Home \ vård
 

Smink för daglig användning för indisk hud.

 

För de allra flesta sminkhandböcker i vår västerländska kultur, trots vår annars mångkulturella livsstil och samhälle, är kliché, blekmodiga, bleka modeller bokade för att tjäna som grund för den presenterade sminken. Det kan inte nekas att dessa videoklipp är till hjälp för skinniga, bleka kvinnor. Men hudfärgen hos en människa är sålunda den duk på vilken sminken appliceras. Om duken har en annan färg än den i handboken, kan det förväntas att det slutliga resultatet, i detta fall sminken, kommer att se annorlunda ut.

              

Förfarande .

    

    1      Arbeta med indiska hudtoner  ,

    
   
 1.                    1      Tänk på en fuktgivande smink & amp; Primers. Fuktgivande produkter är väsentliga för hälsosam hud och håller också sminken i ansiktet hela dagen utan smetning och glidning. Här är det absoluta minimiprogrammet för din hud: Tvätta ansiktet noggrant, torka det försiktigt och applicera en lätt, oljfri fuktkräm.       
 2.  
 3.                  2      Börja med att dölja mörka cirklar och små ärr, finnar eller fläckar i ansiktet med maskpennor. Ett perfekt grundat och berettat ansikte är en utmärkt duk för alla typer av smink - smink som ditt hjärta önskar! Det är bäst att använda en enkel flytande concealer för att täcka mörka cirklar och andra små fläckar.  
    
  • Hur man bäst applicerar maskeringspenna: Lägg inte för mycket produkt på din finger. Mer produkt betyder inte nödvändigtvis en bättre eller mer ogenomskinlig ordning. Applicera en liten mängd maskeringskräm vid fingertoppen, gnugga produkten mellan tummen och fingret (för att värma produkten, vilket gör det lättare att applicera) - och applicera sedan i mjuka, knuffande rörelser.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Välj en lätt fundament eller ogenomskinligt kompakt pulver i en färg som matchar din hud - om du vill ha en primer alls. Många människor bär inte grunden under dagen, eftersom denna produkt kan torka ut huden och lämnar ansiktet blekt och fläckigt. Om du har torr hud, ska du välja en fuktgivande grund, om du har fet hud, skulle en produkt med en matt textur passa bättre. Dessutom bör du överväga följande saker när du köper en fond:  
    
  • Klimatet på din bostad (i kallare klimat, du behöver mycket fuktgivande produkter, medan produkter för heta klimat bör vara längre och ha högre solskyddsfaktor).
  •  
  • Tid på dagen. Undvik att transportera tunga, extremt täckande fundament under dagen, eftersom de lätt kan vara för bra i ljusa dagsljus (produkter av denna typ är mer lämpade för långa festkvällar).
  •  
  • Din ålder. Många stiftelser har ingredienser som är utformade för att förhindra hudåldring, såsom Olja av Olaz. Dessutom innehåller dessa produkter en ljusglans, där infalljuset reflekteras väl, varigenom rynkorna är optiskt mjukade. Om du är väldigt ung, får du ett bredare urval av stiftelser som passar dig.
  •  
  • Anledningen. Som en tumregel bör smink alltid vara tillfälle. Om du vill spendera en dag på stranden, skulle tung, utarbetad smink inte ge någon mening alls, eftersom det inte skulle vara på plats mycket länge på grund av omständigheterna.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Applicera konturer och markeringsmetoder om det behövs. Även om du inte är expert i detta avseende, kommer du att garanteras en viss optisk förbättring: gör din näsa mindre och mindre med hjälp av smink. Det är bäst att använda läppstift eller ögonskugga i mörkbrun färg och applicera en liten mängd produkt på båda sidor av näsborre med fingrarna. Täck produkten väl, så att inga märkbara linjer är mer synliga.  
    
