Home \ vård
 

Ge mer volym till herrhår.

 

Män som vill ge håret mer volym kan ha en av flera orsaker. Det är ofta tanken att presentera ett mer ungdomligt utseende som hjälper mannen att vara mer attraktiv och viktigare på arbetsplatsen. Då och då är motivationen att göra det mesta av att tunna håret och skapa intrycket av fullhet för att känna sig lite yngre. I vissa fall är målet att ge hår extra volym för ett speciellt tillfälle, till exempel en kostymfest. Oavsett orsaken, här är några sätt att lägga till mer volym i ditt hår på kort tid.

              

Förfarande .

    

    1      Använd volym för att ge produkter  ,

    
   
 1.            1      Utveckla en vanlig tvättrutin. Många män tror att vanlig hårtvätt leder till ökad håravfall eller ökar utseendet på gallret. Det motsatta är dock sant. Oljigt eller otvättat hår tenderar att hålla ihop och exponera områden i hårbotten i större utsträckning. Hitta ett hårvårdsprogram som verkar maximera utseendet på volymen och hålla fast vid det. Ett antal volymgivande schampon och sköljmedel täcker hårsäckarna med en speciell polymer som är utformad för att förbättra utseendet på volymen. Du kan använda dem i din vanliga tvättrutin. Var noga med att prova schampon och balsam som är speciellt konstruerade för att öka volymen innan du bestämmer dig för en hårbehandling efter duschen.  
    
  • Försök kombinera en volym som ger schampo med bara en sådan balsam för bästa möjliga resultat. Föreslagna produkter finns ofta på etiketten för volymgivande produkter.
  •  
  • Volymgivande schampon och sköljningar ger inte mer volym, utan ger intryck av volymen. Du bör märka en skillnad i utseendet av hårets volym omedelbart efter användning av dessa produkter, torkning och styling av ditt hår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj med varmt vatten eller vatten vid rumstemperatur. Skölj aldrig skampon och skölj med varmt vatten. Varmt vatten kan skada dina hårrötter och öka utseendet på gallret. Varmt eller rumstemperaturvatten är idealiskt för att skölja volymschampon och sköljmedel från ditt hår.        
 4.  
 5.                  3      Använd en volymgivande stylingprodukt. Ett brett sortiment av vaxer, sprayer, geler och andra aktuella stylingprodukter hävdar att öka volymen hos män i hår. Dessa produkter är dock inte lika effektiva för alla. Försök att identifiera var och varför ditt hår verkar vara det tunnaste, och välj produkter som kan hjälpa till att öka utseendet på volymen i området.  
    
  • Använd en "lättare" eller "luftigare" produkt. Tunga geler, sprayer, vaxer och mousse kan göra håret ser platt och fet ut. Detta ökar utseendet på gallringshår. Generellt sett desto mindre känner du det i håret, ju bättre är produkten att öka utseendet på volymen.  
  •  
  • Mousse är i allmänhet att föredra för vax eller gelbaserade stylingprodukter. Detta beror på att mousse tenderar att lämna mindre rester i håret efter att de har stylats.  
  •  
  • Effekten av volymgivande stylingprodukter ska vara uppenbart omedelbart efter användning.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Undvik produkter som gör håret hårt. Om en volym-stylingprodukt gör ditt hår "krispigt", kanske det inte är idealiskt för att förbättra utseendet på volymen. Ju mer flexibelt ditt hår är efter att ha applicerat en volym som ger produkten, desto effektivare förbättras det utseendet på volymen.        
 8.  
 9.             5      Var noga med att använda volymgivande stylingprodukter regelbundet. Medan geler, mousser, vaxer och sprayer säkert hjälper till att öka utseendet på volymen, är effekterna övergående. Du måste behålla ett konsekvent program när du använder dessa produkter för att maximera utseendet på volymen så effektivt som möjligt.  
    
  • Det är bäst att följa rekommendationerna för att applicera en volym som ger produkten till etiketten. I allmänhet lämnar överdriven användning av aktuella stylingprodukter (volymgivande eller andra) under dagen för mycket av produkten i håret. Detta leder till ojämn eller platt utseende. Använd därför en mängd av den rekommenderade produkten på etiketten eller, om möjligt, mindre än rekommenderat.
  •  
  • De flesta stylingprodukter rekommenderar användning i fuktigt hår. Detta hjälper produkten jämnt att täcka dina hårsäckar.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Använd en hårtork efter användning av volymgivande stylingprodukter. Torrt hår tenderar att se voluminöst än vått hår eller de som har övermättats med produkten. Hårt håret för bästa resultat efter användning av en volym styling produkt.                  
 12.  
             

