Home \ vård
 

Använd henna på grått hår.

 

Henna är en blommande växt som säljs i pulverform och används av vissa som hårfärg. Med henna kan du färga hår eller borsta upp grått hår eller nacken. Om du är orolig för kemikalierna i vanligt hårfärg kan henna vara något för dig. Du måste blanda Henna till en pasta innan du applicerar och applicera sedan med handskar på huvudet. Det hela är ganska enkelt. Eftersom människans hår är unikt, testa hennaen på en provningslista innan du färgar hela ditt huvud. Du bör se till att ditt hår reagerar bra på henna.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Färg hela huvudet  ,

    
   
 1.            1      Välj röd henna. Henna finns i olika färger. Röd Henna fungerar bäst med grått hår eftersom det täcker mycket. Om du applicerar den på grått hår, ger henna ditt hår en naturlig nyans av rött med nyanser av apelsin.       
 2.  
 3.             2      Blanda hennaen i en pasta. Du gör dem ur henna och varmt vatten. Henna finns i små förpackningar och antalet paket som behövs beror på din hårtyp. Med axellängdshår behöver du bara ett paket. När ditt hår når till mitten av ryggen, ta två. När ditt hår når dina höfter, ta tre.  
    
  • Använd en skål om en liter i storlek och häll i henna. Henna fläckar lätt, så var noga med att bära gamla kläder och täcka det område du jobbar med.  
  •  
  • Lägg till ca 50 ° C varmt vatten. Tillsätt långsamt vattnet under omröring av henna. Det finns ingen exakt mängd för vattnet. Använd bara nog att bilda en pasta.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tvätta håret. Du bör se till att ditt hår är rent innan du applicerar henna. Detta säkerställer att ingen smuts eller fett fastnar i blandningen. Tvätta håret som vanligt innan du applicerar henna.        
 6.  
 7.             4      Torka håret med en handduk. Du behöver inte blåsa helt torr. Faktum är att det är en bra idé att applicera Henna på fuktigt hår när det torkar ut håret.        
 8.  
 9.             5      Separera ditt hår. Gör ungefär lika stora partier och klipp dem. Du kommer att applicera klistret i satser. Hur många spel du behöver beror på din hårlängd. Med kortare hår kan du komma igenom bara två matcher. För längre hår kan du behöva fyra eller fem. 
    
  • Kom ihåg, Henna kan fläcka. Det är bäst att använda billiga häftklamrar som du inte hänger på när du skär av håret. Du kan också ta lite plast, som du enkelt kan tvätta senare.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Använd henna direkt med handskruvar. Ta bort en sats och gå till jobbet. Du måste applicera Henna i satser direkt på huvudet. Sätt på plasthandskar och bära henna med händerna.  
    
  • Skrupa ut lite pasta och arbeta dem in i partierna. Börja från nacken till tipsen.
  •  
  • Se till att de enskilda delarna är helt mättade med hennablandningen. När du är klar med ett spel, fixa det med fästet igen. Fräsch nacken med lite Henna. Fortsätt sedan med nästa match och upprepa det hela.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lämna till handling i en till två timmar. Du bör lämna blandningen i en till två timmar. En timme är vanligtvis nog, men färgen kan bli lite mörkare om du lämnar den i två timmar. Efter två timmar mörker håret knappast, så låt hönan inte längre fungera.        
 14.  
 15.             8      Skölj av och torka håret torrt. När du släpper Henna, skölj håret ut. Använd inte schampo. Se till att du får ut det mesta av ditt hår, vilket kan ta ett tag. Torka sedan håret i 10 till 15 minuter. Du borde se en tydlig skillnad i färg.        
 16.  
 17.             9      Tvätta inte håret med schampo i 24 timmar. Du måste rita i färgen. Om du använder shampoo för tidigt kan färgen tona.                  
 18.  
             

  Del 2      Uppdatera metoden  ,

    
   
 1.             1      Gör en pasta med en fjärdedel av Henna. Henna bleknar med tiden och så småningom växer en grå tillvägagångssätt. Du måste färga tillvägagångssättet och uppdatera resten av huvudet. Du måste göra mer henna pasta. Du borde komma överens med ett kvartspaket.  
    
  • Använd varmt kranvatten vid ca 50 ° C som i den första blandningen. Det finns inget fast belopp. Lägg bara kranvatten tills du kan göra en tjock pasta med pulvret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Applicera direkt på nacken. Först bär ett lager av henna direkt på nacken med handskruvar. Börja från det grå hårets rötter till slutet av det grå området. Se till att allt grått hår är täckt. Du borde fortfarande ha lite pasta över efter uppfriskning av partiet.        
 4.  
 5.             3      Vänta en timme och skölj håret med vatten. Låt blandningen arbeta i en timme. Skölj sedan håret med vatten. Använd inte schampo. Se till att du får allt henna ur ditt hår.        
 6.  
 7.             4      Applicera resten av pastaen i resten av ditt hår. Täck lätt resten av ditt hår med henna. Använd också handskar. Du kommer inte ha så tjockt lock eftersom du använder mindre pasta. Du ändrar inte helt hårets färg, du gör det bara lite mörkare, så att de passar nacken.        
 8.  
 9.             5      Skölj. När du är klar sköljer du huvudet. Använd inte schampo. Ditt hår ska nu ha en röd färg igen. Det är en bra idé att vänta 24 timmar till schampo igen.        
 10.  
             

  Del 3      Undvik resa risker  ,

    
   
 1.             1      Först färga en provtand. Det är en bra idé att testa hennapastaen på en tunn strand innan du färgar hela håret. Så du får chansen att se om du gillar färgen. Vissa hår kan reagera dåligt på henna, så se till att ditt hår inte torkar ut för mycket. Välj en sträng från baksidan av ditt huvud som du lätt kan täcka med annat hår och färga det med hennapastaen.  
    
  • Lämna klistret i det i en till två timmar, som om man färgar hela huvudet. Skölj sedan med vatten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att du inte har någon hudallergi. Henna kan utlösa en allergi hos vissa människor, så du bör se till att din hud kan tolerera Henna före användning. Lägg lite pasta på ett litet område av hud och skölj. Vänta en dag. Om det finns en biverkning så. Rödhet eller svullnad, det är nog inte en bra idé att färga håret med henna.       
 4.  
 5.             3      Vänta en månad för att använda henna om du nyligen har använt kemiskt hårfärg. Henna kan reagera med dessa. Vänta minst en månad innan du färgar håret med henna.       
 6.  
 7.             4      Var försiktig så att du inte får henna i ögonen och munnen. Du ska inte svälja det eller få det i ögat. Därför, när färgning på.  
    
  • Om du får henna i ögonen, skölj med kallt vatten. Om irritation kvarstår, gå till läkare.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (16)      
Vård populär:
Gör en frisyr av två ponnytappar.

Bli av med ett dåligt gjort perm.

Att göra shabby denim shorts.

Fritt ansikte från ärr.

Färga ditt hår grönt.

Färgning av håret med Kool Aid.

Snygga jeans.

Gör en ansiktsskal.

Få jämna ben utan rakning.

Så här byter du näshörning på ett rent och säkert sätt.

Hantera för kort hårklippning.

Klipp en ponny korrekt.

Bli av med mjäll.

Behåll skönheten i ditt ansikte.

Ha på sig en toga.

Använd röda skor.

Vattentät dina Timberland Boots.

Applicera smink på torr hud.

Använd en rörstrumpor.

Slå en scarf runt.

Applicera Brewing Gel.

ako woman