Home \ vård
 

Välj dina bästa klädfärger.

 

De flesta har en favoritfärg, men din favoritfärg kanske inte är bäst för din garderob. Alla har en speciell färggrupp som får honom att se bäst ut och en annan som får honom att se värst ut. Koordinering av rätt färger gör skillnaden mellan en fantastisk och en ful outfit.

              

Förfarande .

    

    1      Ta reda på din färgprofil  ,

    
   
 1.            1      Bestäm undertonen på din hud. Du borde hålla fast vid färger som matchar din ton. Medan det finns många olika hudtoner, finns det bara två undertoner: varmt och kallt. Varm hud har en gul eller orange sting medan en cool hud har en blå eller ljusrosa sting. Det finns två sätt att ta reda på vilken kategori som gäller för dig. 
    
  • Veintest: Titta på venerna på handleden eller i din handflata. Människor med en varm underton har gröna åder, medan människor med en cool underton har vener som är blåa eller lila.  
  •  
  • Smyckeltest: Bär ett silverarmband på ett och ett guld på det andra under naturligt ljus. Titta på båda händerna och märk, vilket främjar din hudfärg bättre. Om det är guld är din underton varm. Om silver ser bäst ut, är din underton cool.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär dig veta om en färg är varm eller kall. En tumregel är att varma färger har en gul söm, medan de coola färgerna har en blå. Att förstå denna dikotomi kräver övning. En allmän lista över varma och kalla färger: 
    
  • Varm: Röd, Orange, Gul, Gulgrön
  •  
  • Cool: äkta grön, blå, lila  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på din hudton. Förutom din underton kan din huvudfärg också avgöra vilken färgfamilj som ser bäst ut. En bra tumregel är att färger som skapar en ljusstyrka kontrast till din hud är smidigare. Om din hud är mörk, kommer rika orange och gul nästan alltid att se bra ut, även om din underton är cool. På samma sätt djärva djärva "ädelstensfärger" som smaragd, rubin och ametyst blekare hud smickrar oberoende av undertonen.        
 6.  
 7.             4      Använda toppar och halsdukar som ger färg till ögonen. Se till att du har en smickrande färg nära dig om du vill att dina ögon ska "stå ut". Du bör antingen välja en färg som ligger nära dina ögon, eller en som ger störst kontrast. Djupröd kan också ge rika bruna ögon och tjäna som ett bländande komplement till bleka ögon.                  
 8.  
             

    2      Välj dina neutrala färger  ,

    
   
 1.             1      Ta sex saker, vardera i en annan neutral färg. I detta sammanhang är de sex neutrala färgerna ljusa och mörkgråa, ljusa och mörkbruna, marinblå och svarta. Grå och brun finns i varma och snygga variationer, så välj dem som matchar din färgprofil. Se till att objektet handlar så länge som ditt ansikte och nästan helt svartvitt.       
 2.  
 3.             2      Ansikt ditt ansikte bredvid varje objekt. Gör det med en handspegel under starkt naturligt ljus. Försök att bestämma vilken färg som får dig att se ditt bästa ut. Den rätta färgen kommer att göra dina ögon ljusare och huden blir friskare. Neutrala saker som gör att din hud ser rödaktig eller blek ut bör undvikas. Fråga en modemedveten vän för hans åsikt om du har problem med att välja.       
 4.  
 5.             3      Välj en eller två neutrala färger. Dessa färger utgör arbetshästarna i din garderob. Majoriteten av dina byxor, klänningar, jackor och skor borde ha den neutrala färgen du väljer. Undvik att blanda neutrala färger i en outfit.       
 6.  
             

    3      Koordinera din garderob  ,

    
   
 1.             1      Välj färgade kläder som matchar tonen. Välj några av dina favorittoner från din färggrupp och gör dem till din huvudfärg. Den här delen kan vara knepig, så var noga med att göra spegeltestet för att se till att dessa färger ser bra ut på dig. Teoretiskt kan du välja så många färger som du vill. Antalet är dock begränsat i verkligheten av storleken på din budget, din garderob och ditt tålamod att samordna kläder. En bra klädsel består vanligtvis av en neutral och en huvudfärg med en valfri liten mängd av en accentfärg. Fler färger än dessa på en gång tenderar att göra ett outfit ser rastlös.       
 2.  
 3.             2      Välj några tillbehör i komplementfärger från den motsatta tonen i din accentfärg. Använd det sparsamt om du vill återuppliva en outfit. En orange slips eller näsduk kan göra att du sticker ut i en annars konservativ marinblå kostym. På samma sätt kan ett vattenblå bälte på en laxfärgad klänning vara ett ovanligt men stilfullt val.       
 4.  
 5.             3      Stick till accenter och smycken på metallkvalitet. Även om de utgör en liten del av din outfit, kan glansen av metallen snabbt locka ögat. Att använda två olika metallfärger kan bita eller se rastlös, speciellt om du redan har några olika färger. Silver och platina är kalla tonmetaller, medan guld och brons har en varm ton.       
 6.  
 7.             4      Öva att sätta ihop kläder. Ett roligt och enkelt sätt att göra detta, om din nuvarande garderob är begränsad, är det genom bildstavar på internet. Byt varje bit tills du har perfektat din utseende. Låt oss komma med några olika kombinationer innan du börjar shoppa, för att få en uppfattning om vad du letar efter. När din garderob har mognat kan du göra ekvivalenten i verkligheten med delar som är dina. Om du planerar en viktig arbetsintervju eller utekväll är det bäst att du på förhand ser till att din klädsel är definitivt "fungerande". Använd alla kläder och tillbehör och kontrollera hur det ser ut framför spegeln. Om vädret är rätt, matcha din överkropp garderob för en sofistikerad utseende.       
 8.  
 9.             5      Kom ihåg vad du vill förmedla med dina färger. Jordtoner och ljusa, omättade varma färger kan göra att du ser vänlig och användbar. Briljant röda lockar uppmärksamhet. Mörka soliga färger kan få dig att se seriös och stark ut. Använd dämpade eller bleka färger om du vill locka mindre uppmärksamhet. Ljusa, djärva färger, särskilt lila, kan göra dig mer kreativ.        
 10.  
             

Tips .

                Läs mer... (8)      
Vård populär:
Skönhetsblender som ett mirakelvapen.

Gör hans rumpa sexig.

Att vara fet som en tjej.

Ha på sig en hatt.

Bibehålla rakt hår.

Se fantastiskt bra ut.

Erkänn om du är en empath.

Klipp en underskärning för män.

Klä upp flickaktigt.

Behandla sprickad hud på ansiktet.

Efter en gel manikyr reparera naglarna.

Reparera en krokad dragkedja.

Ta bort höljet från halsen.

Skydda streckmärken på benen.

Gör din egen duschgel.

Applicera smink och concealer.

Stil ponny själv.

Välj bekvämt underkläder.

Klä som en nörd.

Slip en silkesjacka.

Gör en militärbulle.

ako woman