    2      Rösta din frisyr  ,

    
   
 1.             1      Undvik att kamma håret. Kombinationer, men länge anses vara det perfekta instrumentet för styling av herrhår, kan påverka volymen på ett negativt sätt. Kombiner har en tendens att dra och dra i hårets rötter. De drar håret i en ovanlig riktning och öppnar större områden av synlig hårbotten. Frisör ditt hår för bättre resultat för att öka utseendet på volymen med dina händer.        
 2.  
 3.                  2      Applicera stylingprodukter på spetsarna, inte lugsna. Att applicera en volym styling produkt till rötterna på ditt hår kan ha en skadlig effekt på den upplevda volymen. Återigen beror det på att applicera produkter till rötterna i ditt hår tenderar att vara klibbiga, vilket gör hårbotten mer synliga.        
 4.  
 5.                  3      Experimentera med olika frisyrjusteringar. Att byta frisyr för att maximera utseendet på volymen är ofta en provprocess. Tillbringa lite tid på att prova olika tekniker för att se vad som är bäst för dig.  
    
  • Gör de nödvändiga ändringarna med dina fingrar och händer. Försök att bryta dina krullar och vågor med fingrarna om du har naturligt lockigt eller vågigt hår. Detta bidrar till att öka utseendet på volymen.  
  •  
  • Försök att "lyfta dem vid rötterna" om ditt hår är slät för att öka utseendet på volymen.  
  •  
  • Applicera mer styling produkt till områden där hår verkar vara den tunnaste och använda mindre i de områden som redan är skrymmande. Detta bör hjälpa till att säkerställa att applicering av stylingprodukter gör ditt hår naturligt tjockt och inte övermättat med produkter.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fråga någon för en åsikt från utsidan. Om du försöker ställa din frisyr för att öka utseendet på volymen, bör du fråga någon annan vad han tycker om din "nya" frisyr. Ofta är vi de värsta domarna av vårt eget utseende eftersom vi är för involverade eller för nära till problemet och lösningen. Att fråga en vän eller släkting till ditt självförtroende vad han tycker om din nya stil borde göra att du bättre kan mäta effektiviteten hos din frisyr. 
    
  • Det är viktigt att notera att gallring håret ibland kan se bättre på dig än att drastiskt ändra din frisyr för att öka utseendet på volymen. Eftersom utseendet på gallringshår är specifikt för dig bör du se till att lösningen är lika personlig.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Applicera en "combing" -teknik. Tror du att ditt hår blir tunnare på toppen av ditt huvud? Då kan det ibland vara effektivt att ta de områden där ditt hår är tjockast och kamma det där det blir tunnare. Många män, både med och utan tunna hår, väljer en "sida vertex" -metod för att stile håret. Denna metod kan enkelt användas för att kamma håret över tunna områden medan det ser ut som om det var ett naturligt frisyrval.  
    
  • Över kamning är effektiv i vissa fall. Det finns emellertid en utbredd kulturell förståelse av denna metod som ofta gör det lättare att upptäcka när en man använder den för att täcka upp tunna områden. Dessutom är överkammning ofta ineffektiv om området med tunt hår är för stort eller för dramatiskt för att effektivt maskera det. I dessa fall ökar kamningen ofta uppenbarheten hos gallret.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Låt håret bli längre. Det är osannolikt att alla områden i ditt hår blir tunnare. Därför kan det ofta vara fördelaktigt att låta håret växa längre för att täcka områdena av gallringshår. Till exempel har du tunnare hår runt pannan eller templen? Låt ditt hår växa till en längd som "hänger" från ditt huvud. Detta kan bidra till att förbättra utseendet på hårvolymen.        
 12.  
 13.             7      Klipp håret kortare eller raka huvudet. I dagens samhälle väljer vissa män att bära håret kort som frisyrer efter eget val, oavsett om de saknar volym. Att dra fördel av en borstehårklippning eller helt enkelt raka ditt huvud kan få dig att se bra ut. Det kan göra en stor skillnad i att dölja utseendet på gallringshår.        
 14.  
             

    3      Applicera håråterställare eller färgämnen  ,

    
   
 1.             1      Gör fler alternativ. Köp frisyrer, tabletter, geler, aktuella krämer och gnuggar kan vara dyra. Ofta producerar dessa produkter inte de önskade resultaten. Därför är det viktigt att pröva billigare eller mindre invasiva produkter och styling taktik innan de bestämmer sig för att köpa en håråterställare.        
 2.  
 3.             2      Identifiera användarutvärderad håråterställning. Det är viktigt att komma ihåg att någon där ute lider av eller drabbats av samma mönster av gallrande hår som du gör. Sök på internet för andra män som har samma problem och försökt använda hårföremål för att öka hårets volym för att förstora. Fråga henne om hennes åsikt. Det finns en bra chans att någon där ute lider av en brist på volym precis som du. Kanske var han framgångsrik med ett visst varumärke eller en typ av håråterställare.  
    
