Home \ vård
 

Ljusa håret på dina armar.

 

Det finns inget fel med kroppshår. I slutändan är det naturligt. Hon kan dock göra någon osäker. Rakning och vaxning är alltid alternativ, men rakning innebär ofta stubb och kräver fortsatt underhåll. Växande snabbt, men också smärtsamt. Det finns hårborttagningskrämer, men dessa är ofta dyra och har en ganska obehaglig lukt. Lyckligtvis finns det alltid möjlighet att lätta eller bleka håret på din arm. Detta är dock endast effektivt i viss utsträckning. Om du har riktigt mörkt hår får du inte mycket bleka resultat.

              

Förfarande .

    

    1      Med en uppsättning  ,

    
   
 1.            1      Du borde veta vad som ska förväntas. Kroppshårblekningssatser är inte permanenta. De varar bara upp till fyra veckor. Detta innebär att resultaten kan vara mindre än fyra veckor beroende på din hårtyp. De fungerar oftast bäst för människor med rätt skinn och ljus, fint hår. 
    
  • Om du har mycket mörk hud, kan blekmedel göra håret på armen ännu "mer" uppenbart. Kom ihåg att varje person är annorlunda, så det kan fungera för dig.  
  •  
  • Om du har mycket mörkt eller grovt hår, kan blekmedlet inte vara tillräckligt starkt för att lätta håret på din arm avsevärt. Du kanske kan uppnå en guldbrun färg, men du kommer nog inte att få en vit blondin.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få en krämfärgssats speciellt utformad för att lätta kroppshår. Denna typ av blekmedel är starkare än de du skulle använda på ansiktet men mildare än de på håret. Vissa uppsättningar anger även vilken hud och hår typ de fungerar bäst. Se till att du får den rätta. Till exempel, få en uppsättning som är antingen mild, mild eller känslig för känslig hud om du har känslig hud.        
 4.  
 5.             3      Gör ett hudtest. Det skulle inte vara en dålig idé, även om du har använt blekmedel för kroppshår före. Det är möjligt att bli allergisk mot eller känslig för ingredienserna. Här är vad du behöver göra: 
    
  • Blanda en liten mängd blekmedel, vanligtvis en del pulver och två delar grädde.
  •  
  • Sätt en miniatyrstorlek på insidan av din arm.
  •  
  • Vänta tio minuter och tvätta sedan av med kallt vatten.
  •  
  • Vänta 24 timmar. Om ingen irritation uppstår kan du fortsätta. Använd inte produkten om irritation uppstår.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tvätta dina armar med kallt vatten och tvål och torka dem sedan. Använd inte varmt vatten eftersom det kan öppna dina porer och göra din hud känsligare. Använd inte blekmedel i ett varmt eller fuktigt badrum.       
 8.  
 9.             5      Fröken i det bifogade skalet en del av pulver och två delar av grädde av. De flesta hårbarnsblekpaket innehåller två behållare: ett innehållande pulver och en kräm. Ta ut skålen som ingår i uppsättningen och skovla i lite pulver. Därefter skovla dubbelt så mycket grädde in i den.  
    
  • Tryck ut samma mängd från båda, vanligtvis halvvägs runt skalet om din uppsättning innehåller två glasrör.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kombinera de två krämerna med plastspateln som ingår i uppsättningen. Skrapa pulvret till grädden och kläm det sedan platt runt det. Tryck och rör om tills pulvret och grädden blandas.       
 12.  
 13.             7      Sprid blandningen med plastspateln på armen. Koncentrera på toppen av underarmen, där håret är mörkare. Du behöver inte behöva blekmedel på undersidan av din arm eller på din övre arm.       
 14.  
 15.             8      Vänta tio minuter. Undvik att smarta bleken under tiden. Det kan brinna lite, men det är normalt. Tvätta det dock om det brinner hårt eller gör ont.       
 16.  
 17.             9      Skrapa blekmedlet med spateln. Använd mer av blandningen och vänta ytterligare fem minuter om ditt hår fortfarande inte är tillräckligt starkt. Bleken kan inte tända ditt hår i obestämd tid.        
 18.  
 19.             10      Skölj grädden med kallt vatten och torka sedan på armen. Kassera resterande blekmedel och skölj sedan skålen och spateln. Duscha inte efteråt, eftersom det här kan öppna dina porer och göra din hud känsligare.                 
 20.  
             

