Home \ vård
 

Klä på gymmet.

 

När du går till gymmet är det viktigt att ha på sig kläder som är andningsbara och smidiga. Det är bra att se bra ut - men glöm inte att fitness och säkerhet är dina främsta problem. Dålig kläder kan orsaka klåda, utslag eller allvarlig skada. Använd kläder som ger dig en solid träning.

              

Förfarande .

    

    1      Som kvinna  ,

    
   
 1.            1      Välj en lätt t-shirt eller tröja. Använd ett andningsbart material som bomull eller polyester. Om du gör sport, blir du varm och svettig, så se till att dina kläder inte fäller upp värmen. Om möjligt, välj en topp utformad speciellt för tung svettning. Med tanke på om du vill ha en tank eller en sportbh, skulle det vara en luftgenomsläpplig - om än mer avslöjande - outfit.  
    
  • Om du har en stor båt, då kan en sportbH vara avgörande för en trevlig gymupplevelse. Oavsett vad din storlek är, kan extra support aldrig skadas.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj din botten. Använd något elastiskt med elastiskt midjeband: gymnastikbyxor, träningsbyxor, joggingbyxor eller yogabyxor. Du borde kunna göra en hel serie benövningar med den. Vilken typ av botten du bär beror också på vilken effekt du vill uppnå: Täta och avslöjande kläder kan hjälpa dig att sticka ut och skrymmande flytande kläder kan vara användbara för att visuellt infoga.  
    
  • Korta byxor ger dig största flexibilitet, men de kan också visa mycket hud. Om du är kortbenad, bära en jogging eller yoga byxor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta lämpligt skor med dig. Vilka skor du bär beror på vilken typ av övningar du gör. Om du vill göra kardioträning, ta med skor som ger tillräckligt med skydd för dina fötter och ben. 
    
  • Om du ska springa på en löpband, var noga med att ta med löparskor med dig. Om du ska använda en korstränare eller en träningscykel, är skorna inte så viktiga - bara ha på dig något som är bekvämt för dig och var du kan stå.
  •  
  • Om du tränar med vikter, se till att ha på sig något som stötar dina anklar och båge. Löpskor är alltid ett bra val.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Som en man  ,

    
   
 1.             1      Slit shorts eller joggingbyxor. Se till att din bas ger dig en hel rad dragningar. Var medveten om hur mycket du svettar under träning, och kom ihåg hur varmt du blir. 
    
  • Försök att inte bära shorts som når längre än några inches under ditt knä - speciellt om de är lös på benen. Ju lägre dina byxor hänger desto lägre är rörelsen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en andningsbar, stretchig tröja med dig. En bomullst-tröja eller en ärmlös tröja är tillräckligt. Alternativt kan du välja en andningsbar, svett-wicking polyesterskjorta. Välj något som absorberar svettning och begränsar inte din rörelsefrihet.  
    
  • En ärmlös tröja kommer att ta ut dina armar och en T-shirt kan vara ett mer begränsat val. Bestäm vad du vill ha.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Träna utan skjorta, beroende på ditt gym. Detta kan vara den mest bekväma och luftiga lösningen. Kontrollera atmosfären i gymmet innan du klä av dig. Det finns vanligtvis inga regler mot shirtless träning hos män - men du kan stå ut om du tränar i ett ganska litet gym eller om du är den enda utan en topp. 
    
  • I vissa gym finns det emellertid regler mot fri överkropp. Läs studionordningen före!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj rätt skor. Vilka skor du bär beror på vilken typ av övningar du gör. Om du vill göra kardioträning, ta med skor som ger tillräckligt med skydd för dina fötter och ben. 
    
  • Om du ska springa på en löpband, var noga med att ta med löparskor med dig. Om du ska använda en korstränare eller en träningscykel, är skorna inte så viktiga - bara ha på dig något som är bekvämt för dig och var du kan stå.
  •  
  • Om du tränar med vikter, se till att ha på sig något som stötar dina anklar och båge. Löpskor är alltid ett bra val.
  •  
         
 8.  
             

    3      Allmänna tips  ,

    
   
 1.             1      Använd ljusa, andningsbara strumpor. Bomullssockor är vanligtvis ett bra val. Se till att dina strumpor inte är för snäva eller för breda! 
    
  • Använd höga eller låga strumpor, beroende på din smak. Korta strumpor ger dina ben mer luft, stora strumpor kan vara användbara för att absorbera svett.
  •  
  • Starka strumpor kan strama benen och begränsa blodcirkulationen. Å andra sidan kan för breda strumpor distrahera dig när de glider ner dina ben.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Överväg att ta ett tyngdlyftband med dig. Om du planerar att lyfta tunga vikter, sätt ett läderband i dina kläder. Detta kan hjälpa till att förhindra skador på ryggen.       
 4.  
 5.             3      Ta en handduk med dig. Medan du är i gymmet, använd en mjuk, ren handduk för att torka din svett. Du vill inte att din svett ska förbli på sätet på en enhet! De flesta gym ger sina medlemmar rena handdukar som de kan använda när de tränar. Dela inte din handduk med någon, annars riskerar du att sprida bakterier!  
    
  • Torka av allt svett du lämnar på en enhet. Använd en liten, ren handduk för att städa sätet, handtag och andra områden som kan ha svettats. Din svett innehåller bakterier som kan infektera någon om att låta torka på enheten!  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tvätta dina kläder efter gymmet. Även i ditt eget svett, när det torkar på tyger, kan det multiplicera hemliga bakterier som kan infektera dig. Luktfria bakterier tenderar att växa bättre på polyester än på bomull - men du ska fortfarande tvätta alla dina träningsartiklar.        
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (6)      
Vård populär:
Preppy look.

Rengör en mascaraborste.

Klänning för ett första datum.

Smickrande kläder för feta människor.

Rengör navel piercingar.

Ändra sitt utseende.

Bli av med panna rynkor.

Använd magera jeans.

Vet vad du ska bära.

Skinnskor bred.

Behandla psoriasis vulgaris.

Spray för att avlägsna färg från hår.

Slitage manschetter.

Titta tunnare.

Var smart i en blazer när som helst.

Avlägsna en monobrow med vax.

Kör i höga klackar.

För att få ett perfekt leende.

Räta ut tjockt lockigt hår utan att skada det.

Vrid dig själv.

Få ren hud.

ako woman