  • De två mest populära hårstödprodukterna på marknaden inkluderar Minoxidil (finns i produkter som Rogaine®) och Finasteride (finns i produkter som Propecia®). Minoxidil är en aktuell behandling, och finasterid erbjuds i tablettform. Det är viktigt att notera att dessa produkter båda har bättre framgångsgrader när det gäller att stoppa håravfall än att återvinna fancy hår.  
  •  
  • Lokala håråterställare som innehåller minoxidil kan ta upp till fyra månader att fungera. Så håll dig till rutinen och var tålmodig om du vill se resultat.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Köp hårföremål från en tillförlitlig källa. Mangel på volym är ett vanligt problem hos män. Därför erbjuder en mängd olika återförsäljare hårvårdslösningar både online och offline. Men många av dessa handlare bär märkta eller "fyndiga" hårstödsprodukter som har liten detekterbar effekt för att öka hårets volym. Var noga med att köpa din hårförstärkare från en pålitlig och betrodd återförsäljare för att se till att dina pengar används bra.       
 6.  
 7.             4      Läs anvisningarna noggrant. Hårbalsam är ofta sammansatta av en mängd aktiva ingredienser som kan skada håret eller den allmänna hälsan om den inte används ordentligt. Var noga med att läsa alla instruktioner och varningar på förpackningen för en produkt före användning. 
    
  • Vissa håråterställare har förknippats med minskad könsträcka hos män. Därför läs noggrant varningsetiketten och se till att du tittar på några av de listade biverkningarna.  
  •  
  • Vissa håråterställare (särskilt de som använder den aktiva ingrediensen finasterid) har visat sig vara farliga för omvårdnad eller gravida kvinnor. Förvara därför produkten på ett ansvarsfullt sätt och undvik att lämna utsatta eller krossade tabletter som ligger runt.  
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Applicera det enligt anvisningarna. Applicera hårförstärkaren som anges på förpackningen till de områden där du saknar volym. Applikationen kräver i allmänhet att du försiktigt masserar produkten i hårbotten i tre till fem minuter två gånger om dagen i tre till fem minuter. Denna metod ändras dock från en produkt till en annan. Det tar också tolv till sexton veckor att få de bästa resultaten från dessa produkter. Förvänta dig därför inte omedelbara effekter.        
 10.  
 11.             6      Bestäm om "colorize" förbättrar utseende per volym. Ofta kan det öka volymen, mörka hårets färg. Hitta pålitliga hårfärgsprodukter om du känner att det kan vara till nytta. Välj en nyans som kommer att smälta väl med din naturliga hårfärg och applicera enligt anvisningarna.  
    
  • Var försiktig så att du inte väljer en färg som är mycket mörkare än din naturliga hårfärg. En onaturlig eller alltför mörk nyans kan göra det uppenbart att du använder hårfärg. Även om du väljer en mycket mörk nyans av hårfärgning kan ditt hår se mindre voluminöst om det kontrasterar starkt med hårlinjen.  
  •  
         
 12.  
             

    4      Få en hårtransplantation  ,

    
   
 1.             1      Identifiera fördelarna och nackdelarna med en hårtransplantation. För att öka volymen på ditt hår är ett drastiskt steg och måste noggrant övervägas. Om du har en liten brist på volym är kirurgi förmodligen inte en bra lösning på ditt problem. Återigen kan dessa förfaranden vara mycket dyra och kan ibland få smärtsamma biverkningar. Se till att du är välinformerad om hårtransplantationer innan du bestämmer dig för denna procedur.        
 2.  
 3.             2      Hör ett samråd med en hårtransplantationsspecialist. Att prata med en hårtransplantationsprofessor ger dig en bättre bild av den övergripande effekten av hårtransplantationen på ditt specifika volymproblem. Dessutom kan en specialist informera dig om begränsningarna, biverkningarna och kostnaderna för en hårtransplantation.        
 4.  
 5.             3      Var medveten om kostnaden. Som nämnts ovan kan hårtransplantation vara mycket dyrt och täcker inte av de flesta hälsoförsäkringar. Var beredd att betala för denna procedur ur fickan. Se till att fördelarna med att ha en större hårvolym är värda kostnaden innan du planerar proceduren.        
 6.  
 7.             4      Var beredd på effekterna av hårtransplantationen. Återhämtningen från hårtransplantation innebär ofta en del känslighet hos hårbotten och drabbade områden. Var beredd att befria dig från arbetet och andra ansvarsområden som krävs. Din återställningsprocess kan kräva att du tar starka smärtstillande medel.        
 8.  
 9.             5      Förstå proceduren. De flesta hårtransplantationer innebär att man tar en del av hårig hårbotten från baksidan av huvudet och transplanterar det i områden där håret inte längre växer. Denna procedur bör utföras under lokalbedövning på ett läkarkontor.        
 10.  
 11.             6      Följ anvisningarna efter proceduren. Det är absolut nödvändigt att du följer instruktionerna från den läkare som utförde hårtransplantationen för att säkerställa att ditt förfarande är framgångsrikt. Du kan behöva undvika att tvätta och kamma håret ett tag. Undvik tung aktivitet, överdriven kontakt med nytransplanterade hårsäckar eller andra aktiviteter.  
    