  • Välj en matt produkt. Om du inte har en, kan du också välja en krämig produkt som ett alternativ. Under inga omständigheter ska du använda en glittrande, skimrande eller glänsande produkt för näsan, vilket skulle se extremt onaturligt ut. Det är bäst att välja läppstift / ögonskugga som är minst två nyanser mörkare än din naturliga hudton.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Använd en ögonlock i en mörk färg för att ge dina ögon ett dramatiskt utseende. För människor med mörkare hudtoner ser en kombination av gröna och blå eyeliners med lite svart oftast bra ut. Rita en grön ögonlinje på den inre halvan av ögat och en blå ögonlinje på ytterhalvan. Ta sedan en svart eyeliner och dra en mycket fin linje nära dina ögonfransar för att ge ögonen ännu mer definition.  
    
  • För den här kombinerade eyeliner-effekten kan du använda två färger av ditt val, inte bara blå och grön. Valet av eyeliner beror förmodligen på din personliga stil och ditt experiment.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      För ett vardagligt utseende, använd en ögonskugga i en neutral färg - eller ingen alls. Plocka upp de iögonfallande färgerna och dramatiska effekterna för glamorösa kvällshändelser.        
 12.  
 13.                  7      Forma dina ögonbryn för att göra den perfekta ramen för ditt ansikte och ögon. Din ögonbryn rutin kan innefatta vaxning / plucking / trimning / threading, till exempel. Men vissa människor föredrar att lämna sina ögonbryn ensamma och låta dem växa naturligt. Alternativt, om du föredrar att undvika att trimma dina ögonbryn, kan du helt enkelt använda en liten genomskinlig ögonbrynsgel för att borsta dina ögonbryn i den form du vill ha, vilket ger dem en snyggare, snyggare look. Det är bäst att använda en bra ögonbrynpenna som matchar din ögonbryns naturliga färg och göra subtila, subtila slag för att fylla i små luckor i dina riktiga ögonbryn. Slutför sedan din ögonbrynsrutin genom att borsta lätt genom dina pannor med en transparent ögonbrynsgel.  
    
  • Använd aldrig ren svart - även om du har mycket mörkt hår. Svart ser nästan alltid ut på plats.
  •  
  • Använd inte långa tjocka slag för att fylla dina pannor. Gör mer subtila, släta slag (så lätt som möjligt utan att borsten faller ur din hand) för en naturlig look som gör att stroken ser ut som riktigt brunt hår.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Använd mascara av hög kvalitet. Börja med ögonfransar för bästa resultat. Om du vill skapa en illusion av fullare ögonfransar, kan du också använda en eyeliner på den nedre linjen för att placera små prickar eller bindestreck mellan dina riktiga ögonfransar och sedan suddas för att få ett steg för steg.  
    
  • Undvik vattentäta mascaraer - såvida du inte simmar, sportar eller bor i ett fuktigt klimat. Vattentät mascara är ganska svår att ta bort, vilket kan leda till att du gnuggar dina ögonfransar lite för hårt, vilket får dem att bryta av.
  •  
         
 16.  
 17.                  9      Se till att din rouge är ljus och rosig. Sprid en liten produkt längs dina kindben för en subtil, mjukt rosa glöd. Välj rouger som blandar sig väl med din individuella hudton, så att rodnaden på dina kinder är mer en vacker accent och stjäl inte showen med glitter och glans över resten av din smink. Välj en speciell rougeborste för en lätt, jämn applikation.        
 18.  
 19.                  10      Använd en fin, rosa läppglans eller läppstift för att perfekta det vackra, men ändå vardagliga utseendet. Lip Gloss passar perfekt med ett vardagligt utseende, men du kan använda en produkt med en annan finish enligt dina önskemål. Innan du börjar applicera, se till att dina läppar är välskalade och fuktade. Annars får du fläckiga läppar som aldrig ser bra ut - i det fallet kommer inte ens det bästa läppstiftet att hjälpa.  
    
