Home \ vård
 

Använd ett bandage.

 

Om du just har fått din period, vill du förmodligen börja använda kvinnors eller menstruationskuddar först. De är mycket lätta att använda och inte så komplicerade som tamponger. Genomförandet kan vara läskigt, eftersom du måste göra det rätt, annars kommer din plan att lägga på vita byxor för din förälskelse bokstavligen skit. Skydda röra, teater och bekymmer och börja med steg 1. <91112>               

Förfarande .

    

  Del 1      Lim i servetten  ,

    
   
 1.            1      Välj ett matchande stilband med rätt hållfasthet, absorption och form. Med nästan 3,5 miljarder kvinnor på denna planet finns det många alternativ att betjäna alla våra olika behov. Här är en allmän sammanfattning av dina val: 
    
  •   Styrka: Ju svagare din menstruationsblödning är, ju tunnare bandaget kan vara. Bandagens absorptionsförmåga har förbättrats kraftigt de senaste åren . Vissa tunnare bandager kan vara mycket absorberande. När du sitter, är känslan av att bära dem vanligtvis bättre och du kan lätt glömma att du bär en alls!
  •  
  •   Absorbency: Var uppmärksam på graden av blödningsstyrka (mild, måttlig eller svår) och längden på bandaget. Testa även några olika märken innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Ibland finns skillnader i absorptionsförmåga från varumärke till varumärke.
  •  
  •   Form: Underkläderna kan ha olika former, därför finns det också olika formade bandage. De tre huvudtyperna är de för vanliga snittbyxor, för tänger och för natten. Bandage för natten är självförklarande (de är längre och avsedda att ligga), men hur är de andra två? Tja, om du har ett bandage i en tong är problemen redan förprogrammerade. Självklart kan du prova det, men om du är ny på fältet, klickar du bättre på vanliga underbyxor.
  •  
  •   Style: Igen finns det två typer: med och utan vingar. Uttrycket "vingar" hänvisar till de klibbiga små sidstyckena som du håller fast vid dina underbyxor. De förhindrar att bandaget glider i sidled och känns som en blöja. Kort sagt, så länge de inte irriterar din hud eller på annat sätt orsakar problem, är de din vän.  
     
   • Generellt bör du hålla dig borta från parfymerade bandage, särskilt på känslig hud. Du kan irritera områden där du i princip inte vill ha problem.
   •  
   • Det finns också panty liners, men det är ett annat par skor. Använd dessa små saker, om du tror att din period börjar, eller det är nästan över, så det är väldigt enkelt.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kom i position. De flesta tjejer byter bandage när de behöver gå på toaletten, men ibland känner man sig till och med med en tom blåsan. Vad som än handlar om dig, leta efter närmaste toalett, tvätta händerna och släpp dina byxor. Tyvärr kommer bandaget inte att röra sig som magi genom dina underbyxor. Vetenskapen arbetar fortfarande med det. 
    
  • Det är lättast när du sitter och dina underbyxor dras ner till knäna. Stående är också möjligt. Du borde bara ha allt inom räckhåll.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta bandaget ur muffen eller förpackningen. Du kan förfoga över det, men det är också bra att förpacka din använda sanitetsbinda innan du tar bort den. Ingen gillar att se ett begagnat bandage i facket, eller hur? Kasta aldrig dem i toaletten, de kan täppa till!       
 6.  
 7.             4      Fäll ut flikarna eller sidovingarna och dra av den långa rivremsan som täcker limområdet i mitten. Ta även bort avdragningsremsor från vingarna och släng dem i papperskorgen (du behöver inte dem för omslag). 
    
  • Idag fungerar plastkåpan av vissa märken också som en avdragningsremsa för limytan. Detta är mer miljövänligt och lättare. Om så är fallet med dig måste du göra ett mindre steg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lim bindningen med limytan ner i dina underbyxor. Förbandet ska ligga direkt under din skabb och inte sitta för långt framför eller för långt bakom din Poritze. Om du planerar att ligga ner, kanske du vill lägga det lite längre tillbaka, men du kommer säkert att kunna gissa i vilket område det är mest behövs. Med lite mer träning kommer du snart att veta var bandaget borde vara bäst. 
    
  • Side Wing? Kom ihåg att vika dem över så att de håller sig vid utsidan av dina trosor. De förhindrar att bandaget glider under rörelser. Detta garanterar en mer bekväm och naturlig känsla.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Ha en bekväm passform  ,

    
   
 1.             1      Använd dina underbyxor som vanligt. Klar! Om ditt bandage kliar eller irriterar din hud i någon form, ta bort den och använd ett annat märke. Att bära bandage borde inte vara ett problem. Om du går på toaletten kan du kontrollera om du behöver byta bandage eller om det finns några problem. Byt bandage några timmar och vid behov för att undvika lukt. 
    
  • Låt mig upprepa det igen: Byt din hygienbinda några timmar. Naturligtvis beror frekvensen delvis på styrkan av blödningen. Om du byter bandet ofta, kommer det inte bara att lugna dig men också motverka lukt. En win-win-situation!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj mer bekväma kläder. Även om det ofta känns konstigt först, kan du i allmänhet inte se att du har på sig ett bandage. Det anpassar sig till din kropp och är därför väl gömd. Ändå kan det vara att du mår bättre i en lös byxa eller en kjol. Det handlar bara om ditt välbefinnande. Om du är orolig, välj kläderna klokt. 
    
