Home \ vård
 

Ta bara bort nagellack från akrylnaglar.

 

Att försöka ta bort nagellack medan du bär akrylnaglar kan skada dem eller till och med få dem att gå av. De flesta nagellackfjernare innehåller aceton, som är samma aktiva ingrediens som används för att avlägsna akrylnaglar. Därför är det med regelbundet nagellack ett bra alternativ att använda nagellackfjernare utan aceton. Gel nagellack är emellertid svårt att ta bort utan aceton, så du måste lämna in den med en nagelfil. Tänk också på att det är viktigt att ha akrylspik repareras varannan i tre veckor i studion. Detta hjälper till att förhindra nagelinfektioner och gör naglarna alltid bra.

              

Förfarande .

    

    1      Med nagellackfjernare utan aceton  ,

    
   
 1.            1      Använd en nagellackfjernare som inte är baserad på aceton. Eftersom aceton kan ta bort dina akrylspikar, är det viktigt att använda en nagellackfjernare utan aceton. Många märken, som Cutex®, gör nagellackfjernare utan aceton. Kontrollera flaskan för att du ska få rätt typ.       
 2.  
 3.                  2      Applicera nagellackborttagaren på en bomullsboll. Lägg till nog att bomullsbollen är våt, men inte droppande. Om du föredrar, kan du också använda kirurgiska gasväskor, vilket kommer att lämna mindre ludd på naglarna när du tar bort nagellacket.  
    
  • För mindre fläckar på naglarna kan du också använda en bomullspinne.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Håll bomullsbollet på nageln för att lösa nagellacket. Tryck bomullsbollen i tre till fem sekunder innan du torkar nageln med den. Upprepa genom att trycka på bomullsbollen tillbaka på nageln och torka av den. Fortsätt göra det tills alla nagellack är borta.        
 6.  
 7.                  4      Byt ut bomullsbollen om det behövs. Du måste nog använda minst tre bomullskulor för att ta bort nagellacket från naglarna. Du kan dock behöva mer beroende på hur mycket nagellack du har på naglarna. Du bör ta en ny bomullsboll när den är full av ditt gamla nagellack, börja torka eller dra på ytan av din akrylspik.                  
 8.  
             

    2      Avlägsna gel nagellack  ,

    
   
 1.             1      Få en nagelfil med 150 eller 180 grit. Du behöver en nagelfil som har tillräckligt med konsistens för att fälla nagellacket på gelén. Att använda en fil med 150 eller 180 grit ska vara tillräckligt. Du hittar denna filet sort i apoteket.        
 2.  
 3.                  2      Flytta filen i en riktning över nagellacket. Håll nagelfilen i ena handen när du trycker på den mot ytan på en av dina naglar. Börja sedan flytta filen i en riktning i snabbslag. Du bör se hur nagellacket börjar gå bort från dina naglar.  
    
  • Se till att du flyttar filen över olika delar av nageln. Koncentrera inte bara på ett ställe. Detta är viktigt för att undvika att generera värme över en del av nageln på grund av den friktion som orsakas av filen.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Fortsätt att filen varje spik tills gelens nagellack är borta. Gå över till den andra spiken efter att du har tagit bort nagelskiktet från den första spiken. Fortsätt sedan lägga in alla naglar tills du har lämnat nagellacket av var och en.  
    
  • Det här tar ett tag, så kanske du borde göra det medan du lyssnar på en podcast, pratar med en vän eller tittar på TV.
  •  
         
 6.  
             

Varningar .

                Läs mer... (3)      
Vård populär:
Mjuka ditt hår.

Applicera en ögonlinje.

Gör läpparna rosa.

Läkande piercing sår i broskvävnad.

Få en V formad figur.

Använda nätstrumpor.

Bär en slips.

Hårvård.

Välj rätt tillbehör för en vit sommar outfit.

Ta bort korn från tår.

Få strålande hud på bara en vecka.

Visa klyvning med en liten byst.

Stretch stövlar.

Slå en hästsvans.

Ge dina stövlar militära spegelglans.

Stoppa klåda.

Applicera eyeliners.

Spice upp en tråkig outfit.

Gör håret tjockare.

Få mjuka och silkeslena ben.

Rengör öronpiercinger.

ako woman