Home \ vård
 

Få friska, rena och snygga händer och naglar.

 

Händerna är alltid synliga. Att ha bra händer och naglar är ett stort steg i riktning mot att vara en helt sexig tjej. Tyvärr gör dina händer allt för dig - rent, skriv, skriv... allt. Så det är väldigt lätt att händerna på huden torkar och skalar och naglarna blir tjocka och smutsiga. Det är mycket viktigt att ha vackra händer och naglar. Så om du är redo för de händer du längtat efter så länge, följ dessa enkla steg.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Rengör dina händer. Det är ingen mening att måla dina naglar och grädda händerna när de är smutsiga. Om du har nagellack, ta bort det innan du tvättar dina händer. Ta en tandborste, smutta lite tvål på den och gnid den sedan in. Lämna dem nära dig. Tvätta händerna med varmt vatten, inte kallt eller varmt. Ta en högkvalitets tvål. Gnugga tvålet överallt: på dina handleder, mellan fingrarna och runt dina naglar. Tvätta tvålen och skrubba nageln och smutsen under med tvålborstborsten. Gör sedan små cirkulära rörelser med tandborsten på dina händer. Detta gör händerna väldigt rena och lämnar död hud försvinner.        
 2.  
 3.                  2      Låt dina händer försiktigt torka. Ta en ren, helst fluffig handduk. Gör det inte bentorkat, låt det lite fuktigt. Placera inte någon grädde på den och skar inte dina naglar ännu.        
 4.  
 5.                  3      Massage dina händer. Letar du efter något att massera dina händer med. Nästan allting fungerar: massage lotion, olivolja, yoghurt, varm mjölk, även citronsaft. Gnid lite på dina handflator och massera med hela handen. Massage långsamt; skynda inte Bara slappna av och njut av det här steget - det handlar det om. Skölj med varmt vatten. Om du har använt olivolja eller något som kan gnidas in, släpp det bara in - det kommer att närma din hud. Om du har använt mycket yoghurt eller mjölk, tvätta lite och gnid resten. Skölj inte dina händer och tvätta inte dem ordentligt så att allt du använder för massagen inte är helt borttaget (det gör att de blir torra och spända).        
 6.  
 7.                  4      Gnid en liten lotion. Om du vill kan du också ta ansiktskräm. Några bra märken är sorbolene (bra för torr och fläckig hud), DermaVeen (även för torr och fläckig hud) och vaselin. Gör det rätt: smutta inte mycket, men ta nog, så att hon verkligen kan flytta djupt.        
 8.  
 9.             5      Skär dina naglar. Rengör noga på undersidan av naglarna innan du rinner dem: Se till att det inte finns någon smuts kvar. Det är bäst att hålla det kort, vilket ser snyggt ut och lätt att hämta. Försök att skära dina naglar i samma längd och form. Filera sedan om du måste. Gnidera nagelkräm på varje nagel. Om du inte har nagelkropp, använd lipbalm istället. Låt grädden fungera i 20 minuter.       
 10.  
 11.                  6      Måla dina naglar. Ta din favoritfärg när du går ut. Om du inte går ut eller gör något speciellt, ta bara en klar kappa. Din nagel behöver verkligen en paus från det starka nagellacket, annars kommer de att vara svaga eller gula. Vackra färger för dina händer är skimrande rosa, djupröd eller naturlig färg. Metalliskt, glittrande och glänsande nagellack är också bra. Om du målar dina naglar med en ordentlig färg, applicera skiktet under en tjock kappa klar kappa för att skydda och ge glans. Hur många lager du målar är helt upp till dig och beror på färgens tjocklek. När du är klar vänta tills naglarna torkar. Var försiktig. Om du kan, sätt på handskar för att behålla fukt och skydda dina händer ett tag. Gör detta upprepade gånger om det behövs för bästa resultat.        
 12.  
 13.             7      Klar.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Vård populär:
Köra en tröja.

Välj en frisyr som passar din ansiktsform.

Gör en banan hårbota dig själv.

Ta bort oönskade ansiktshår.

Ha på sig en bikini.

Gör en ansiktsskal.

Använd parfym.

Gör dreadlocks i rakt hår.

Gör aloe vera shampoo.

Låt hans hår mjuka igen efter färgning.

Huddomningar.

Ta bort oönskade ansiktshår.

Hantera för kort hårklippning.

Behåll en navelpiercing.

Hitta den perfekta piercingen.

Ta bort och förhindra delade hårtips.

Se bra ut i skinny jeans.

Få kindben.

Bli av med solen hemma en solbränna.

Ha god hygien.

Rengör en nippel piercing.

ako woman