Home \ vård
 

Smid huden med en naturlig ansiktsskrubb.

 

Om du vill ha en mjuk, glödande hud, titta bara i ditt skafferi för ingredienserna att göra en skrubb som fungerar lika bra som en som du kan köpa i affären. Du kan göra en naturlig skrubb med billiga hushållsartiklar som socker, kokosnötolja, havregryn och till och med blåbär. Unna dig en spa-behandling hemma för att få öm, slät och hälsosam hud.

              

Förfarande .

    

    1      Skrubb med brunt socker  ,

    
   
 1.            1      Blanda en tesked brunt socker med några droppar vatten. Du behöver bara tillräckligt med vatten för att lätt fukta sockret. Ge inte så mycket att sockret löser upp. De svarta melasserna i brunt socker hjälper till att skalla ansiktet och lämnar det skimrande och friskt.  
    
  • För den bästa effekten, ta brunt istället för vitt eller pulveriserat socker.
  •  
  • Om du har akne, sätt några droppar te eller lavendelolja på skrubben. Dessa har antiseptiska egenskaper som hjälper till att eliminera akne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj ansiktet. Se till att du har gjort upp, skölj ansiktet med vatten och torka det och torka det. Håll lite fukt för att applicera exfolianten bättre.       
 4.  
 5.             3      Sätt skrubben på ditt ansikte. Gnid ditt ansikte med mjuka, breda, cirkulära uppåtgående slag för att exfoliera den döda huden. Fortsätt gnugga försiktigt tills sockret har löst sig. Om du vill kan du lämna skrubben på ditt ansikte i några minuter för att använda den som en mask.       
 6.  
 7.             4      Skölj av sockret. Använd varmt vatten och var noga med att skölja det från hörnen av dina ögon och andra svårtillgängliga platser för att hålla ditt ansikte kladdigt. Torka ditt ansikte torrt med en handduk.       
 8.  
 9.             5      Fuktar. Applicera en fuktkräm på hela ansiktet för att hjälpa till vid hydrering av huden, eftersom en skal kan torka ut.       
 10.  
 11.             6      Klar.                  
 12.  
             

    2      Skura med kokosnötolja och mandel  ,

    
   
 1.             1      Blanda en matsked med kokosnötolja och en tesked jordade mandlar. Denna kombination ger den perfekta konsistensen för en exfoliant som tar bort död hud samtidigt som du sköter din hud för att göra den mjuk och mjuk. Kokosolja är fast vid rumstemperatur, så du kanske vill värma upp den så att den blandar bättre med markmandelarna. 
    
  • Se till att mandlarna är finmalda. Lägg en handfull mandel i mixern eller matberedaren och blanda dem tills de har grovt salts konsistens.
  •  
  • Lägg till några droppar av din eteriska olja för att ge exfolianten en gudomlig doft.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj ansiktet. Smink och skölj ansiktet för att göra det lättare att applicera exfolianten.       
 4.  
 5.             3      Använd skrubben. Applicera det i en cirkulär rörelse i hela ditt ansikte, med fokus på de områden som snabbt blir torra och fläckiga. Du behöver inte pressa hårt; de markerade mandlarna tar över peeling för dig.       
 6.  
 7.             4      Ta bort skrubben med en tvättduk. Fukta med varmt vatten och torka försiktigt av skrubben, skölj handduken om det behövs tills allt är borta. Skölj ansiktet och torka det.       
 8.  
 9.             5      donera vid behov fukt. Skönheten i kokosoljespånning är att det vanligtvis inte är nödvändigt att lägga till extra fukt. Men om du har några fläckar på ditt ansikte som verkligen blir torra, tappa lite mer kokosnötolja och låt den suga in i huden.       
 10.  
             

    3      Peeling med honung och havregryn  ,

    
   
 1.             1      Blanda 1 msk honung och 1 msk havregryn. Honung har naturliga antibakteriella egenskaper, vilket gör denna skrubb ett bra alternativ om du har akne. Du kan ungefär slipa havremjölken genom att kasta den kort i mixern. Denna skrubb luktar så bra att du nästan kan äta den. 
    
  • Lägg till några droppar essentiell olja om du vill förbättra skrubbens egenskaper.
  •  
  • Om skrubben är väldigt klibbig, lägg till en eller två droppar mjölk; Mjölk har fuktgivande egenskaper.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj ansiktet. Se till att du har smink och skölj ansiktet för att fukta det för att förbereda exfoliering.       
 4.  
 5.             3      Använd skrubben. Gnid det över ditt ansikte i mjuka cirkulära rörelser. Gör detta tills hela ditt ansikte har behandlats med exfolianten. Låt det suga på huden i 10 minuter, så att honungen kan återfukta ansiktet och ge det utstrålning.        
 6.  
 7.             4      Skölj av avskalningen. Använd varmt vatten för att tvätta ansiktet och se till att du blir av med alla klibbiga honungar. Torka ditt ansikte torrt med en handduk.        
 8.  
 9.             5      Donera din hudfuktighet. Sätt på din favorit fuktkräm för att ytterligare förbättra fördelarna med skrubben och få din hud att bli silkeslen.       
 10.  
             

    4      Skura med olivolja och kaffe  ,

    
   
 1.             1      Blanda 1 msk olivolja och 1 tsk malet kaffe. Denna föryngrande exfoliant innehåller koffein, vilket ger huden en stram, strålande och känslig känsla. Det är bra för att behandla åldrande hud eller när du bara vill bli energiserad och strålande. 
    
  • Om du inte har olivolja kan du ta kokosolja eller sheasmör.
  •  
  • Lägg till lite älskling om du vill göra denna mask till en mask.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj ansiktet. Se till att du har smink och skölj ansiktet för att fukta det för att förbereda exfoliering.       
 4.  
 5.             3      Använd skrubben. Gnugga ditt ansikte i en cirkulär rörelse med blandningen och koncentrera dig på de områden som ser torrt och tråkigt ut snabbt.       
 6.  
 7.             4      Skölj av avskalningen. Använd varmt vatten för att tvätta det och klistra sedan ditt ansikte torrt med en handduk.       
 8.  
 9.             5      Applicera fuktkräm. Kaffe kan torka ut din hud, så bära din favorit fuktkräm. Du har då en mjuk, slät hud.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Vård populär:
Sminka upp röda ögon.

Rengör falska ögonfransar.

Klä som en rockstjärna.

Få en kurvig kropp.

Ha på sig en väskig byxa.

Behandling av tunna hår.

Slips med en halv Windsor knut.

Gör stilettspikar.

Färga partiet.

Få friska, rena och snygga händer och naglar.

Använd Stifeletten.

Dölj en blåmärken.

Ha på sig en kostym.

Gör en punkrock läderjacka.

Vita håret naturligt med honung.

Slå en hårbåge.

Sätt på tights.

Bli av med svullna ögonlock.

Färga håret naturligt.

Gör en fel septum piercing.

Gör ögonbrynen mörkare.

ako woman