  • Om du tittar på eyeliner för coola nyanser, till exempel Blå och gröna, du bör se till att din läppstift också har en cool underton, till exempel en mörkröd. Om du har undvikit ögonskuggor och andra färgade produkter i din personliga smink ska du välja en läppfärg som matchar din rougefärg för att göra din sminklook komplett och harmonisk.  
  •  
                   
 20.  
             

    2      Använd en snabb, daglig smink på  ,

    
   
 1.                  1      Det är bäst att börja med en fuktgivande kräm och en ljuskalkare. Ditt hemliga vapen för ett perfekt utseende är en hälsosam, väl preparerad hud som ger ditt ansikte den önskvärda naturliga glöden. Efter fuktgivande applicera ett tunt lager av concealer på området runt ögonen och på mörka fläckar eller finnar för att få en jämn, vacker hudfärg.  
    
  • En lätt, flytande concealer som perfekt matchar din hudton ska ge ett bra resultat.
  •  
  • Om du går ut på kvällen kan ett ljust grundslag vara användbart. I dagsljus kan stiftet snabbt vrida skaligt och blekt om du använder för mycket produkt.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Se till att din färgade eyeliner sitter väldigt nära linjeledningen och väljer bäst svart, blå och gröna nyanser. Oavsett vilken färg du väljer för ögonkonfiguration: Subtil är trumf. Det är bäst att använda en eyeliner med en tunn punkt och dra en noggrann, fin linje direkt på den övre ögonfransen. Dra sedan en liknande fin linje på det nedre ögonlocket, men endast i den yttre tredjedel av dina nedre ögonfransar.  
    
  • Om du har tillräckligt med tid, kan du använda en borste för att blinda ögonlocket, särskilt i ögans yttre hörn som ser bra ut.
  •  
  • Om du inte vill göra utan ögonskugga borde du hålla den diskret. Först sätta på ögonskuggan och använd sedan en mörk eyeliner för att ge dina ögon den nödvändiga kontrast som gör att de lyser så vackert.
  •  
  • Använd flytande eyeliner om du hittar det lättare.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Applicera mascara, som börjar vid dina ögonfransar. Arbeta dig från rötterna till spetsarna och lägg lite mer mörk mascara på rötterna. Även mörk mascara lyfter sig väl från färgad ögonskugga, vilket också ger dina ögon en bra effekt.  
    
  • På de nedre ögonfransarna behöver du bara mycket lite mascara.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Använd en lätt, halvsläckt rouge på dina kinder. Plocka upp de ljusa färgerna för den kommande festkvällen. För vardagen skulle en något rosa, något mörkare rouge ge din hud en vacker utstrålning. Se till att rouge ligger ganska nära din naturliga hudfärg, men innehåller en touch mer rosa.        
 8.  
 9.                  5      Det är bäst att välja en läppstift i en färg som liknar din rouge, men lite ljusare. Om du har tid kan du också applicera ett lipliner i en mörkare färg. Annars kommer en vacker glödande läppstift att se till att ditt utseende är perfekt avrundat med en vattentvätt.        
 10.  
             

Tips .

                  

Saker du behöver .

                       
Vård populär:
Ta emot gratis parfymprover.

Gör en snubsnos som ser bra ut.

Veet användning.

Fick större pectoral muskler.

Ta bort grön eller blå hårfärg från hår utan blekmedel.

Förbered dig för laser hårborttagning.

Slip en halsduk.

Rengör en fet näsa.

Rätt oral hygien.

Använd en gallringsskjuv för hår.

Hitta rätt push up bh.

Accentuera bruna ögon korrekt.

Hårdvita strandvågor utan värme.

Gör hårborttagningsvax.

Gör dreadlocks i rakt hår.

Vackra ögonfransar och pannor med ricinolja.

Klipp en ponny korrekt.

Naturligt återfuktar huden.

Baka din smink.

Ta bort döda hudceller med socker.

Få längre ögonfransar.

ako woman