Home \ vård
 

Gör rymdbullar.

 

Space Buns är en populär trend från 90-talet som ser ut som om du har två bullar (på engelska bullar ) på ditt huvud. Även om det inte är riktigt detsamma som prinsessans Leias ikoniska frisyrer i Star Wars, kan du använda metoderna i den här artikeln för ett liknande utseende. Om du vet hur man gör enkla rymdbullar, kan du prova olika variationer, som halvpinniga rymdbullar eller till och med flätade rymdbullar!

              

Förfarande .

    

    1      Simple Space Buns gör  ,

    
   
 1.            1      Borsta ditt hår och dela det i mitten. Kamma håret tills det är slätt och har inga knutar eller bollar. Använd handtaget av en stjälkkam för att göra en vapen i mitten av ditt huvud, från pannan till nacken.       
 2.  
 3.                  2      Gör 2 flätor. Du kan göra det högt på huvudet eller djupt på vardera sidan av nacken. Smooth håret ner till pigtailarna så att de är snygga och städa. Slipa flätorna med hårband som matchar din hårfärg.  
    
  • Du kan släppa några strängar på pannan för att skapa en mjukare stil.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Kasta flätorna om du vill ha mer volym. Plocka upp en flätan och riv några gånger med en kam, börjar vid tipsen och gå till håret slips. Upprepa detta med den andra flätan. Det är en bra idé om du har tunn hår; Det kommer att göra ditt hår att se tjockare och så småningom skapa större utrymme bullar.  
    
  • Alternativt kan du applicera hårförlängningar runt halsen på flätorna för att fästa. Det ger lite mer volym.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Vrid den ena flätan i ett rep. Ta en av flätorna och vrid den bort från ansiktet för att göra ett rep. Ju strängare du stramar repet, ju jämnare och mindre toppknuten kommer att vara i slutet.        
 8.  
 9.                  5      Slå sticka in i en knut och fäst den med ett hår slips. Vik repet runt flätans hals. Se till att vända den bort från ditt ansikte, inte till det. Sätt hårets spetsar under knuten och linda en annan hårknyta runt hårknuten.        
 10.  
 11.                  6      Upprepa processen med den andra toppknuten. Vrid den andra fläkten i ett rep och vrid den till en toppknut. Lägg ändarna på repet under toppknuten och fäst den med ett hår slips.        
 12.  
 13.                  7      Förbättra dina hårbuntar efter önskemål. Här kan du verkligen bli kreativ. Om du vill göra dina bröd snyggare eller voluminösa, drar du på kanterna för att lossna stränderna. För ännu mer volym kan du försiktigt dra på håret som går in i bunkarna för att lossa det. Var uppmärksam på håret på toppen och sidorna av ditt huvud.  
    
  • Om du har låt strängar ut ur bullarna kan du räta ut dem med en rätare. Gör det ser tunnare genom att böja rätaren mot ditt ansikte istället för rakt ner.  
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Spraya rymdbullarna med hårspray. Om bullarna känns löst kan du stifta dem med hårnålar; Använd så många hårnålar som du behöver. Om du är nöjd med din stil, spray med hårspray och låt hårsprayet torka.                  
 16.  
             

    2      Halvhöjda rymdbullar gör  ,

    
   
 1.                  1      Borsta ditt hår och gör sedan en mittskärning. Kamma håret så det är ganska smidigt. Använd stammen av en stjälk kam för att göra ett toppunkt i mitten av huvudet. Börja på pannan på pannan och avsluta det vid nacken. Sätt den vänstra halvan av ditt hår över din vänstra axel och den högra halvan över din högra sida.        
 2.  
 3.                  2      Dra hälften av ditt hår i en lös bulle för att dra den ur vägen. Du kan göra en lös bulle eller en fläta. Det spelar ingen roll, målet är att få den halvan av ditt hår ur vägen medan du arbetar på andra sidan.        
 4.  
 5.                  3      Gör en halvhästsvans på vänster sida av huvudet. Gör ett horisontellt toppunkt på vänster sida av huvudet, ungefär samma höjd som ögonbrynen. Börja avskärningen på hårlinjen och stanna vid mittpartiet på baksidan av ditt huvud. Dra håret över toppen till en hög hästsvans och fäst den med ett hår slips.  
    
  • I stället för att göra hästsvansen på baksidan av mitten av ditt huvud kan du göra det ovanpå huvudet, som en valp öra.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Toup din hästsvans, om du vill. Du arbetar med mindre hår än en enkel Space Bun, så det skulle vara trevligt att reta hästsvansen lite. Hämta bara några strängar av din hästsvans och kamma dem med en borste upp till hårets elastik.        
 8.  
 9.                  5      Vrid hästsvansen i en toppknut och fäst den med en hårknytning. Vänd hästsvansen bort från ansiktet till ett rep. Sedan vrider du repet runt halsen på hästsvansen och sätter sedan ihop ett halsband runt halsen.  
    
