Home \ vård
 

färga hår rött rött.

 

Så du vill färga ditt hår rött? Följ dessa steg och du kommer snart att ha friskt, rött hår.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på vilken röd du vill ha. Vill du ha en blodröd? Livlig körsbärsröd? Eller en lättare kanelfärg? Oavsett vilken färg du vill finns det ett färgämne för det, men du måste bläddra i affärer, läsa rapporter och få råd innan du bestämmer dig för en färg.        
 2.  
 3.             2      Ljusa upp ditt hår före. Om du har mörkt hår, kommer det tidigare ljuset att se till att du får det bästa resultatet av den färg du vill ha. Bara blekning och applicera den som hårfärg på håret. De bästa blondorna lyser inte bara ditt hår utan drar också ut tidigare permanent färg som fortfarande finns i ditt hår.       
 4.  
 5.             3      Lämna det här i minst en vecka, eftersom ditt hår bara kan uthärda skada på en gång. Gör ett hårborttagning som hjälper ditt hår att återgå till ett lämpligt tillstånd för färgning.       
 6.  
 7.             4      Gör som vanligt ett stratifieringstest med färgen. De flesta färgämnena har instruktioner om hur man gör ett sådant test. Gör ett stratifieringsprov varje gång du färgar håret. Detta kommer att berätta om du är allergisk mot färgen eller inte. Applicera inte färg om du märker svullnad, klåda eller brännande eller om du får utslag under Strennentest. Använd inte produkten och gå till läkaren innan du färgar håret igen.       
 8.  
 9.             5      Gör en plats för färgning av ditt hår. Lägg tidningen på ytan, blanda färgen, ta bort handskarna, handdukarna, en kam, hårspännen etc. Se till att du har allt du behöver under färgning.       
 10.  
 11.             6      Sätt på handskarna!        
 12.  
 13.             7      Kamma håret så att de inte har knutar.        
 14.  
 15.             8      Häll en del av blandningen i dina händer (med handskar, förstås) och bära dem överallt och börja på spetsarna. Kontrollera att spetsarna är täckta med färg. Kamma tipsen för att se till att de är helt täckta med färg.       
 16.  
 17.             9      Gå nu till rötterna. Separera med hårnålar och färga varje parti separat. Se till att du får rakt upp till nacken och att varje parti är täckt med färg.       
 18.  
 19.             10      Se till att hela huvudet är täckt med färg!        
 20.  
 21.             11      Lämna den rekommenderade tiden på den och tvätta den ut. Kontrollera att färgen är helt tvättad innan du torkar håret.       
 22.  
 23.             12      Torka håret och belägga det.        
 24.  
 25.             13      Ha kul med ditt nya röda hår.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Vård populär:
Att vara vacker (för homosexuella män).

Rätt kläder till 70 talet diskotek.

Få ljusare hud.

Torka håret i luften smidigt.

Applicera Eau de Toilette.

Få en ljusare hud om två veckor.

Zwirbelfristuren.

Erbjuder en massage i en skönhetssalong.

Färgen belyser dig själv.

Använd en nagelkrossare.

Var söt.

Stil krulligt hår voluminöst.

Afrohaar växer naturligt.

Ta bort hornhinnan.

Ljus hudbrun.

Gör en enkel bulle.

Bestäm hudtyper.

Bestäm om du borde ha på sig en panty liner.

Naturligt vacker.

Applicera fuktkräm.

Afro hår växer.

ako woman