Home \ vård
 

Att vara vacker (för homosexuella män).

 

Du är vacker, kom vad du vill ha. Men om du vill presentera ditt bästa ansikte mot världen kan det vara svårt att känna det sättet ibland. I alla fall har få människor effekterna av en Hollywood-smink som fungerar till deras fördel, med samhället säger mycket mer om kvinnliga skönhetsstandarder än män. Ändå är skönhet det du gör av det genom att utveckla din egen stil, låta din personlighet skina och välja det bästa för dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hår  ,

    
   
 1.            1      Ta hand om ditt hår genom att använda hårvårdsprodukter som matchar din hårtyp. Om du inte gillar de hårvårdsprodukter du använder för närvarande, ta reda på alternativen. Även hemgjorda hårprodukter fungerar bra, men du måste först bli informerad. 
    
  • Gel är utmärkt för att tämma hår som sticker ut. Det är mindre styvt än hårspray och håret blir smidigt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Oroa dig för din frisyr. Det är helt upp till dig hur du stylar ditt hår. Det är dock viktigt att du väljer en frisyr som passar din ansiktsform; en barberare kan hjälpa dig med detta beslut om du inte kan träffa dem själv. Det finns också program som låter dig sätta ditt ansikte i olika frisyrer för att se vilken som ser bäst ut på dig. 
    
  • Hår som faller ner i ansiktet kan vara irriterande och få folk att tro att du gömmer sig. Det är ditt beslut Det kan vara en frisyr som du verkligen kan bära.
  •  
  • Långt hår kan bäras öppet, bundet, flätat, rullat upp, etc.
  •  
  • Ditt hår är din krona. Killar, presenterar hon stolt.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Ansiktshår  ,

    
   
 1.             1      Bestäm hur du hanterar dina ögonbryn. Du har olika alternativ: Lämna dem som de är, skulptera dem eller bara välj några stränga hår här och där. Ingen av dessa tillvägagångssätt är mer idealisk än den andra - som med alla skönhetsbehandlingar är beslutet helt upp till dig. 
    
  • Ögonbrynformning handlar om att ge ögonbrynen en definierad linje som hjälper ögonområdet att bli "snyggt" och öppet och bättre omger ögonen. En professionell är förmodligen det bästa valet när ögonbryn formar är nytt territorium för dig. Han eller hon kan visa dig hur man gör det, och samtidigt kan du njuta av skämt om hur smärtsamt allting är.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta bort allt hår i ansiktet som du inte är nöjd med (till exempel sporadiskt hår som visas någonstans där du inte vill ha det eller för många hår). Sådant hår kan avlägsnas på ett antal olika sätt. De flesta skönhetsexperter rekommenderar att du tar bort dem med laser eller vax. Hemma kan pincett användas för att avlägsna det håriga håret här och där. Näshår klipps bättre om du inte är masochist.       
 4.  
 5.             3      Tänk lite om ditt ansiktshår. Ansiktshår ser bra ut så länge det är välskött och i perfekt skick. När du väl hittar ansiktshår som matchar din ansiktsform och ser bra ut på dig, bör du trimma det ofta för att hålla det välskämt. 
    
  • Om du inte är säker på om din nya mustasch eller skägg ser bra ut på dig, borde du be en vän att berätta sin åsikt uppriktigt. Låt dig inte luras av en enkel "Titta bra kompis!" Eller med "Inte på något sätt, José!" Begär om exakta detaljer om vad han / hon tycker fungerar och vad som inte gör det.
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Hudvård  ,

    
   
 1.             1      Ta hand om din hud. Huden drar fördel av regelbunden rengöring för att avlägsna ackumulerad smuts och glöda igen. Hon värderar också en bra fuktkräm som hjälper till att behålla sin smidighet och mjukhet.       
 2.  
 3.             2      Rengör ditt ansikte varje dag med en mild och enkel rengöring. Rengöraren behöver inte vara dyr, bara funktionell och lämplig för din hudtyp.       
 4.  
 5.             3      Applicera en fuktkräm med inbyggt UV-skydd när du är ute i solen eller förväntar dig extrema temperaturer. Även en kontorsmiljö kan torka ut huden, inte bara stanna ute, så använd en fuktkräm för att motverka torrhet. 
    
