Home \ vård
 

Ha en snäppback ordentligt.

 

Snapbacks uppträdde först i USA på 1950-talet när basebollspelare gjorde dem till en del av sina uniformer. Det var dock inte förrän 1990-talet att de blev en global modetrend och en del av popkulturen. Dessa kepsar liknar de vanliga baseballkepsarna, förutom att de har en justerbar plastklapp på baksidan som gör att du kan justera storleken och plattskärmen. Snapbacks kan bäras på många olika sätt beroende på vilken stil du strävar efter.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Nå ett specifikt utseende  ,

    
   
 1.            1      Använd Snapback Cap Classic. En snapback används klassiskt med paraplyet framåt, men det behöver inte vara tråkigt. Kepsarna brukar vanligtvis användas vid sportevenemang, med kåpans främre del ett lagnamn, nummer eller logotyp. Du kan också bära en snapback som ett fashion uttalande.  
    
  • Flickans klassiska utseende är att binda håret i en hästsvans eller bära den i en flätad flicka. Denna stil ger dig en söt, sportig look som passar inredningen. Du kan också bära håret öppet eller i någon annan stil.
  •  
  • Om du är en man med långt hår, kan du bära håret öppet eller bundet i en hästsvans eller till och med fastnat i en knut.
  •  
  • Kläder matchar denna stil med T-shirts, polotröjor eller andra casual outfits.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var hip i en urban stil. Snapbacks används ofta i den här stilen eftersom de ger ett urbant hiphop-utseende som ser självsäker och djärv ut. Vissa människor gillar att bära sina snapbacks med paraplybaksidan, medan andra kan hitta denna gammaldags eller en modefaux pas. Du kan bära din frisyr som liknar en klassisk snapback stil, men det är din andra klädstil som verkligen ger dig det urbana utseendet.  
    
  • Försök att sätta på solglasögon och ha på sig en avslappnad men höftjacka. Utseendet du strävar efter här är coolt och avslappet, men ändå modernt. I allmänhet bör du också ta en keps med en mycket platt skärm för utseendet, eftersom det här troligtvis kommer att matcha urbana utseendet. Ett annat och mindre vanligt alternativ för ett urbana utseende är att bära snapbacken framåt men något lutad.
  •  
  • För tjejer: Om du vill ha ett urbana utseende, har det mycket att göra med din stil och stilen på locket. Ta en keps som är lite snygg och har antingen ett vildmönster, en stark färg eller annan prydnad. Du kan bära håret öppet eller flätat till en lös fläta.
  •  Män ska också ta en keps som är lite snygg och har en märkeslogo eller en iögonfallande färg. Du kan kombinera detta med en vit T-shirt och iögonfallande smycken, eller du kan sikta på en mer avslappnad look genom att ha på sig en vintage denim jacka och mörka solglasögon.  
         
 4.  
 5.             3      Ha det europeiska utseendet. Snapbacks är också populära i Europa, men vår stil är ganska elegant och enkel. Ta en keps i en ljus färg och bär den framåt, men med skärmen pekar upp och kepsen i vinkel på huvudet. Kombinera det med snygga jeans, en fashionabel frisyr och höft sneakers. Om det är den kalla årstiden kan du också bära en trasa eller en tröja.  
    
  • Det viktigaste med utseendet är faktiskt frisyren och kläderna. Om du bär din hatt så här, men kombinerar den med en T-shirt och shorts, kommer ingen att veta vad du verkligen vill att den ska vara. För en cool chic borde du bära dämpade färger med lite mönster och kombinera dem med en fin jacka (som läder) och moderna skor. De flesta snygga männen i Europa har en fashionabel frisyr, med håret på toppen av huvudet slitna längre och ofta gelatat sidled, men kort på sidorna och baksidan. Om du stilar ditt hår så kan det förbättra ditt snygga Europa-utseende.  
  •  Flickor kan bära stilen på samma sätt, men ska kombinera mycket snäva jeans och en jacka med öppet hår. Även ett fashionabelt smycke passar bra med det.  
                   
 6.  
             

  Del 2      Välj en Snapback Cap  ,

    
   
 1.             1      Tänk på vilken stil du vill bära. Snapbacks finns i olika stilar, så du borde tänka på vilken look du syftar till. Du kan bära snapbacks för att stödja ett idrottslag, som ett fashion uttalande eller för att representera ett visst varumärke (som Vans). Oavsett vilken titt du syftar på, var noga med att välja ett snapback-lock som passar dig. 
    
  • Snapbacks har blivit populära igen eftersom de bärs i hip hop-kultur och för att de är lite snygga. Detta gör att du kan vara flexibel när du väljer ditt mössa - vilket innebär att du inte behöver anpassa dig till en viss stil när du bär en snapback. Om ett lock appellerar till dig, men det här är inte din typiska stil, bara köp det ändå! Snapbacks kan betona din individualitet, så: Var försiktig i vinden och trossa de stereotypa normerna!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta på färgen och stilen. Med snapbacks i olika färger och stilar kan det vara en utmaning att välja ett mössa som matchar många kläder. Det snygga med snapbacks är dock att det verkligen handlar om hur du bär dem än om lockets färg passar dina kläder. 
    
