Home \ vård
 

Klänning i vintage stil.

 

Klä upp i ett vintageutseende har aldrig varit så populärt som det är nu. På grund av de nästan hundra år från vilka stilar kan väljas finns det säkert något för alla. Bara släpp av den begagnade butiken i ditt grannskap eller ta en titt i farmor garderob. Snart har du skapat din egen stil av vintage och retro, vilket spänner alla modefansare.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förstå grunderna i vintage look  ,

    
   
 1.            1      Ta objekt från olika epoker. Vintage har ingen fast definition men hänvisar i allmänhet till kläder och tillbehör från 1980-talet och tidigare. Därför finns det en stor mängd vintagekläder att välja mellan. Bygg ett outfit av olika perioder, även om du lockas till en viss era. Om allt du har på dig kommer från en enda tid ser du så lätt ut som en kostym snarare än ett vintageutseende.  
    
  • 1900-talet var känt för flödande aftonklänningar med spetsar, korsetter och halsband.
  •  
  • 1910-talet födde regnrock och spetsstövlar för kvinnor.
  •  
  • 1920-talet är känt för Charleston-stilklänningar tillsammans med glamorösa huvudbonader av pärlor.
  •  
  • Under 1930-talet var stora brimmed hattar och päls hattar populära.
  •  
  • 1940-talet är känt för väldigt smala byxor, pastellfärger och axelplagg.
  •  
  • 1950-talet producerade stora kjolar, läderjackor och gymnastiska outfits.
  •  
  • På 1960-talet hade de bollbottnar, paisley-skjortor och fredsskyltar.
  •  
  • 1970-talet betonades jeans och neutrala toner, inklusive byxor och benvärmare.
  •  
  • 1980-talet är kända för sina neonfärger, axelkuddar, spets och ruffle toppar och tunikor med leggings.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kombinera vintage med modernt mode och matcha dem. Det finns självklart också människor som drar årgångens utseende helt. Men om du inte vill riskera att vara costumed, men chic, bör du försöka blanda i halv och halv normal mode och vintage. Det är bara hur du får det: Om du har en topp i ett vintageutseende, bära slanka eller moderna byxor. Använd vintage byxor eller en vintage kjol med en vanlig T-shirt för att balansera utseendet. Vintageklänningar kan göras moderna genom att ha moderna tillbehör och en modern frisyr.  
    
  • Att klä sig i ett vintageutseende betyder inte alltid att du måste bära helt årgång. Bär en gammal halsduk eller ett gammalt smycke med en annars modern outfit, om du vill.
  •  
  • Ju mer bekväm du är i vintageutseendet, ju mer du vill ha på dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd inte vintagekläder i dåligt skick. Bara för att något är vintage betyder inte att du kan bära den. Om din del har synliga brister, som fläckar, sprickor eller hål, ska du inte bära den tills den inte repareras eller tvättas. Tvätta allt grundligt innan du bär det, som i gamla kläder finns det ofta obehagliga lukt eller rynkor som är svåra att ta reda på.  
    
  • Detsamma gäller för delar som uppenbarligen inte är din storlek.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på att köpa kläder som är inspirerade av vintageutseendet. Medan det här alternativet är mindre miljövänligt och kläderna inte är så fulla av historien som äkta vintagekläder, finns det många tillverkare som gör kläder i vintage-look-only-kläder. De är ett bra alternativ till riktig årgång, för att du inte behöver vara så försiktig att förstöra dina kläder eftersom de är robusta, moderna och garanterade att vara en storlek för dig.                  
 8.  
             

  Del 2      Använd vintageutseendet  ,

    
   
 1.             1      Hitta några vintage toppar. Skjortor från en inte alltför avlägsen tid passar bäst för det första steget i världens vintageutseende. Toppar är relativt lätta att få och går bra med alla slags moderna delar. För tillfället är det väldigt populärt att ha på sig en vintage-look topp med slimpasade jeans och fotkängor och lägg till alla tillbehör du gillar. Du kan också bära en gammal kofta eller en modern väst, utan att se gammaldags.  
    
