Home \ vård
 

Tie en Ascot slipsknut.

 

Ascot Necktie framträdde först som ett modetillbehör i Östeuropa i 1700-talet som en scarfliknande duk, som män har viklat runt halsen för extra stil och värme. I det 18th århundradet fick ascot bomull stor popularitet i västkulturen och blev en symbol för klass i aristokratiska mäns cirklar. Slipset återupptäcktes av strömmen av psykedelisk musik i slutet av 1960-talet och igen på 1970-talet av modestil i Storbritannien och på andra håll på den europeiska kontinenten. Ascotics bärs som informella mode bitar för att komplimera en semi-casual look för män. Följ stegen nedan för att lära dig att binda en ascot slips och bära dig det trendiga tillbehöret.

              

Förfarande .

    

    1      Bindande en Ascot Slips  ,

    
   
 1.            1      Vik Ascot Necktie runt halsen och lägg den i din krage. Se till att slipsen på insidan av din krage direkt berör din hud. De två öppna ändarna borde vara på bröstet.  
    
  • Några ascotics har en försyrad slinga i ena änden. Om du använder en sådan slips, dra helt enkelt den långa änden genom slingan och gå till steg 4.       
  •  
  • Om du har på dig en skjorta med knappar måste du åtminstone öppna den övre knappen.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dra en ände ca 15 cm längre än den andra.        
 4.  
 5.             3      Lägg längdänden över den korta änden. Om du vill ha en fastare, säkrare knut, linda den långa änden en andra gång runt den korta änden.        
 6.  
 7.             4      Drag nu långänden under den korta änden nära nacken. Se till att det inte är för hårt.        
 8.  
 9.             5      Dra långänden hela vägen och justera den.        
 10.  
 11.             6      Placera Ascot Necktie så att den långa änden ligger direkt ovanpå den korta sidan. Ascotwad borde ligga mitt i bröstet, precis som en vanlig slips.  
    
  • De båda ändarna ska nu vara lika långa.       
  •  
  • Om du använder en Ascot-slips med en sömnad, har din slips bara en ände.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Justera noden. Använd fingrarna för att räta ut slipsen och räta ut slipsen.  
    
  • Sätt en annan säkerhetsstift eller dekorationsstift i knutens mitt om du vill göra det fastare.       
  •  
         
 14.  
 15.             8      Sätt i båda ändarna av din slips i din jacka. Om du inte bär en jacka, sätt ihop slipset i en V-halsplagg, som en blazer. Fokus ligger på en ascot slips på bib som bildar sig runt nacken, så var noga med att betona den delen.                  
 16.  
             

    2      Skapa ett klädesplagg  ,

    
   
 1.             1      Välj din Ascot Necktie så som du skulle välja en vanlig slips. Din Ascot Necktie är utformad för att markera din outfit och bör därför innehålla olika färger och mönster. För närvarande mönstrade Ascotra är mycket populära bland män som vill ge sina kläder som vissa saker.        
 2.  
 3.             2      Gör din kostym lite djärvare. Varje man som går genom stadens finansdistrikt bär en vanlig svart kostym. Så hur kan du stå ut? Genom att ha på sig en Ascot Slips! Personifiera din kostym enligt din stil genom att använda Ascot Necktie som ett meningsfullt tillbehör. Vilken som helst färg eller mönster kan användas för att krydda din normala svarta eller vita kostym.        
 4.  
 5.   3      Skapa en avslappnad preppy look. Om du inte är bekväm i en kostym, bär bara en avslappnad axelband för att lätta upp det lite.  
    
  • Skjorta: Kort eller långärmad knäppt tröja. Välj en ljus, vanligfärgad skjorta för att göra Ascot Necktie ännu mer framträdande. Du kan också bära en polotröja, men se till att skjortans material inte biter på din silkehals. Tryck åtminstone på den övre knappen så att du kan lägga Ascot-slipsen i din tröja. Du behöver inte alltid en jacka, men om du bär en så borde du ha en V-hals blazer över din tröja.       
  •  
  • Byxor: Använd jeans med din Ascot slips. Mörka jeans är perfekta för ett uppdaterat utseende som kan bäras bra under dagen såväl som på natten. För en mer avslappnad look kan du också bära lite rippade jeans, men de borde alltid vara mörka. Lätta jeans tenderar att bita in i det trendiga utseendet på ascotics.       
  •  
  • Skor: Här kan du vara kreativ. Sko val beror på tid på dagen eller typen av möte. För en formell nattlig händelse, bära svarta eller bruna läderskor. Under dagen är båtskor, tygskor eller till och med bruna läderskor lämpliga för en avslappnad look. Du kan välja färgkoordinerade tygskor för din Ascot-slips, men se till att slips och skor inte har exakt samma färg och mönster som inte matchar.       
  •  
         
 6.  
             

Tips .

             
Vård populär:
Gå till garvsalongen.

Få en framträdande haka.

Färgen belyser dig själv.

Gör en ansiktsmask med grönt te.

Betona dina ögon.

Hantera en dålig frisyr.

Använd depilatory vax.

Lägg ansiktsmask ur ägget.

Ta bort en damskägg.

Native American pigtails wrap sig.

Ge dig en handmassage.

Bli av med en pimple.

Håll torr hud runt näsan.

Att göra flugor.

Färga håret med henna utan att det ser ojämnt ut.

Gör en naturlig ansiktsmask hemma.

Bli av med skrattlinjer.

Gör parfym från eteriska oljor.

Skötsel av nagelband.

Ta bort en toppknut.

Att vara en skönhetsdrottning.

ako woman