Home \ vård
 

Barbera benen.

 

Det finns så många skäl att raka dina ben eftersom det finns sätt att göra det. Kanske är du en tjej som bara vill ha jämna ben. Eller du är en cyklist som gör det av aerodynamiska skäl. Oavsett varför du gör det, är det fortfarande en besvärlig, besvärlig process som innebär faror och störningar. Det bästa sättet att ta bort håret beror på dig individuellt - hur många hår du har, hur tjocka de är och hur de lärdes (om de lärs). Om du inte vet hur man gör det kommer det att förklaras här. Läs vidare för att få tips om hur du får jämn, silkeslen ben.

              

Förfarande .

    

    1      Blad  ,

    
   
 1.            1      Ta din rakhyvel. Kontrollera att den är ren, skarp och oskadad. Om du har mycket tunt hår kan du använda ett blad flera gånger. Om du har krusigt hår kan du bara använda det bara några gånger. Om du inte är säker, är det ett säkert tecken på att du ska byta bladet om det rakar och repor vid rakning.        
 2.  
 3.             2      Kom i duschen. Eller ta dig själv i badkaret - gör det som du känner dig bekvämast. Tvätta dig som vanligt innan du börjar raka. Du bör våta din hud och hår i ungefär två minuter, men stanna inte så länge i det heta vattnet som dina hårsäckar sväller upp för att göra en nära barbering.       
 4.  
 5.             3      Sätt dig ner. Om du duschar, sitta på kanten av badkaret. Om du är i badkaret, sätt ett ben på kanten av badkaret. Du borde böja ditt ben så att du enkelt kan nå anklarna.       
 6.  
 7.             4      Applicera rakkräm. Försök hitta en som också fuktar. Mjukgörare hjälper till att mjuka huden. Användning av doftfri minimerar risken för irritation och du behöver inte köpa en könsbestämd rakkräm.       
 8.  
 9.             5      Börja vid din fotled. Börja längst ner på benet och göra långa drag uppåt, raka håret i motsatt riktning av din tillväxt. Skynda inte, det här är ingen race där du måste komma till mål så fort som möjligt. Det är viktigare att göra jämn, jämn rörelse än att vara så snabb som möjligt. 
    
  • Arbeta ditt ben upp och glöm inte på insidan och utsidan av låren.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Barbera fötterna. Repetera noga på fötterna - rakräm, jämn rakning och sköljning. Rak upp toppen av dina tår och din fot. Huden på foten är mycket tunnare än den på benen, så var försiktig.       
 12.  
 13.             7      Skölj av resterande rakkräm. När du är klar med ett ben, skölja av det och upprepa processen på ditt andra ben.       
 14.  
 15.             8      Kontrollera om du glömde platser. Kör fingertopparna över alla delar av dina ben som behöver rakas. Om du märker att du har missat ett jobb, raka det och fortsätt med kontrollen. När du är nöjd, skölj dina ben, torka och njut av dina släta ben.       
 16.  
 17.             9      Applicera en fuktkräm. Använd en olja, kräm eller medicin för att minimera de röda fläckar som ibland uppstår vid rakning.                 
 18.  
             

    2      Elektrisk rakapparat  ,

    
   
 1.             1      Tvätta dina ben. Ditt hår ska mjukas och sticka ut så det är lättare att ta bort.       
 2.  
 3.             2      Kontrollera att rakhyveln är ren. Smutsiga rakhyvlar skär inte så bra och kan dra håret, vilket kan leda till röda fläckar, smärtor och förbanningar. Använd alltid en ren rakhyvel.       
 4.  
 5.             3      Tryck försiktigt på rakapparaten mot benet. Kontrollera att bilagan vilar helt på benet. Så du kan uppnå den mest noggranna rakningen med minimal ansträngning. 
    
  • Du behöver inte trycka hårt när du rakar - låt din rakhyvel glida försiktigt över dina ben. Om du utövar för mycket tryck, kommer du att platta håret, vilket leder dig till en djupgående rakning och stubb. Klingorna skulle också tråkigt snabbare.
  •  
  • Ett försiktigt tryck underlättar rakning och förhindrar eventuell irritation av huden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll rakhyveln platt mot benet. Applicera det i en vinkel kan orsaka hudirritation och stubb.       
 8.  
             