  • Återhämtningstiden för håråterställning varierar från en person till en annan. I genomsnitt varierar återhämtningsperioderna från tre till tio dagar.  
  •  
  • Var medveten om att det transplanterade håret misslyckas efter operationen. Du bör dock börja se ny tillväxt mellan nio och tolv månader efter din operation.  
  •  
         
 12.  
             

    5      Ansök hemhjälpmedel  ,

    
   
 1.             1      Känn gränserna för hemmetoder. I århundraden har män försökt att ge håret mer volym med hemmet. Mycket av framgången med dessa lösningar är individuella rapporter, och effekterna av följande rättsmedel har fortfarande inte vetenskapligt bevisats.       
 2.  
 3.                  2      Blanda vissa ättika med majonnäs. Enligt enskilda rapporter kan denna kombination hjälpa till att låna volymen för att tunna håret och göra det växa snabbare. Kombinera dessa ingredienser tillsammans och applicera dem sedan liberalt på håret. Gnid blandningen i hårbotten. Lämna ättik-mayo-blandningen där i minst 20 minuter före tvätt och shampooing som vanligt.  
    
  • Effekten av denna taktik är långsam, så var patient och upprepa processen varje månad.
  •  
  • Det kan också vara till hjälp att du sätter huvudet i plastfolie efter denna behandling och täcker den med en handduk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Applicera ägg på håret. Protein spelar en stor roll för att bidra till hårets volym. Ett hemmedel är att lägga ett eller två ägg i en skål (beroende på hårets längd). Slå äggen ordentligt och applicera sedan blandningen på ditt våta hår. Låt ägget arbeta i minst 30 minuter innan du sköljer dem med ljummet vatten. Applicera denna metod en eller två gånger i veckan. 
    
  • Det kan ta upp till flera månader för dig att se en märkbar skillnad i volymen när du använder ägg för att öka hårets tjocklek.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Applicera oljor för att öka volymen. Vissa oljor som vanligtvis är förknippade med matlagning sägs göra hårets volym ser längre ut. Både oliv- och ricinoljor har visat förmågan att öka utseendet på volymen. Gnid oljan i hela håret och massera det på hårbotten om du försöker använda den här metoden. Låt den stå i 30 till 45 minuter och tvätta sedan av det med en mild schampo. Processen bör upprepas varannan vecka. 
    
  • Precis som med andra hemmetoder är effekten av denna behandling långsam. Det kan ta upp till två eller tre månader att märka en skillnad i hårets volym.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prova en kombination av naturprodukter. Det har visats att avokado innehåller vitamin E, vilket kan förbättra utseendet av volymen i ditt hår. Blanda en hel avokado med en krossad banan och en matsked olivolja. Massage försiktigt blandningen i hårbotten och låt den suga i 30 minuter före sköljning med ett mildt schampo.       
 10.  
             

Tips .

                  Läs mer... (33)      
Vård populär:
Introducera en tampong för första gången.

Handla i begagnade butik.

Designkläder.

Använd en menstruationsbägare.

Sätt på en peruk.

Styling flätvariationer med keltiska knutar.

Ta hand om en henna tatuering.

Gör en banan hårbota dig själv.

Få silkesigt hår som en pojke.

Gör en rörig bulle.

Ta bort håret med en tråd.

Ta bort hornhinnan.

Kombinera en blazer casual.

Ta bort en toppknut.

Cornrows flätor.

Kläder till 70 talets disco parti.

Gör ögonen ljusare.

Lockar över natten.

Skapa efterskärning själv.

Gör naturlig hårspray.

Ge vacker hud.

ako woman