Home \ vård
 

Långt hår på nolltid.

 

Det är inte lätt att odla håret långt och hålla det friskt. Om du sedan utsätter dem för stark värme genom hårrätare och krulljärn, är det hela ännu svårare. Men ibland kan du bara inte utan dessa verktyg. Här är några tips som hjälper dig att odla långt hår.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Drick 6-8 glas vatten om dagen. Visste du att vår kropp är mestadels vatten? Vatten håller vår hud och vårt hår hydratiserade och friska!        
 2.  
 3.                  2      Använd en bra balsam. Sjampon är inte särskilt viktigt, eftersom det inte spelar någon roll om det är fuktgivande, faktum är: shampoo tar bort håret från de naturliga oljor som skyddar håret.  
    
  • Arbeta balsamvaran bort från hårrotet för att göra det till ett slags sköld på ditt hår och inte få det att bli fet. Oavsett vad som står på instruktionerna, låt dem alltid fungera i ungefär tre minuter innan du sköljer dem väl. På så sätt får ditt hår en fin glans och blir smidig.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tvätta håret regelbundet men inte för ofta så att du inte tar bort alla oljor från den. Om möjligt, tvätta håret var tredje dag om du inte har gjort ett dammigt eller smutsigt jobb. Hårbotten absorberar smuts och damm, vilket kan orsaka hårsäckar att täppa till. Därför är det viktigt att hålla din hårbotten och håraxeln ren också. 
    
  • Speciella hårvårdsprodukter kan också bidra till att håret växer snabbare. Använd produkter med proteiner, aminosyror och andra näringsämnen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Skölj alltid hårprodukterna med kallt vatten eftersom detta kommer att göra håret glänsande genom att stänga / utjämna hårytan. Om du sköljer håret med varmt vatten märker du att ditt hår blir mycket mer krusigt än när du använder kallt vatten.        
 8.  
 9.                  5      Glöm inte att använda värmebeständig spray eller lotion om du arbetar håret med värme (krusjärn, hårrätare mm). Dessa produkter förhindrar att ditt hår torkar ut för mycket, de fuktar och du har färre delade ändar.        
 10.  
 11.             6      Borsta inte håret när det är vått! Ditt hår är inte så starkt när det är vått, så du får bara kamma det i torrt tillstånd. En borste skulle fastna i våthår och detta skulle leda till hårbrott och splittrade ändar. "Borsta" håret med fingertopparna eller använd en spärrspray och kör sedan försiktigt igenom ditt hår med en stor riven kam.       
 12.  
 13.             7      Ta multivitamintabletter dagligen! Vitaminer håller din hud, hår och naglar friska. Dessutom, om du inte tar några vitaminer och börjar med dem, kommer du snart att inse att ditt hår växer lite snabbare.       
 14.  
 15.             8      Ta många proteiner till dig, för att de gör ditt hår starkt och hälsosamt!        
 16.  
 17.             9      Var och en och en halv till tre månader bör du ha tipsen skurna (ca 5 mm). Tyvärr finns det inget annat sätt att bli av med splittrade ändar, så du måste skilja dig från tipsen. Det kan vara heartbreaking när du måste klippa håret, även om du skulle älska att odla den. Men om du inte gör det, slutar splittringen sämre och leder till hårbrott - ditt hår skulle inte bli bra och inte se frisk ut.       
 18.  
 19.                  10      Följ alla dessa steg och du kommer inse att du kommer att ha starkare, jämnare, längre och friskare hår på nolltid.        
 20.  
 21.                  11      Prova följande ytterligare ansökan: Håll huvudet framåt i fyra till fem minuter varje dag. Massage hårbotten för att främja blodcirkulationen. Var försiktig så att du inte lägger för mycket på det, så du blir inte yr eller får huvudvärk. Denna metod kommer också att hjälpa ditt hår växa snabbare.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Vård populär:
Piercing till och med en piercing.

Ta bort fel naglar.

Använd smink.

Sätt in en näsa ring.

Gör dina ögonfransar och ögonbryn ganska.

Använd färgade jeans.

Snyggt lockigt hår.

Hår styling som en båge.

Gör din egen läppglans utan bivax.

Ren hud med mjölk och honung.

Gör läppskalning med honung.

Håll kläderna av blekning.

Mått på kvinnor.

Rätt kläder till 70 talet diskotek.

Välj ett bröllopsslöja.

Trådar lossa.

Behandla fet hud.

Lär dig att älska ditt lockiga hår.

Flätar sitt eget hår.

Applicera Eau de Toilette.

Slå en hästsvans.

ako woman