  • Ju svårare du vänder desto mindre och jämnare blir rymdbunten.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Öppna den tillfälliga toppknuten på andra sidan och upprepa processen. Gå tillbaka till höger om huvudet och öppna den lösa, preliminära toppknuten du gjorde tidigare. Gör en annan halva hästsvans, lägg upp den och vrid den till en toppknut. Fäst toppknuten med ett hår slips.        
 12.  
 13.                  7      Toupiere ditt kvarvarande hår om du vill. Du behöver inte göra det, men det är ett bra sätt att skapa det traditionella 90-talet. Alternativt kan du till och med räta ut resten av ditt hår i stället om du gjorde de bästa knuten ganska smidig.  
    
  • För ännu mer volym, dra på håret som går in i hårbunkarna och lossa det. Koncentrera på sidorna och toppen av huvudet.  
  •  
  • Det är bra om avskiljningen i mitten av ryggen av huvudet nu löser upp. Du behöver honom inte längre.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Gör det sista jobbet och spruta rymdbullarna med hårspray. Om hårstrålarna är fria, fäst håret med hårnålarna. Om du är nöjd med det övergripande utseendet, strö ditt hår med lite hårspray. Låt hårsprayet torka innan du öppnar.        
 16.  
             

    3      Flätade rymdbullar gör  ,

    
   
 1.                  1      Borsta håret och dela det i mitten. Borsta håret tills det är fint och smidigt. Dela ditt hår med stammen av en stjälkkam i mitten av pannan till nacken.        
 2.  
 3.                  2      Gör två flätor ur håret och fäst dem med hårbanden. Här kan du verkligen bli kreativ. Du kan göra två höga flätor ovanpå huvudet eller två låga flätor på nackens hals. Du kan till och med göra flätorna på sidorna av huvudet, precis ovanför öronen, för att skapa ett inspirationskänsla från Princess Leia!  
    
  • Om du vill göra något mer komplicerat, prova halv pigtails!
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Braid flätorna och säkra dem med genomskinliga hårband. Dela den första flätan i tre lika strängar, kryssa sedan vänster och höger sträng över mittlinjen och gör en flätad flätad. När håret är över, linda ett transparent hårband runt slutet av flätan för att fästa det. Upprepa detta steg med den andra flätan.  
    
  • För ett mycket speciellt utseende, prova en flätad flätad istället. Det fungerar lika bra med naturligt hår.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Dra flätans yttre slingor för att ge dem mer volym, om du vill. Du har inte för att göra det, men det är ett bra sätt att lägga till mer volym i håret, speciellt om det är mycket tunt. Börja längst ner i flätan och dra försiktigt på de yttre slingorna tills du når toppen. Gör det på den andra fläkten också.  
    
  • Hoppa över det här steget om du gjorde en fläta av två strängar.
  •  
  • Dra inte för hårt, annars lossnar fläkten.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Vrid flätorna i bunkar och fäst dem med hårbanden. Ta vänster flätat flätat och linda runt hårbindningen för att skapa en toppknut. Sätt i slutet av flätan under knuten och vrid sedan ett annat hårknut runt hårknuten. Upprepa detta steg med den andra flätade flätan.  
    
  • Vrid inte de flätta flätorna som ett rep, precis som en vanlig bulle.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Kasta håret så mycket som nödvändigt och spray det med hårspray. Om toppnoten känns lös, fäst den längs kanterna på ditt kvarvarande hår; Använd så många hårnålar som behövs. Om du är nöjd med vad dina rymdbullar ser ut, spraya dem med hårspray och låt hårsprayet torka.  
    
  • Om du gjorde halvflätad flätad bulle, kan du släta resten av ditt hår för att skapa ett jämnare utseende.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

    

     För enkla rymdbullar  ,

   

     För halvhöjda rymdbunkar  ,

   

     För flätade rymdbullar  ,

              Läs mer... (15)      
Vård populär:
Rulla upp ärmarna.

Ge en torr ansiktsmassage.

Ta dina blå ögon till ljuset.

Var söt.

Förhindra lockigt hår.

Koolhjälp Ta bort fläckar från huden.

Gör en perfekt vapensköld.

Som en man rakar dina ben.

Ta bort träharts från dina händer.

Glatt hår utan rätande järn.

Öppna en behå.

Vackra ögonfransar och pannor med ricinolja.

Naturligtvis får du vacker hud.

Färga ditt skägg.

Applicera magnetisk nagellack.

Klänning för en konferens.

Få rätt hud.

Unravel afro hår.

Bestäm om du borde ha på sig en panty liner.

Få vackert hår.

Töm din hud över natten.

ako woman