Home \ vård
 

Gör akrylnaglar.

 

Varför ska du ha dina akrylnaglar gjort i en salong om du kan göra det själv hemma till hälften? Allt du behöver är en del druggisthjälpmedel och lite tålamod. Så här gör du dig till en professionell akrylmanikyr hemma.

              

Förfarande .

    

    1      Köp Acrylic Nail Remover  ,

    
   
 1.            1      Överväg en akryl nagelsats! Om det här är första gången du gör akrylnaglarna själv kanske du vill börja med ett kit. Kits innehåller allt du behöver för att komma igång, tillsammans med detaljerade instruktioner för att hjälpa dig att få det utseende du vill ha.        
 2.  
 3.             2      Beslut att köpa lösningarna separat! För större kontroll över utseendet på dina akrylnaglar kanske du vill köpa verktygen separat. På så sätt är du också beredd när det är dags att applicera akryl efter att dina naglar har vuxit ut. Gå till en skönhetsaffärsbutik och köp följande hjälpmedel: 
    
  • Akrylnaglar och nagellim. Naglarna är vanligtvis ganska långa, vilket gör att du kan klippa och föra dem till den form och storlek du vill ha.       
  •  
  • Akryl nagelklippare och filer. Normala klipper och arkivering är inte så effektiva på akrylnaglar.       
  •  
  • Akrylvätska och akrylpulver. Dessa ämnen blandas ihop för att göra akrylnaglar.       
  •  
  • Akrylskål och borste. Du behöver dessa verktyg för att blanda och applicera akryl.       
  •  
         
 4.  
             

    2      Förbered dina naglar  ,

    
   
 1.             1      Ta bort gammal nagellack! Akryl ska appliceras på rena naglar, så ta bort ditt gamla nagellack innan du börjar! Använd acetonbaserad nagellackborttagare för att ta bort det! Om du har gamla akryl- eller gelspikar att ta bort, dopp dem i ren aceton för att ta bort dem!       
 2.  
 3.                  2      Korta dina naglar! För att ge en bra bas för akryl, förkorta dina naturliga naglar till en kort och hanterbar längd med ett par nagelsaxar eller nagelklippare! Använd en nagelfil för att släta det!        
 4.  
 5.                  3      Fyll på naglarna! Använd en mjuk nagelfil för att göra naglarna lite svagare och mindre glänsande! Detta ger en bättre bas för att akrylen klibbar.        
 6.  
 7.                  4      Skjut dina naglar tillbaka! Du vill fästa akryl på dina naturliga naglar och inte på din hud. Flytta ditt nagelband tillbaka eller förkorta det medan du naglar naglarna!  
    
  • Använd en metall- eller träknivsticka för att trycka tillbaka din nagel! Om du inte har en nagelsticka kan du byta ut den med en träkorkstång.       
  •  
  • Det är lättare att trycka på nagelbandet om det är mjukt och vått istället för att torka. Doppa dina fingrar i varmt vatten i flera minuter innan du använder nagelkrossen!       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd spiksprimeren! Detta tar bort resterande fukt och fett från naglarna för att göra dem redo för akryl. Om fett kvarstår på naglarna, kommer akryl inte att hålla fast. 
    
  • Använd en bomullsboll för att försiktigt gnida ytan på naglarna med primern!       
  •  
  • Nail primer är gjord med en metakrylsyra som kan brinna. Var försiktig så att du inte använder för mycket eller får det på din hud!       
  •  
         
 10.  
             

    3      Applicera akryl  ,

    
   
 1.                  1      Sätt på naglarna! Välj rätt spikstorlek för nageln! Om nageln inte passar perfekt på nageln, lägg den till rätt storlek! Lägg en limpinne på den konstgjorda nageln och fäst den på din naturliga nagel så att botten av akrylspiken centreras mitt på ytan på din nagel! Håll det i fem sekunder för att låta limet torka!  
    
  • Om du felaktigt håller nageln i vatten, doppa den i vatten i några minuter för att ta bort det, torka sedan på nageln och sätt fast spiken igen!       
  •  
  • Se till att limet inte löper på huden!       
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Förbered akrylmaterial! Häll vätskakrylen i akrylskålen och häll lite pulver i en separat skål! Akryl är en kraftfull kemikalie som skapar ångor som kan vara giftiga, så se till att du arbetar på en väl ventilerad plats!        
 4.  
 5.                  3      Doppa akrylborsten i akryl! Borsta borsten i akrylskålen för att fukta spetsen med akryl! Skala av den från skålens sida för att avlägsna överskottsvätska! Gå igenom akrylpulveret med penseln, så att en liten, fuktig boll samlar i slutet av borsten!  
    
  • Du kan behöva träna det några gånger för att få rätt balans mellan vätska och pulverakryl. Den lilla bollen av akrylblandning ska vara fuktig och spridbar, men inte för våt.       
  •  
  • Håll köks crepe till hands om du behöver torka av extra fukt!       
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Applicera akrylblandningen på naglarna! Börja på "sminklinjen", den nedre kanten av akrylspiken! Lätt akrylbollen över linjen och borsta den på den konstgjorda nageln! Fördela dem snabbt och smidigt så att övergången mellan din naturliga nagel och den konstgjorda nageln är jämn! Upprepa detta på alla tio naglarna!  
    
  • Om du applicerar akryl på rätt sätt borde det vara en mild kurva snarare än en blatant linje där akrylspiken träffar din naturliga nagel. Du kan behöva mer än en boll av akryl per spik för att uppnå detta.       
  •  
  • Använd inte akryl på din nagel! Det bör börja en liten bit ovanför din nagel, så att den sticks till din nagel och inte till din hud.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Låt akryl torka! Det bör bara ta ungefär tio minuter för akryl att härda helt. Testa det genom att trycka på handtaget på din akrylborste på ytan på din nagel! När det gör ett klickljud är han redo för nästa steg.       
 10.  
             

    4      Avsluta naglarna  ,

    
   
 1.                  1      Forma de konstgjorda naglarna! Nu när akrylet har satt, kan du använda nagelklipparen och filen för att forma naglarna och skära dem till den längd du vill ha. Använd en polermaskin för att polera ytan på naglarna!        
 2.  
 3.                  2      Måla dina naglar! Du kan använda en kappa klar kappa eller välja att måla den i färg. Applicera nagellacket på hela nageln för att skapa en jämn, jämn yta!        
 4.  
 5.             3      Ta hand om dina akryl naglar! Efter ungefär två veckor har dina naglar vuxit ut. Välj att antingen lägga till akryl eller ta bort akryl från naglarna!       
 6.  
        
Vård populär:
Stoppa klåda.

Hur bli av med sideburns.

Gör ett manschettarmband (Kandi manschett).

Använd en nagelkrossare.

Gör en enkel hästsvans.

Ta bort fotlukt på ett naturligt sätt.

Få den perfekta bågen i ögonbrynen.

Som svarta växer ditt hår långt.

Klä upp smart.

Att göra shabby denim shorts.

Använd färgkorrigeringsdämpare.

Ställ in en tatueringsmaskin.

Rakning med balsam.

Sminka ordentligt.

Hur man skärper en hårklippare.

Odla afrikanskt hår.

Bli av med dreadlocks.

Gör själv ögonskugga.

Gör dubbla franska flätor.

Bli av med elektrostatisk laddning av kläder.

Odla ett skägg.

ako woman