Home \ vård
 

Fläta en vattenfallsklapp.

 

Flätor är en vacker frisyr för varje tillfälle, vare sig det är elegant eller avskaligt hårborttagning i skolan. Oavsett orsaken till att flätar håret i ett vattenfall är det en enkel och romantisk frisyr för alla. Även om vattenfallet pigtail ser komplicerat ut, är det en enkel flätningsmetod som ger dig ett unikt utseende samtidigt som håret får blåsas upp.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered ditt hår  ,

    
   
 1.            1      Hämta tillbehören. Du behöver inte många saker att fläta ditt hår, kanske en borste, några små hårband och kanske några hårklipp. Det är dock bra att ha dem till hands när det är flätat, så att du kan fixa håret så fort du har flätat. 
    
  • Det händer ofta att någon börjar fläta och förstår sedan att han inte har ett hårbinder eller ett hårklipp för att fixa det, och då riskerar du att förvirra ditt hår på jakt efter något som ska användas för att fixa det Kan fixa flätan.
  •  
  • Du kan bära ett hårband på din handled medan du flätar. Så när du är klar kan du fixa flätan direkt genom att dra gummi över handleden istället för att byta hand för att ta bort hårbandet och eventuellt släppa flätans ände.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Kamma ditt hår. Borsta håret med en hårborste med borst, om håret är torrt eller med en brant tandkam om håret är vått. Du måste ta bort alla knutar och bollar för att göra det lättare att hantera vid flätning.  
    
  • Var försiktig med att ta bort klumpar i hårändarna. Om du plockar upp hårsträngar under flätning kan det vara svårare att skilja de enskilda strängarna när ändarna knyts.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på om du vill ha en sidhuvud. Att göra ett vattenfall flätat med en sidoskydd hjälper till att förbättra utseendet på ett vattenfall. Genom att dividera ditt hår i en djup sida avskjutande och sätta håret över på andra sidan huvudet, tar ditt hår i grunden form av ett vattenfall.  
    
  • Du kan också göra ett vattenfall flätat med en mittparti, men en djup sidodel ger frisyren en fin touch, för det förstärker utseendet på ett fallande vattenfall som ditt hår faller på andra sidan huvudet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd ett serum för att räta ut ditt hår. Om du inte efter ett fashionabelt "Messy" -look kan ett utjämnings serum hjälpa håret att smidigt och enkelt hantera vid flätning.  
    
  • Om du har fint hår, små hårda hår eller flera längder i ditt hår, kan du använda stylingsskum eller ett utjämnings serum. Ett utjämningsserum kan hjälpa till att kontrollera oskärligt hår och förhindra hårdförståliga hår från att lossna.  
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Braiding Your Hair  ,

    
   
 1.             1      Dela av den första delen av håret. Den första delen av ditt hår borde vara nära pannan, ungefär där det skulle finnas en ponny. Normalt startar du en vattenfallsklapp med ett spel som är ca 2-3 cm bredt, men det kan variera beroende på hur bred halsen på din fläta ska vara. Ju bredare den första delen av håret desto tjockare halsen på din fläta kommer att se ut. , 
    
  • När du har gjort ett djupt sidhuvud i håret börjar du fläta på toppen av ditt huvud där det mesta av håret är.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Dela den första delen av håret i tre lika strängar. Du kan göra det genom att skjuta två fingrar genom spelet och skapa tre lika hårsträngar.  
    
  • Arrangemanget av händerna är viktigt vid flätning. Den mest framgångsrika är att hålla två hårsträngar i ena handen medan flätning och den tredje hårsträngen å andra sidan.
  •  
  • För det mesta hålls fingrarna i ett krökt, spänt läge för att hålla hårets strängar medan flätorna flätas.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Komplettera en vävningssekvens. Börja med den här första delen av håret med hjälp av tresträngsmetoden för flätning. Metoden för flätning med tre trådar är den flätningsmetod som vanligtvis används i en normal flätad fläta. Börja med att placera den vänstra hårsträngen över hårets mellansträng och placera sedan den rätta hårstranden över mellankanten (som ursprungligen var den vänstra strängen) Strand var).  
    
  • När sekvensen är slut börjar du lägga mer hår i flätan, förutom de tre ursprungliga strängarna du startade med.
  •  
  • Denna metod att lägga till mer hår från utsidan till flätan och de tre ursprungliga strängarna är grundläggande för den franska flätan. Vattenfallets fläta börjar som en vanlig flätad flätad fläta, men fortsätter sedan som en modifierad fransk fläta.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Lägg mer hår i flätan. När du har avslutat din första flätningssekvens lägger du flera hårsträngar i flätan genom att plocka hår från toppen av ditt huvud, till vänster om hårsträngen som nu finns i handen. Om den vänstra hårsträngen sätts ihop med den nya ytterligare vänstra hårsträngen fortsätter du att flita:  
    
  • Korsa över hårets medelsträng med den vänstra hårsträngen (som nu är bredare med de nyligen tillsatta håren).
  •  Nu, i stället för att korsa din mellansträng av hår med rätt hårsträng, som du annars skulle göra för att fläta en fläta, låt den högra hårsträngen lossna och bara hänga ner. Här kommer vattenfallseffekten till spel. Den tappade högra hårstranden är ditt första "vattenfall" hårområde.  
         
 8.  
 9.                  5      Lichen på och arbeta i nytt hår. Från och med då applicerar du metoden för att fläta en fransk flätad fläta för att lägga till mer hår under och över flätan: När du har släppt rätt hårsträng tar du en annan "rätt" hårsträng genom att ta en hårsträng från hårlinjen strax bakom den hängande strängen. Ta en sträng av ungefär samma storlek som den i flätan. Korsa hårets mellansträng med den här nya "rätt" strängen, som du skulle med en vanlig flätad flätad tråd. Sedan lägger du till mer hår i den nuvarande "vänstra" hårsträngen. Du gör det genom att plocka upp en hårsträng över mitthårområdet och sätta den ihop med hårsträngen som bara är den vänstra hårsträngen.  
    
  • Detta är exakt samma process som i början när du började lägga till nytt hår i flätan. Korsa mittlinjen med den vänstra hårsträngen och låt den högra hårsträngen falla ner igen.  
  •  
  • Eftersom den här flätan är horisontal i ditt huvud i stället för vertikalt (som en fransk fläta som går i mitten av huvudets baksida), blir den vattenfallande höger hårsträngen en illusion av ett vattenfall.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Smörj flätan klar. Om du har flätat huvudet runt örat (eller där din fläta ska sluta), ska du avsluta flätan utan att lägga hår och släppa det, precis som du normalt skulle fläta med tre trådar , , 
    
  • Du kan fästa änden på flätan, antingen med ett litet gummiband eller med ett hårspänne eller spännband.
  •  
  • Du kan spraya flätan med en liten mängd hårspray för att hålla strecken på plats.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (5)      
Vård populär:
Gör en kroppsskrubba.

Klä sig ordentligt i Paris.

Rätt kläder till teatern.

Applicera naturlig smink.

Polska skor.

Wrap a toga.

Gör ditt hår grått för en kostym.

Ta av med fet hud snabbt.

Ge dig själv en ansiktsmassage.

Applicera smink enligt din ansiktsform.

Gör en fransk manikyr själv.

Sätt hår i vågor.

Frisör en medellång bulle.

Vrid en fläta.

Ljusa huden på händer och fötter.

Rätt kläder till 70 talet diskotek.

Täck en tatuering med smink.

Gör en fransk fläta.

Gör falska naglar ser riktiga ut.

Gör ansiktsmask från honung och havregryn.

Titta bra utan smink.

ako woman