Home \ vård
 

Wrap hår.

 

Wrapping ditt hår är ett bra sätt att hålla det smidigt. Om du använder ett huvudtråd eller en huvudduk över natten, får ditt hår ett gott utseende på morgonen. Det skyddar ditt hår från att böja, krulla och bråka medan du sover. Det tar bara ett ögonblick och producerar hår som du kan använda för att börja på morgonen.

              

Förfarande .

    

    1      Förbered ditt hår  ,

    
   
 1.                    1      Klipp håret. Klipp håret med en kam från huvudet till nacken. Skallen börjar på toppen av baksidan av ditt huvud, där det börjar bulla ner. Börja här och sänk en rak del av ditt huvud ner till nacken för att dela ditt hår i två delar.  
    
  • Få hjälp från en vän eller placera två speglar så att de pekar mot varandra och du kan se vad du gör bakom huvudet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sätt vänster sida uppåt. Ta borsten i vänster hand. Lägg hennes ytterkant på toppen av ditt huvud och på den vänstra halvan av ditt hår. Borsta håret till ditt vänstra tempel och håll det glatt längs hårlinjen. Skjut en hårnål fem centimeter till vänster om nacken och sedan över örat igen. Fortsätt att placera alla fem centimeter hårnålar härifrån.  
    
  • Om du har långt hår, sätt tipsen i den högra delen av håret.
  •  
  • Om du har lockigt hår, använd dina händer istället för borsten för att förhindra extra frizz.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Sätt upp höger sida. Ta borsten i din högra hand och lägg din utsida på din krona, med borsten över hårets högra sida. Härifrån, borsta försiktigt på templet. Var försiktig och försök inte att borsta över hårnålarna. Återigen, placera en hårnål fem centimeter från nacken, igen strax ovanför örat, och därifrån till spetsarna var fem tum.                  
 6.  
             

    2      Wrap huvudet wrap  ,

    
   
 1.                  1      Vik din huvudduk. Ta med huvudet eller huvudduk och öppna det helt på en plan yta. Plocka upp ett hörn och led det mot det motsatta hörnet. Vik det så exakt i mitten. Detta skapar en triangelform.        
 2.  
 3.                  2      Sätt den vikta kanten på hårlinjen. Ta tag i de två hörnen av din triangel som skapade din vikning. Ta en i varje hand och höja den vikta änden av din huvudduk i pannan. Flytta den tillbaka till din hårlinje. Sätt resten av triangeln över huvudet.        
 4.  
 5.                  3      Stäng huvudduken. Ta hörn av din huvuddukstriangeln tillbaka till nacken. Knut ändarna över den lilla spetsen av din triangel.  
    
  • Om de är tillräckligt långa kan du ta ändarna och linda dem tillbaka till din främre hårlinje. Knut den här igen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Sätt i några stränga hår och fäst omslaget. Om du har sporadiskt hår, lägg det i din wrap. Om du känner att din omslag inte är tätt, stift den med hårnålar. Sova med inslaget hår och vakna med hår som är fritt från frizz, knutar och hårbrott. Ta bara av wrap, ta ut hårnålarna och borsta dem lite för att bära dem nästa morgon.        
 8.  
 9.             5      Klar.        
 10.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (2)      
Vård populär:
Känn en riktig komo.

Måla prickar på naglar.

Underhålla akrylnaglar.

Göra Glitter Pumps.

Rengör öronpiercinger.

Gör en färgad fuktkräm.

Hitta billiga och högkvalitativa makeupprodukter.

Gör ett runt ansikte lite smalare.

Beräkna förhållandet midjeproppen.

Applicera Make Up med MAC.

Välj rätt hårfärg.

Minska sebumproduktionen.

Använd kroppsspray.

Applicera Rouge ordentligt.

Vänd jeans över.

Köp en bra bh.

Rakning av könsorganen.

Skär av brösten.

Gör ett manschettarmband (Kandi manschett).

Bli av med akne på bröstet.

Klä ordentligt på vintern.

ako woman