    3      Wax  ,

    
   
 1.             1      Låt ditt hår växa. För att vaxet ska fungera måste du ha tillräckligt med hår på benen för att hålla fast vid dem. Låt ditt hår vara ca 1 cm långt.       
 2.  
 3.             2      Skal. Använd en medium grov skalning några dagar innan du använder vaxet. Gör detta i förväg för att undvika hudirritation.       
 4.  
 5.             3      Pulver dina ben. Damm dina ben direkt innan du applicerar vaxet med talk eller babypulver. Pulvret kommer att absorbera hudfettet och vaxet kommer att hålla fast vid håret.       
 6.  
 7.             4      Värm vaxet. Värm vaxet enligt tillverkarens rekommendation. Se till att du inte värmer vaxet för mycket - de resulterande brännskadorna kan vara mycket smärtsamma.       
 8.  
 9.             5      Få en bekväm stol. Sätt på en lätt rengörande yta - det kan snabbt bli smutsigt när vax appliceras. Applicera försiktigt vaxet i ett tunt, jämnt lager. Håll applikatorn i 90 ° vinkel och applicera vaxet i hårväxtriktningen. Glöm inte dina fötter!       
 10.  
 11.             6      Dra! Dra åt huden med en hand och dra av remsan med den andra. Dra remsan mot hårväxtriktningen. Dra av det snabbt - ju långsammare du drar av det, ju längre smärtan kvarstår. 
    
  • Skala remsan så nära huden som möjligt. Det blir mindre smärtsamt. Ta bort allt vaxet.
  •  
  • Använd en fuktig trasa för att mildra irritation om det behövs.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta bort allt resterande vax från huden. Vatt en bomullskula med lite kroppsolja och lägg den på benen.       
 14.  
 15.             8      Applicera en antiseptisk lösning. Efter applicering av vax, applicera en topisk antiseptisk eller spray (innehållande salicylsyra) för att desinficera huden, förhindra ingrown hair och lindra irritation.       
 16.  
             

    4      kemisk depilation  ,

    
   
 1.             1      Kontrollera att huden är ren och fri från fläckar och skador. De kemikalier som används kommer att lösa upp keratinet vid håraxelns ingång. 
    
  • Med en ren hud kommer förfarandet lättare eftersom fett på huden kommer att hindra botemedlet på jobbet och det fungerar inte effektivt.
  •  
  • En oskadad hud kommer att hålla irritation i kontroll.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Mjuka ditt hår. Lägg en varm tvättduk på benen för att mjuka håret. Fuktade håret i ungefär tre till fem minuter. Torka dina ben efteråt.       
 4.  
 5.             3      Applicera grädden generöst och täck hela håret du vill ta bort. Skrubb inte på huden: botemedlet är konstruerat för att fungera utan det.       
 6.  
 7.             4      Följ anvisningarna på förpackningen. Håll läkemedlet så länge som rekommenderat i instruktionerna. Lämna inte grädden längre - det kan irritera eller till och med brinna din hud. 
    
  • Ta en stoppur för att inte överskrida gränsen. Om dina ben brinner innan tiden rinner ut, skölj av grädden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta bort grädden. Ta bort krämen genom att ta bort den med den medföljande plastspateln (om den var i förpackningen) och skölj av resterna. 
    
  • Använd en fuktig tvättduk i en nedåtgående rörelse. Detta kommer att ta bort eventuellt kvarstående hår och avsluta rengöring av dina ben..
  •  
         
 10.  
 11.             6      Undvik irritation. Försök att inte använda kryddiga produkter under en eller två dagar efter att du använt grädden.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

      

<91112>             Läs mer... (1)      

Vård populär:
Applicera rodnad.

Wrap a toga.

Gör läppbalsam utan bivax eller vaselin själv.

Sätt håret upp med bananslås.

Läk torr hud runt ögonen.

Som en man ser fysiskt mer attraktiv ut.

Klä lika chic som en parisisk.

Frisör en liten flickas hår.

Ta bort den permanenta markören från huden.

Ge dig själv en ansiktsmassage.

Gör fela naglar ur kanaltape.

Skär baksidan av en bob.

Köp guld smycken.

Att odla en goatee.

Ha vackra naglar.

Tryck tillbaka nageln.

Klänning sexig men avslappnad.

Klä lika chic som en parisisk.

Få friska, rena och snygga händer och naglar.

Gör krullar utan värme.

Sätt på stövlarna.

ako woman