Home \ vård
 

Färga håret med Manic Panic hårfärg.

 

Har du någonsin sett människor med riktigt ljust och färgstarkt hår? Vill du göra ditt hår ännu ljusare och mer strålande? Ibland måste du ta stegen på förpackningen till nästa nivå. Följ dessa steg i stället för de på förpackningen, och du kan frigöra den fulla potentialen hos Manic Panic® färger färgat hår.

              

Förfarande .

    

    1      Förläng färgningstiden  ,

    
   
 1.            1      Få en kopp Manic Panic® hårfärg. Det finns ett stort urval!       
 2.  
 3.             2      Dela av håret. Använd hårnålar eller stora klipp för att göra detta.        
 4.  
 5.             3      Om du är orolig att din hud får färg, täcka delar av ansiktet och nacken med hårbalsam. Tänk på att det här är en halvfast färg som gör det enkelt att ta bort huden med varmt vatten och tvål eller sprida vaselin i ansiktet och nacken.  
    
  • Även tejp fungerar bra.
  •  
  • Hårfärgsprodukter kommer enkelt att täcka nacken och kläderna.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta den önskade delen av håret och applicera en generös mängd färg på detta område. Använd så nära hårbotten som möjligt. (Om du har färg på hårbotten, ska den avlägsnas med schampo nästa gång du tvättar håret.) Använd en färgborste och blötlägg håret helt i färg.        
 8.  
 9.             5      Kamma allt håret du färgade. Stoppa varje sats när ett skum bildas.        
 10.  
 11.             6      Låt färgen träda i kraft i 30 - 60 minuter.        
 12.  
 13.             7      Hårtorka allt hår du har färgat. När ditt hår är klart, kommer tipsen oftast att känna sig som halm och lugsna kommer att vara lite blötläggda.        
 14.  
 15.             8      Låt färgen fungera en stund. Oavsett vad som står på förpackningen är det bäst att lämna färgen på så länge som möjligt. Oroa dig inte att Manic Panic® hårfärg kan skada håret eftersom det är helt naturligt och växtbaserat. Om du kan, låt färgen fungera i minst en till tre timmar. Om du vill kan du lägga ett duschlock eller en plastpåse över ditt hår och till och med sova med den.        
 16.  
 17.             9      Sänk av. Använd så mycket kallt vatten som du kan stå! Detta bidrar till att bevara och fälla färgen, vilket gör det strålande och livfullt längre.  
    
  • Skölj håret tills vattnet är klart eller bara en lätt färgkänsla kommer ut och du har sköljt den från alla områden på huvudet.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Häll lite ättika över ditt hår. Denna balsam är valfri, men om du väljer att göra det, kommer det att ta hand om ditt hår väl efter färgning. Det kommer att fälla färgen och göra underverk för dess hållbarhet!        
 20.  
 21.             11      När allt är klart kan du torka håret med handduken och göra det som normalt. Njut av ditt funkiga hår!                  
 22.  
             

    2      Applicera färgen för att torka håret  ,

    
   
 1.             1      Låt ditt hår torka efter att blekningen är ljusgult. Skölj inte håret innan du applicerar Manic Panic®-färgen - håret ska vara så poröst som möjligt.  
    
  • Blödtorkning och rätning kan hjälpa till att ta bort mycket fukt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Applicera Manic Panic®-färgen som du normalt skulle. Om det här är en avdelningsmetod eller vad du väljer att göra, kan du blanda det med lite skölj för att späda det. Använd det som om du bara applicerade sköljning.  
    
  • Du kan inte applicera balsam och sedan färgen till ditt hår först - balsammen kommer att vara en barriär som inte tränger in i färgen så bra.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Om du har tiden, låt färgen gå i timmar. Du kan lämna den i ditt hår i fyra till sex timmar eller över natten. Detta verkar vara längre och hon blöder inte så mycket.        
 6.  
 7.             4      Tvätta hårfärg, men använd inte schampo. Du kan lägga till balsam om du vill, men det känns troligen inte nödvändigt.  
    
  • Låt ditt hår naturligtvis lufttorka; du kommer bli förvånad över hur mjuk det har blivit.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Frisera dig själv som vanligt. Använd alltid värmebeständiga sprutor när du använder ett krusjärn eller ett platt järn. Vänta minst 48 - 72 timmar innan du tvätter håret så att färgen kan fångas.        
 10.  
 11.             6      När färgningsprocessen är klar, använd inte ett vanligt schampo. Ta bara sulfatfritt schampo.  
    
  • Du måste också vänja dig att inte tvätta håret varje dag eller kväll. Du kan träna ditt hår för att klara bara en gång i veckan. Det är möjligt. Men du måste träna dig mer än ditt hår.
  •  
  • Hårfärgen kommer att ligga mellan ungefär två veckor och en månad; Manic Panic® verkar inte ha så mycket hållbarhet som andra färger (specialeffekter, punky färg). De andra färgerna kommer att ta upp till två månader om det passar väl.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>  

<91112>         

Vård populär:
Bär en penna kjol.

Hantering menstruationslukt.

Håll vinterkläder.

Betona dina ögon.

Körning med stilettor.

Ta bort hickey.

Applicera bra smink för bruna ögon.

Välj en kostymskjorta.

Slå en knut utan hårknyta.

Klä i stil med amerikanska 1980 talet.

Behandla torra fötter.

Accelerera ögonfrans tillväxt.

Ta bort på ansiktet.

Frisör en Sockendutt med kort hår.

Använd svart.

Ögonbryn blekmedel.

Var hygienisk.

Färg hår med olika Kool Aid färger på olika längder.

Hantering menstruationslukt.

Gör dreadlocks i ditt hår.

Var smart och modemedvetna.

ako woman