Home \ yrke
 

Organisera en välgörenhetshändelse.

 

För att organisera en framgångsrik välgörenhetshändelse måste man överväga målgruppens demografi, jag. vem hon är, vad hon gillar och hur du adresserar henne. Baserat på denna information och en översikt över resurserna i din grupp kan du göra en plan och följa den till framgång.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en målgrupp. Beroende på vilken grupp du organiserar för, kan det vara skolbarn, föräldrar från skolbarn, lokala företag eller allmänheten. Du kan sälja godis eller munkar till barnen, men erbjuder några tjänster för företag. Att välja den bästa möjliga "produkten" för din välgörenhetshändelse ökar dina chanser att göra det till en framgång.        
 2.  
 3.             2      Tänk på kostnaden. Om du bestämmer dig för att det blir en välgörenhetshändelse, överväga kostnaden, sponsorerna och deltagarna. Ett exempel skulle vara biltvätt, vilket är en populär välgörenhetshändelse för grupper och klubbar. Kostnaden skulle vara tvål, tvättdukar och en plats där den kan äga rum. En butik kan sponsra händelsen och låta den hålla dig borta från affären före och med vatten och eventuellt hjälp med reklam. För att kunna delta måste medlemmarna i din klubb eller klubb vara på plats, redo att arbeta och, innan det, berätta för alla om evenemanget.       
 4.  
 5.             3      Välj lämplig tid och datum. Biltvätt, matlagningskonkurrenser och loppmarknader ger mer vinst vid rätt väder och är inte lämpliga för den djupaste vintern eller midsommar när det är väldigt varmt. Deltagandet blir bättre på lördagar, men det kommer att ligga i din gemenskaps kalender så ingen annan händelse är planerad för dagen, och folk är upptagna med andra saker medan du vill hålla din välgörenhetshändelse.       
 6.  
 7.             4      Välj ett bra ställe. Många butiker lämnar sin butik till olika grupper för biltvätt, kakförsäljning och andra välgörenhetsaktiviteter så länge de matchar sina värderingar och stöder vad de står för.       
 8.  
 9.             5      Gör reklam. Det här kan innebära att du hänger affischer i staden och pratar på anslagstavlor, ord till mun eller media för att se vilken typ av reklam de erbjuder. Många radiostationer och lokala tv-stationer har anslagstavlor och offentliga meddelanden för klubbar.       
 10.  
 11.             6      Hitta vad du behöver för att organisera och tänka på vad du behöver för att få det att hända.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Yrke populär:
Ange en referens för ett citat.

Skriv en personlig rekommendation.

Citera en artikel efter APA.

Lära i sista minuten.

Skriv poster för din dagbok.

Leva enligt dina egna regler.

Att ge ett tal i studentrådet.

Upptäck dina talanger.

Tjäna pengar som en manlig tonåring.

Memorera ett tal över natten.

Avsluta läxor.

Håll dig motiverad i skolan.

Var mer aggressiv.

Avrundningsfraktioner.

Att vara en uppfinnare.

Säger på italiensk grattis på födelsedagen.

Skriv en novell.

Öva något.

Memorera Unity Circle.

Få en i geometri.

Skriv en artikel för en tidning.

ako woman