Home \ ungdom
 

Få en tjej i skolan att gilla dig.

 

Hej killar! Vill du göra en tjej i skolan som du, och vet inte hur? Nå då är du på rätt ställe här. Denna artikel kommer att berätta allt om att bryta isen med denna speciella andra person.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      När du är redo för skolan, kanske du vill bära något som ser bra ut på dig. De flesta tjejer gillar killar som gillar preppy kläder, t.ex. av Abercrombie eller Hollister Vans bär. Att bära vackra kläder kommer att berätta för en tjej att du inte är totalt kaotisk. Använd också deodorant. Spraya lite textilförfriskare på ryggsäcken och kläderna.       
 2.  
 3.             2      Om du ser henne i skolan, säg hej till henne. Gör henne må bra. Berätta en eller två roliga skämt. Gå vidare efteråt. Om du håller dig för nära henne så kan hon bli galen.        
 4.  
 5.             3      Om du ser henne i klassrummet vinkar du till henne. Hon kommer att ansluta till dig. Blick också på henne varje gång hon går förbi dig eller gör något annat.        
 6.  
 7.             4      Låt henne skratta. Hon kommer att älska din humor och kan till och med börja känna dig.        
 8.  
 9.             5      Sitta vid lunch nära hennes bord. Titta på henne stadigt och när hon ser dig titta på henne, le på henne. Tjejer älskar killar som ler.        
 10.  
 11.             6      Håll dig själv. Att vara dig själv är nyckeln till ett bra förhållande.        
 12.  
 13.             7      Skriv ett meddelande till henne. Det är lite svårt att berätta för henne personligen, så en anteckning är ett bra alternativ. Men se till att hon inte visar henne till sina vänner!        
 14.  
 15.             8      Ta henne åt sidan efter skolan och berätta för henne att du gillar henne. Hon kommer verkligen inte att bry dig. Undrar om hon vill vara din flickvän och hon kommer antagligen att säga ja.        
 16.  
 17.             9      Okej, var snäll och allt, men blink inte på henne. Hon kommer bli rädd och berätta förmodligen för sina vänner, och då vet alla att du gillar henne och de tror att du är ett kryp.        
 18.  
 19.             10      Ej rigid. Om du är närmare henne, så är det bra, men gör det inte som att du försöker justera henne. Det sista du vill är att hon ska undvika dig.        
 20.  
 21.             11      Var beredd på avslag. Om du ska fråga henne personligen, var då redo att säga nej. Om hon gör det är du redo. Om hon säger ja, då är du glad och lättad.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Var en rebell.

Dölj tårar i skolan.

Var en scenbarn.

Låt benen se tjockare ut.

Var macho.

Bli en ansvarsfull tonåring.

Berätta för din pappa, du har din period.

Önskvärt.

Berätta för en tjej att du är kär i henne.

Hantera puberteten.

Berätta för din flickvän att du älskar henne.

Titta bra som en pojke.

Kör som en diva.

Att vara elegant som en pojke.

Korrekt beteende mot din flickvän i skolan.

Kyssar en tjejs nacke.

Njut av att vara tonåring.

Bor med lite pengar.

Hårklippning hemma.

Hantera som barn eller tonåring med panikattacker på rätt sätt.

Sluta jämföra dig med andra.

ako woman