Home \ ungdom
 

Gör dig redo för ett möte.

 

Måste du göra dig redo för ett möte med någon speciell? Ta lite tid att planera ditt möte så att allt går så smidigt som möjligt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bekräfta ditt möte . Du vill inte att de ska bli avbrutna eller du får sitta! Se till att du skriver ner var du ska, vad du ska göra, vem du reser med och alla telefonnummer du behöver. Om du träffas vid tidpunkten för mötet, missa inte tåget eller bussen och se till att du får trafik. Verkar inte full eller hungover; Se till att du är uppdaterad och energisk för dagens händelser.        
 2.  
 3.             2      Om du bjuder in en tjej till ett datum är det ibland artigt att fråga sin pappa först. Du måste bedöma situationen för att undvika förlägenhet och / eller förnekelse.       
 4.  
 5.             3      Välj en outfit. Se till att det inte är för elegant om du bara går till stranden, men när du går ut för att äta, se till att det inte är för avslappet. Framför allt, se till att det du bär är bekvämt. För en man är en skjorta och byxor lämplig för de flesta tillfällen.       
 6.  
 7.             4      Ta en dusch. Du vill vara snäll och ren. Använd ett gott luktande schampo, en hårbalsam och en doftande duschkräm. Tvätta ansiktet och rengör dig mer än vanligt. Du vill imponera på ditt datum. Raka dig själv! Tänk på en ny frisyr för att göra dig elegant. Du vill inte att ditt datum ska förvirra dig med trampen som hänger runt stationen!       
 8.  
 9.             5      Borsta dina tänder och stil ditt hår. Det sista du behöver är en bit broccoli från lunch mellan dina tänder. Använd sedan en munvatten och lägg till en eller två minter eller tuggummi för att hålla andan frisk. Stil ditt hår. Om du kan göra det, utforma det för att betona ditt ansikte och om du är riktigt bra, så din outfit också.       
 10.  
 11.             6      Var tålmodig. Om ditt möte inte visas direkt, är det bra. Detta ger dig mer tid att förbereda. Kasta i en annan mint godis eller tänka på vad du ska säga. Om ditt möte är 15 minuter eller mer sent, försök sedan ringa henne. Om hon inte svarar, var inte panik. Vänta ytterligare 10 minuter, ring igen och om det inte finns något svar igen - sedan vidare till nästa.       
 12.  
 13.             7      Om du är på datum, oroa dig inte! Inget datum är perfekt, så oroa dig inte om det. Vänd inte för mycket för att dricka Detta slutar alltid dåligt och ger intrycket att du har ett allvarligt problem.       
 14.  
 15.             8      Tänk på förhand av roliga saker du kan säga som är intressanta för ditt datum (INTE förbi / nuvarande svärmar, tillståndet för dina tånaglar, en lista över vad du åt dagen, den slumpmässiga killen du pratade med i en bar i går kväll [OM DENNA ÄMNE SE ONLINE! ] eller din brors arbetsbidrag).       
 16.  
 17.             9      Killar som öppnar sin bildörr på sitt datum går aldrig ut ur mode!        
 18.  
 19.             10      Ta ditt datum till hennes dörr i slutet av mötet.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Så du blir en tomboy.

Ta reda på om han gillar dig.

Högstadiet överlever.

Var en bra vän i skolan.

Var som Spencer Hastings från Pretty Little Liars.

Klä upp dig som en pojke i skolan.

Levande blygsamhet.

Se om en pojke i gymnasiet tycker om dig.

Vad en söt emo tjej ser ut.

Dina föräldrar övertygar dig att hämta en mobiltelefon.

Komma självständigt.

Att vara populär som en tjej.

Slå på tjejer i gymnasiet.

Få gratis Legos.

Få din förälskelse att bli kär i dig.

Få gratis Legos.

Vad Kim Kardashian ser ut.

Att vara en tjej med swag.

Förbättra mjuka färdigheter.

Attracta en tjej uppmärksamhet.

Dansar på ett prom.

ako woman