  • Om du inte är så bekant än, borde du hålla fingrarna på 70- och 80-talets toppar. De är fortfarande relativt nya och kan bara se gammaldags om du kombinerar dem fel.
  •  
  • Du kan köpa en överdel som är för lång eller för stor och bär den med snäva byxor eller ett stort bälte som accentuerar din figur lite.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Letar efter smickrande vintagekjolar. Vintage-look kjolar faller grovt i två kategorier: lång / maxi eller knälängd / medium. Kjolar var socialt olämpliga fram till 80-talet och 90-talet när de slutade över knäet. För att kompensera för denna längd borde du ha en hatt som inte är äldre än 2000. Det finns så många vintage kjolar som smickrar figuren. Ta till exempel en tulleklänning i A-linjen. Kjolar är också lätta att bära eftersom de inte behöver skräddarsys precis för din kropp.  
    
  • Vintagekjolar i neutrala toner (svart, grå, brun, ocker och olivgrön) är bra inköp för din garderob.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök på några byxor. Vinterbyxor kan vara lite svåra att hitta, eftersom formen och storleken på byxorna har förändrats dramatiskt genom åren. Beroende på hur gammal de är, kanske de inte har någon storlek som vi känner igen. Men om du hittar de som passar dig, var inte rädd för att göra dem till din klädsel! Använd vintagebyxor med en modern T-shirt eller en stickad tröja. Du kan också bära en spets eller tryckt stropplös topp för ett mer modernt utseende.        
 6.  
 7.             4      Letar du efter vackra vintage klänningar. Det är roligt att ha på sig vintagekläder eftersom det finns ett stort urval av snygga klänningar att köpa. Leta efter kläder som kan vara bra kombinerade med tillbehör för att se moderna ut. Det innebär att klänningar med för mycket smycken och smycken snabbt kan se ut som en kostym. Ett färg, ljust mönster och högkvalitativa tygklänningar kan bäras med stövlar, plana skor och sandaler samt en mössa eller hatt. Några moderna smycken ser också bra ut.        
 8.  
 9.             5      Kombinera din outfit med vintage halsdukar och hattar. Är du fortfarande inte helt nöjd? Det är lätt att ha på sig en enda, vintagebit, som en vintagehatt eller en scarf, till en annars modern outfit. Leta efter vintagehattar med en liten eller bred rand som du kan kombinera med din favoritdräkt. Silk scarves kan vikas runt halsen eller vikas runt huvudet. Se bara till att de är av god kvalitet när du köper dem, eftersom de inte lätt kan repareras och tvättas.        
 10.  
 11.             6      Håll dina ögon öppna för vintage smycken. Smycken går nästan aldrig ur mode, så du kan bära nästan alla smycken. Sök efter stora halsband, utarbetade armband och örhängen. Kom ihåg dock att du inte vill hänga för mycket, så bär alltid bara en vintage smycke åt gången.        
 12.  
 13.             7      Glöm inte skorna. Det är ofta glömt att vintageskor kan göra någon outfit till ett vintageutseende. Problemet med det är att hitta några vintage skor som är tillräckligt bra att köpa är ganska svårt. Leta efter klassiska skor som spetsskor och låga skor (för män och kvinnor) som du kan bära med moderna kläder. När du är i tvivel, nå för neutrala toner och läder, som aldrig kommer att gå ur mode.        
 14.  
             

Tips .

      

<91112>                  

Vård populär:
Få röda läppar naturligt.

Klä som en modell.

Bryt och skadar afrikansk hårstopp.

Att vara en skönhetsdrottning.

Bli av med akne på bröstet.

Buff håret enligt stilen.

Få vackra vita, rena och glänsande tänder.

Bibehålla färgat hår.

Betona dina ögon.

Applicera smink.

Klänning som Selina Gomez.

Behandla torra läppar.

Gör hårfärgen blekna.

Din ögonbryn växer hemma.

Använd ett krulljärn.

Behandla en infekterad tatuering.

Välj en design för din tatuering.

Tämma ett hår virvlar runt.

Bär en penna kjol.

Applicera magnetisk nagellack.

Hitta den perfekta hårfärgen för dig.

ako woman