Home \ vård
 

Växla från mörkbrun till blond.

 

Som en modell fick jag ofta ändra hårfärgen. Att byta från mörkbrunt eller till och med svart hår till blond är väldigt enkelt! Min naturliga hårfärg är svart och jag var blont före utan mycket skada på mitt hår, och jag gjorde det hemma för $ 30. Så här gjorde jag det: <91112>                 

Förfarande .

    
     
  1.   1      Ditt hår ska vara i ett medelvärde till mycket gott skick. "Det är en A 10" är en produktlinje, jag rekommenderar starkt. De har en fantastisk hårbota som jag använde och alla ville känna mitt hår! Även om du tror att ditt hår är i utmärkt skick, gör djupt kondition aldrig ont!        
  2.  
  3.   2      L'Oreal Feria Hi-Lift Brown är för dem med mörkt hår. Jag använder B61 Cooler Downtown Brown. Det lyser hårfärgen från svart till en ljusbrun strax under blond. Titta på de andra Hi-Lift färgerna och se vilken passar dig bäst. 3     
  4.  
  5.   3      Jag lägger vanligtvis några blonda höjdpunkter efter denna behandling, vilket gör mig blond! Du kan också använda ett annat pack av dyers för att gå från ljusbrun till blondin. Det viktigaste är att få den nya färgen så ljus som möjligt med minimal skada. Det är alltid bättre att använda två förpackningar med färg för att bli blond än att använda blekmedel och sedan bli blond. Den förra är mycket mindre skadlig för ditt hår.     
  6.  
  7.   4     Naturligtvis använd alltid djup sköljning efter det att detta är gjort eller i någon färgbehandling.               
  8.  
            

Tips .

      

<91112>             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Vård populär:
Håll dig cool vid varma temperaturer.

Klä som en Kalifornien Girl.

Fick en bikinifigur.

Behandla svettiga händer.

Ta bort tuggummi från hår.

Skär av brösten.

Slå en hästsvans.

Utför en ansiktsskal.

Behandla dig med en djupt rengörande ansiktsbehandling.

Ta klädermassan.

Gör ditt hår frisk igen.

Vrid krullarna utan hårspray.

Erkänn en falsk Prada handväska.

Mjukt lockigt hår.

Slå en hårbåge ur band.

Afrikanskt hårfäste.

Kämpa av påsar under ögonen.

Pierce din egen navel.

Gör håret naturligt vågigt.

Ljusa huden med frukter.

Snygg din ponny medan du lät honom växa ut.

ako woman