  • Det är en bra tumregel att få dina Oma Lapps ut när du har din dag. Håll dina söta ringar för de andra 25 dagarna i månaden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera regelbundet för ditt bandage, särskilt på de starkare dagarna. Du kommer snabbt inse att du märker hur ofta du behöver ta hand om ditt bandage och hur länge ett bandage kommer att vara på varje menstruationsdag. När du får en obekväm känsla, vet du exakt varför. Men åtminstone i början bör du regelbundet titta på ditt bandage, speciellt om blödningen är mycket stark. Denna lilla tid kan förhindra att obehagliga situationer uppstår. 
    
  • Du behöver inte springa till badrummet var halva timmen. Det är helt tillräckligt att göra en kort bandagekontroll var och en till två timmar. Om någon frågar, säg bara att du hade druckit mycket vatten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd inte bandage utan anledning. Vissa kvinnor bär alltid bandage eftersom de tycker att de håller dem "friska" där nere. Inga. Låt det vara. Din vagina måste kunna andas! Att klibba en klibbig bunt av bomullsull mellan benen tjänar som en behaglig varm avelsplats för bakterier. Använd lätt bomullsunderbyxor när din period är över. Något friskare än det finns inte - förutsatt att de är rena! Bortsett från Prince of Bel Air. Allt var alltid "friskt"!       
 8.  
 9.             5      Om du känner dig verkligen obekväma, ändra sedan bandaget. Så det är klart: Bandaget är inte den bästa vänen till någon tjej. Ändå har tekniskt mycket hänt redan och vi har lyckligtvis inte längre att göra med de bomullsband som våra mormor hade (det är min allvarliga fråga till din mormor). Sanitetsbindan är inte lika hemsk som den brukade vara. Men om hon gör dig obekväma, ändra henne. Det kan vara att hon inte längre sitter ordentligt i mitten, att hon är för full, att hon luktar eller att den här typen / storleken / formen inte är rätt för dig.       
 10.  
             

  Del 3      Byt, kassera och bli professionell  ,

    
   
 1.             1      Ändra det efter cirka fyra timmar. Håll dig till processen. Även om ditt bandage ännu inte har uppfyllt sitt syfte hundra procent, ändra det. Det kan inte vara avgörande, men det kommer att lukta bättre och du kommer att känna dig friskare. Så ta en ny, gå på toaletten och gör dig frisk.       
 2.  
 3.             2      Kassera det ordentligt. När du byter bandage, sätt ihop ditt använda bandage i det nya. När din period är över eller om du bara inte har någon förpackning, linda in det använda förbandet i toalettpapper. Sätt det diskret i facket och det är nästan som om det inte var där. Ditt badrum förblir oförskämt. 
    
  • Kast aldrig annat än toalettpapper i toaletten. Vårt avlopp är inte en magisk kanal, där allt du sätter i försvinner i intet. Allt måste gå någonstans. Så var trevlig på din miljö och tvätta dina servetter eller tamponger (och inget annat) ner på toaletten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll dig ren. Menstruation är inte en av de renaste kvinnliga vanorna, så det är viktigt att du uppmärksammar renligheten. Tvätta alltid händerna noggrant när du byter bandage och håll din miljö ren (doftfria dukar kan vara praktiska). Ju mindre smurt, desto mindre bakterier och hälsosammare blir du. 
    
  • Medan vi är på ämnet, var inte rädd för det. Detta är ett tecken på din femininitet - en helt normal, månatlig, irriterande vana. Du uppmärksammar din hygien eftersom du vill vara ren, inte för att den (eller du) är äcklig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha alltid ett extra bandage med dig. Du vet aldrig när katastrofen kommer att slå dig och din blödning är starkare än vanligt eller det börjar bara oväntat. Kanske behöver en vän din hjälp. Om du har använt ditt akutbandage ska du byta ut det så snart som möjligt. Gör det som Boy Scouts: Var redo hela tiden! 
    
  • Om du sitter i badrummet, använder din blödning, men du har inga band med dig, älska aldrig att fråga en annan tjej. Jag är allvarlig. Du behöver inte vara generad. Vi kvinnor vet vad du går igenom. Det suger - och vi gillar att hjälpa varandra!
  •  
  • Medan vi har ett smärtstillande medel (men inte Aspirin®!) Med dig kan det inte skada heller!
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             Läs mer... (1)      
Vård populär:
Odla afroamerikanskt hår.

Tama lockigt hår.

Få mjuka och silkeslena ben.

Färga hår med krita.

Slip en Ascot slipsknut.

Gör ansiktet ser yngre ut.

Känn igen om en parfym är riktig.

Rengör en mascaraborste.

Gör en falsk läppring.

Justera bromsremmarna.

Rakning korrekt.

Behandla ärr.

Applicera nagellack på rätt sätt.

Gör läderskor mindre.

Gör läppskalning med honung.

Lugn hud irriterad av ansiktsrengöring.

Applicera ögonkräm.

Slät hår snabbt och enkelt.

Stil lockigt hår.

Applicera en enkel smink.

Gör en ansiktsbehandling hemma.

ako woman