  • Använd ögonkräm (om möjligt med UV-filter) och ha bra UV-skyddssolglasögon när det är soligt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Utför djupare hudvård rutiner varje vecka. Skal en gång i veckan, kanske oftare, och vid behov använda en djuprenande lermask och, om du önskar, en hudstramningsmask en gång i veckan, då en fuktkräm som behövs.       
 8.  
 9.             5      Sluta röka och drick två liter vatten varje dag. Att ta detoxdrycker är också en bra idé, som grönt te eller saften av en halv citron i en kopp varmt vatten.       
 10.  
             

  Del 4      Kläder  ,

    
   
 1.             1      Se vad som är modernt och klä väl. Det är svårt att definiera vad det innebär att klä sig bra. Det beror på årstid, stil och självklart, vad ser bra ut på dig. Försök att observera vad "attraktiva människor" bär och tänk på vad du vill. Försök att hitta smickrande nedskärningar och naturligtvis är just nu stramare kläder väldigt populära. Men du tittar på det, det du bär har stor inverkan på din attraktivitet, så tänk lite på den.       
 2.  
             

  Del 5      Tillbehör  ,

    
   
 1.             1      Hitta tillbehör som är praktiska och vackra samtidigt. Om du har pågått glasögon i flera år, försök byta till kontaktlinser. Dessutom skulle vissa justeringar av ditt hår vara bra, vissa ljusa eller mörka höjdpunkter kan fungera underverk på din övergripande stil.       
 2.  
             

  Del 6      Fysiska attribut  ,

    
   
 1.             1      Om det är upp till dig, träna. Breda axlar kan göra att du ser mer attraktiv ut och gör din mage ser smalare ut. Du behöver inte vara besatt av detta, eller strävar efter att få mage muskler. Bara en bra push-up rutin kan vara bra för dig.       
 2.  
             

  Del 7      Låt din vackra Jag lysa  ,

    
   
 1.             1      Älska dig själv. Det betyder inte att du är helt tagen av dig själv. Det innebär att acceptera vem du är, vad dina svagheter, talanger, önskningar och så vidare är. Att lära sig att älska dig själv kan vara början på ett bättre och lyckligare liv. Och för att undvika att definieras av framträdanden, bör du komma ihåg att det är viktigare att vara nöjd med dig själv än att förlora fem eller tio kilo eller att äga de bästa kläderna. 
    
  • Läs böcker som hjälper dig att bättre förstå dig själv och världen. Böckerna du läser kan vara självhjälpsböcker, historiböcker, sociologiböcker, affärsböcker, hälsoböcker, skönhetsvårdsböcker, biografier och allt annat. Poängen är att lära sig mer, för att undvika att vara begränsad, eftersom du inte känner till viktiga saker, saker som kan hindra dig från att ha absolut orealistiska förväntningar när det gäller skönhet, kärlek eller liv.
  •  
  • Det finns människor som har åsikter och åsikter som är avsedda att undergräva och skada dig. Detta kan få dig att känna att du inte är värd att vara älskad eller ful. Det kan bekräftas av den här typen av person som behandlar dig. Ändå måste du komma ihåg att deras beteende och deras uttalanden handlar om dem och deras oförmåga att respektera din värdighet som en människa. Du ber dem inte att älska eller som du, du förmodligen (med rätta) förväntar dem att respektera dig. Gör ditt bästa för att undvika att acceptera deras fulhet för dig själv. Beslut att vara glad, som Voltaire en gång sa, eftersom det håller dig frisk.
  •  
         
 2.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Vård populär:
Använd en denimväst.

Stil lockigt hår.

Läppar som Angelina Jolie får.

Få röda läppar naturligt.

T shirts skär.

Få bleka läppar.

Donera håret för en bra sak.

Rätt kläder för en äppelformad figur.

Applicera mascara ordentligt.

Kombinera kläder med vita byxor.

Använd henna på grått hår.

Krullar håret naturligt.

Ögonbryn blekmedel.

Planera din garderob för domstolen.

Klä som en modell (för män).

Gängskalor.

Ta bort fel naglar.

Naturligtvis förstora brösten.

Snygga jeans.

Smid huden.

Mjukt lockigt hår.

ako woman