  • Du kanske fortfarande vill ta på en keps som passar din övergripande stil: om ditt vanliga utseende är mer atletiskt, ta en snapback med ditt favoritlag. Eller, om du är mer excentrisk och ha en urban stil, ta en keps med utsmyckningar eller en i fräcka, ljusa färger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök med snäppbacken. Innan du köper en mössa, försök på den så att den passar ditt huvud bra och att du gillar hur det ser ut. De flesta snapbacks kommer i en storlek eftersom du har ett justerbart band på baksidan. Ändå kan olika märken vara olika på huvudet, så du borde hitta en snapback som passar bekvämt och passar bra.        
 6.  
 7.             4      Använd kläder som passar din snapback. Som det nämns i modeformat är det viktigaste med en bra snapback stil att dina kläder passar locket eller locket på kläderna. Här är några tips, men glöm inte att stilen alltid är flexibel: 
    
  • Både män och tjejer kan bära snapbacks med avslappnad klädsel. Oavsett om du bär en T-shirt och jeans, en sportig tröja, en flanellskjorta eller en fashionabel jacka, kan en snapback kombineras med många olika kläder för att slutföra utrustningen. För en urban look, överväga att bära en tryckt T-shirt med en logotycka.
  •  
  • Separera dina färger, men överdriv inte. Du kan verkligen perfekta din outfit om du har en keps som passar bra med dina andra kläder. Det borde inte se för perfekt. Ta en keps i starka färger och kombinera den med neutrala färger i din outfit eller ha på sig ett lock som matchar färgen på dina smycken, dina skor eller andra tillbehör. Bär aldrig någonting i samma färg och försök att matcha din keps till stilen på dina kläder: du borde antagligen inte ha på sig en dekorerad, vildmönstrad keps tillsammans med en T-shirt för ditt favoritsporter.
  •  
  • Spel med olika frisyrer. För flickor har snapbackarna många olika alternativ, till exempel: att bära håret öppet, knutet till hästsvansen och gängas genom lockets bakre öppning eller flätas in i flätan. För en man med kort hår är det uppenbarligen inte så många alternativ, men en man med längre hår kan bära håret öppet eller knutet (vilket är en populär stil för män med långt hår nuförtiden) eller ponytailed.
  •  
  • Använd chic sneakers. Trendiga sneakers går bra med snäppback, så leta efter färgglada eller neutrala sneakers och bär dem ofta med din snapback! Stängtåliga skor ser bäst ut när det gäller snapbacks, så du bör undvika att bära sandaler eller sandaler - det ser inte riktigt ut.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Undvik Snapback Faux pas  ,

    
   
 1.             1      Tänk på din ålder. Tyvärr kan inte alla modeaccessoarer användas i alla åldrar och snapback-locket är en av dem. I Europa har pojkar och män ofta samma stil, men i länder som USA kan det verka som om du fastnar i det förflutna eller du vill se unga unga när du bär en snäppback på en högre ålder. 
    
  • Du kan fortfarande vara ganska modern i en avancerad ålder, och du kan fortfarande ha hattar, men snapbacks är vanligtvis moderna hos tonåringar och unga vuxna, så kanske du bättre håller dig vid mode stilar som smickrar din ålder, snarare än det att verka som om du verkligen ville se yngre ut.
  •  
  • Om du verkligen vill ha en snäppback, så kan du förstås. Vissa människor gillar att sticka ut och inte överensstämmer med de sociala reglerna och det är bra. Kom bara ihåg att andra människor kanske inte anser att det är det bästa sättet att välja på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk på tillfället. Snapbacks är bra modeaccessoarer som verkligen kan förbättra din stil, men de borde bara bäras vid speciella tillfällen. Om du går till en formell händelse eller en intervju med jobbet är det vanligtvis alltför avslappet. Det finns andra sätt att du kan markera din unika stil, så du borde tänka på platsen och publiken där innan du sätter din snapback på en händelse.       
 4.  
 5.             3      Var vem du är - inte någon du inte är. Innan du sätter på ett snäppbacklock, se till att du gör det av de rätta orsakerna. Du bör känna dig bekväm i ditt snapbacklock och det ska passa din personlighet. Om du känner dig osäker eller förklädd i kepsen du väljer, kanske du vill hämta stilen för ett senare datum eller välja en keps som passar dig bättre. 
    
  • Poängen är att snapbacks kräver självkänsla, och om du känner dig orolig i en, kommer den troligtvis att vara synlig. Bär det eftersom det passar dig, inte för att du försöker passa in i en viss grupp människor.
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (3)      
Vård populär:
Gör en färgad fuktkräm.

Håll ditt ansikte rent.

Dipfärg eller hårspets färgade färgade.

Gör din egen barberkräm.

Rengör öron med peroxid.

Behandla vita fläckar på naglarna.

Låt den naturliga hårfärgen växa ut.

Ge upp nagelbettning.

Plocka ögonbrynen.

Eliminera frizz på lockigt hår.

Pierce din penis själv.

Gör shorts ur gamla jeans.

Få friska, rena och snygga fötter.

Var värd en skönhetstävling.

Ta reda på din ansiktsform.

Rakning med en våt rakhyvel.

Använd en trasa.

Använd en kjol på vintern.

Applicera lotion.

Få mörkt emo hår.

Var noga med att bli brun.

ako woman