stor presentation på jobbet? Ställ in din vilda sida.
  •  
                   
 18.  
             

    2      Ser ut som Beyonce  ,

    
   
 1.             1      Utveckla din egen personliga stil. Även om det tydligt påverkas av sångare som Janet Jackson, Madonna och Tina Turner, ser Beyonce inte ut som andra kändisar. Hon har utvecklat sitt eget sätt och skrivit sitt eget recept för framgång. Du kan inte bara se ut som Beyonce och du bör inte försöka om du verkligen vill vara som Beyonce. 
    
  • Istället lär du dig vad som gör att du ser bra ut och utvecklar din egen personliga stilstil, baserat på dina gillar och ogillar och din kroppsstil.
  •  
  • Klä din ålder, men klä dig bra. Beyonce ser alltid snygg ut, oavsett vad hon gör och vi är formellt händelsen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var kroppsmedveten. Beyonces närvaro närvaro kräver att hon ligger i spetsen för hennes kardiovaskulära hälsa. Vad du än gör för livet, oavsett hur gammal du är, oavsett hur din kropp formar, det är en bra idé att vara aktiv. Träna flera gånger i veckan för att hålla passform och prioritera din fysiska hälsa. 
    
  • Det behöver inte vara tråkigt. Ett bra och enkelt sätt att träna Beyonce-liknande? Sätt på "Jag är... Sasha Fierce" och dansa som en idiot. Svett ut på dansgolvet.
  •  
  • Beyonce gör intervallträning, växlar mellan högintensitets- och uthållighetsövningar över en tidsperiod för att bränna kalorier med kroppen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ät bra. Beyonce äter tre hälsosamma vanliga måltider om dagen med fokus på helkorn, färska frukter och grönsaker. På en ny turné med Jay-Z experimenterade de med en "vegansk" utmaning i 22 dagar. Du behöver inte gå vegan om du inte vill, men äta rent och bara äta kolhydrater, undvika feta livsmedel och socker är en bra idé för alla.       
 6.  
 7.             4      Var ärlig. Det är viktigt att du gör det samtidigt som du är bekväm oavsett vad andra människor berättar för dig eller vad den nuvarande trenden är eller vad andra människor gör. Om du vill lägga på smink, gör du det. Om du inte känner att du lägger på smink så är det okej också. Beror inte på något externt för att du ska känna dig säker. 
    
  • En av de stora och anmärkningsvärda och inspirerande sakerna om Beyonce Knowles är att hon inte är en riktigt tunn typ av kvinna. Den har kurvor och det visar människor överallt att du inte behöver passa in i en orealistisk kroppsstorlek för att vara sexig. Var stolt över kroppen du har. Det är sexigt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Höj ditt hår. Beyonces hår är dynamiskt, flytande, sexigt och ombröst. Det är en av de första sakerna du märker på varje Beyonce-bild. I stället för att blanda två färger i mitten av hennes hår är hennes rötter mörkbruna eller svarta medan resten av hennes hår är blont. 
    
  • I barberbutiken släpper du av ett dynamiskt utseende som Beyonce, färg ditt hår när det är lättare, eller lägg på en touch när den är ljus.
  •  
  • Alternativt, som håret du har. Naturligt hår är perfekt Beyonce-liknande. Det handlar mer om attityden än utseendet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Försök att bära flash tatueringar. Flash Tatueringar är metalliska tatueringar som Beyonce nyligen har lagt till sitt Instagram-konto. Du kan beställa dessa relativt billigt online för att försöka kittla din "hårda" sida.       
 12.  
                
Ungdom populär:
Ta reda på om han gillar dig.

Fråga din mamma om en bh.

Första gången smooching.

Hur man bekänner dina känslor till din förälskelse.

Pimp dig själv rätt.

Invent ett coolt smeknamn.

Att vara så perfekt som möjligt.

Välj en förebild.

Gå ut med en pojke i gymnasiet.

Från en tjej till en mogen kvinna.

Live Free.

Hitta din första flickvän.

Håll dig vuxen.

Känn skillnaden mellan nördar och nördar.

Var mystisk.

Förbered dig för en tornado.

Var avstängd.

Ta reda på om en bra vän är kär i dig.

Blivit bara en ninja.

Få föräldrar att köpa dig något.

ako woman