    2      Med väteperoxid och ammoniak  ,

    
   
 1.             1      Du borde veta vad som ska förväntas. Väteperoxid och ammoniak kan vara hårda och torra ut - ännu mer än vanligt, eftersom de appliceras direkt på huden. Det är inte något som du borde göra väldigt ofta - vänta minst sex veckor mellan behandlingarna. Denna metod är inte heller permanent. Hon håller tills det blekta håret har vuxit ut. Det kan ta från några veckor till en månad.        
 2.  
 3.             2      Blanda 60 ml 3% väteperoxid med ½ matsked (7,5 ml) ammoniak. Lägg till tre till fem droppar citronsaft för mer styrka. Kom ihåg att citronsaft kan göra din hud känslig för solljus. Det är därför bäst att göra detta på kvällen.       
 4.  
 5.             3      Gör ett allergitest. Det skulle inte vara en dålig idé, även om du tidigare "använt" väteperoxid. Doppa en bomullskula eller vävnad i den utspädda väteperoxiden och lägg den på armen. Vänta fem till tio minuter. Om det inte brinner eller irritation, kan du fortsätta.       
 6.  
 7.             4      Applicera resten av lösningen på armen med en bomullsboll. Koncentrera på den övre delen av underarmen, där ditt hår tenderar att bli mörkare. Du kanske inte behöver applicera något på undersidan av din arm eller överarm. Undvik att applicera så mycket att det droppar av huden. 
    
  • Lägg till några tvålflingor tills du får en pasta om lösningen är för flytande. Ta en bit mjukt kroppssåpe och gå över det med en ost eller grönsakspapper för att få tvålflingorna.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vänta fem till tio minuter. Det är okej om du känner en liten stickande känsla. Men tvätta det om det börjar skada eller brinna - även om de tio minuterna inte är över än.        
 10.  
 11.             6      Skölj lösningen med kallt vatten. Dra försiktigt armen med en handduk och använd sedan lite lotion om din hud känns torr.       
 12.  
             

    3      Prova fler metoder  ,

    
   
 1.             1      Prova en enkel lösning av väteperoxid och vatten. Blanda 60 ml 3% väteperoxid med 60 ml filtrerat vatten. Applicera lösningen på armen och vänta 30 till 40 minuter. Tvätta lösningen med kallt vatten och låt din armar torka.  
    
  • Tvätta bort henne om hon börjar känna sig obekväma innan tiden är uppe.
  •  
  • Applicera lite lotion om din hud känns torr.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prova lite kamille te. Koka en fjärdedel liter (250 ml) vatten och tillsätt sedan tre till fyra matskedar lös kamille. Vänta på att vattnet ska svalna och sikt genom teet. Sätt teet på armen och vänta tills det är torrt. Skölj sedan med kallt vatten.  
    
  • Om du inte har kamille kan du prova tre eller fyra påsar kamille te istället.
  •  
  • Sitta i solen medan teet torkar för att göra det ännu mer effektivt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd citronsaft med försiktighet. Citronsaft kan lätta ditt hår, men det kan också göra din hud känslig för solljus. Om du går in i solen direkt efter användning kan du sluta med allvarlig solbränna, mörka fläckar eller dålig utslag. Så du kan använda citronsaft för att lätta ditt armhår säkert:  
    
  • För att lätta dina hårhår med citronsaft: Tryck ut lite citronsaft och lägg den på din arm. Vänta 15 till 20 minuter "inuti" och tvätta sedan av det. Undvik solljus om möjligt för resten av dagen.
  •  
  • För att skapa en mjukare brygga: Blanda citronsaft och honung i lika stora proportioner och applicera sedan på armen. Vänta i 20 minuter och tvätta sedan av det. Undvik solljuset för resten av dagen. Honungen hjälper dig att återfuka huden.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

    

     Med en uppsättning  ,

   

     Med väteperoxid och ammoniak  ,

             Läs mer... (26)      
Vård populär:
Gör hårförlängningar själv.

Gör krullar med tygremsor.

Inför fjädrar i ditt hår.

Skäm bort dig själv hemma.

Styling lockigt hår lämpligt för säsongen.

Gör din egen barberkräm.

Gör en slinga knut i håret.

Hår styling som en båge.

Använd olivolja som ansiktsvård.

Växa en Zwirbelbart.

Att göra flugor.

Som en afroamerikansk tjej växer håret.

Snygga jeans.

Titta bra för din vän.

Risvatten för ansiktsvård.

Färgen belyser dig själv.

Välj färger som smickrar din hudton.

Bli av med bröstkapillärer i ditt ansikte.

Gör läpparna smalare.

Spåra ögonbrynen.

Wrap hår.

ako woman