Home \ vård
 

Erkänn din egen kroppsluk.

 

Att veta om du luktar kan vara svårt. Hur man bor med oss ​​själva, och vår näsa blir snabbt van vid vår egen lukt. Men om andra föreslår att du luktar (eller om du bara är orolig för att det kan vara), kan det ta lite att tänka på dina vanliga vanor och hygienpraxis.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Lukta kläderna efter att ha tagit bort dem. Ta en paus först. Ta en dusch, titta på TV, eller läs en bok en stund. Samla sedan kläderna tillsammans och utsätt dem för ett snifftest, särskilt kring underarmsområdet och överallt du svettar. Om du finner obehaglig lukt kan det tyda på att du har ett problem med kroppslukt som kommer in i dina kläder. Din egen lukt kan förbättras av materialet du bär. Syntetisk icke-andningssvets är hög på listan över ämnen som ökar dålig lukt. Stinkande kläder betyder alltid att de måste tvättas omedelbart!        
 2.  
 3.             2      Tänk på din kost. Du kanske gillar vitlök, curry, lök, öl, kryddor, etc., men den resterande lukten kan vara mycket obehaglig för vissa människor. Se till att alla du äter med äter detsamma som du, om du tror att det kan vara ett problem. Du kommer alla att hitta det svårare att lukta andras obehagliga luktar! Tillfällig lättnad kan uppnås genom att tugga persilja, pepparmyntsdroppar eller munvatten.       
 4.  
 5.             3      Håll handen över munnen och andas in i den. Om resultatet stinker när du luktar handen (och den luft som din hand håller och stiger) är det dags att rengöra tänderna och tungan mycket mer noggrant. Borsta tänderna, använd tandtråd, skölj med munvatten och borsta tungan. 
    
  • En annan metod är att slicka din handled. Vänta tio sekunder innan du sniffar i handleden. Lukten som stiger i näsan är lukten av andan.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontrollera delar av din kropp som älskar fukt. Varhelst det finns potential för hudrynkor (mellan tårna, under armarna, under bröstet etc.) kan det också finnas en luktkälla om bakterier får chansen att trivas. Försök inte att luktas på någon av dessa platser. Det bekräftar bara att du inte tänker rakt framåt. Svaret på att undvika denna källa av smaklös lukt är att alltid noggrant torka av hudrynkor.       
 8.  
 9.             5      Om du svettar hårt är det en bra chans att du inte kommer att lukta underbart. Om det är efter sporten, oroa dig inte - alla förväntar sig att sportsvett luktar. Detta är mindre sant när det orsakas av stress i jobbet, en presentation, ett test och så vidare. Använd antiperspirant och / eller deodorant och undvik mat som orsakar svettning, som chili peppar.       
 10.  
 11.             6      Fråga någon du litar på. Hitta en vän eller familjemedlem som kommer att ge dig en ärlig bedömning av din doft. Berätta för dem att du är orolig för att du kan lukta lite ont och se vad de har att säga. Glöm inte att försäkra dem om att du vill höra sanningen och inte skylla dem för deras kommentarer / bedömning - och jag menar det!                 
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Vård populär:
Få ett vackert ansikte.

Behandla rakhyvel.

Bra hygien för tjejer.

Gör äggolja själv.

Pretty banana flätor frisyrer.

Designa mode.

Gör en förstörd Look shirt själv.

Applicera magnetisk nagellack.

Få röda läppar naturligt.

Drapa en huvudduk.

Klänning för en gala.

Skär baksidan av en bob.

Gör en frisyr av två ponnytappar.

Stil stora lockar.

Välj bra kläder.

Hantera ordentligt med tjockt, krusigt och vågigt hår.

Klä dig som en lång tjej.

Visa klyvning med en liten byst.

Så ser ansiktet friskt och glatt ut.

Klä upp smart.

Utför en anti celluliter massage.

ako woman