Home \ yrke
 

Bli en framgångsrik fastighetsmäklare.

 

Framgång inom fastighetsbranschen bygger huvudsakligen på om du är motiverad nog att lära dig att sälja (eller hyra) fastigheter från början. Det finns många sätt att du kan sälja fastigheter, men det är bäst att alltid vara vänlig och hjälpsam till potentiella och tidigare kunder så att de kommer att minnas dig bäst. Om folk tänker på fastigheter, bör du som mäklare omedelbart komma till deras sinnen!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bygg ett mentorförhållande med en framgångsrik fastighetsmäklare. Lär av den här personen. Följ den här personen och kolla dem på jobbet. Hjälp att slutföra alla uppgifter. Organisera ett öppet hus i försäljningsobjekt. Lås upp tidningen och onlineannonser för din mentor.       
 2.  
 3.             2      Skapa en databas med alla (kund) kontakter och kontakta en gång i veckan de personer som har uttryckt intresse för dina fastighetsservice (köp, försäljning, uthyrning, hyra).        
 4.  
 5.             3      Tillbringa tillräckligt med tid på ditt kontor. Om du inte tycker om att spendera tid på kontoret för att personligen kunna nås till potentiella nya kunder och walk-ins, är du antingen redan extremt framgångsrik eller andra fastighetsmäklare som inte är så illa om det kommer snart att överraska dig rinna. På den tid du spenderar på kontoret lär du dig hur man hanterar och organiserar ett kontor och hur man bäst hanterar kunder och kunder. Även om du inte kan skapa nya jobb från denna kontortid, kommer du åtminstone att ha tillräckligt med tid för att vara säker på att den här metoden inte fungerar för dig. Varje mäklare är annorlunda.        
 6.  
 7.             4      Tänk på innovativa idéer för att göra stänk i den lokala fastighetsbranschen.        
 8.  
 9.             5      Använd tekniska hjälpmedel. Fördjupad kunskap om den senaste fastighetstekniken är viktig för en bra fastighetsmäklare, för en person som vet hur man använder tekniskt verktyg utan problem kommer alltid att vara uppdaterad med den lokala fastighetsmarknaden. Uppdatera din status på Twitter och Facebook med jämna mellanrum, för att du undervisar andra människor om att du verkligen är inriktad på fastighetsbranschen. Dessutom kan du förankra dig så bra i minnet av dina kunder.        
 10.  
 11.             6      Säg adjö till andra mäklare och affärsmän.        
 12.  
 13.             7      Utbilda dig i så många program och kurser som du har råd med.        
 14.  
 15.             8      Ta emot order. Om du redan är i branschen, säg 3-5 år, och du får inga nya beställningar kanske du inte bryr dig tillräckligt för dina första kunder. Faktiskt borde de komma tillbaka till dig igen. Om inte, har du inte informerat dem tillräckligt om dina tjänster och har nog inte kontaktat dem en gång i månaden för att informera dem om viktiga nyheter och nyheter i fastighetsbranschen. Använd kalender, e-post, specialhändelser för kunder (t.ex. parter) och lägg till dem som vänner på Facebook etc.        
 16.  
 17.             9      delta i seminarier.        
 18.  
 19.             10      Samarbeta med andra framgångsrika mäklare. Var aldrig avundsjuk på deras prestationer. Ditt dåliga humör kommer att överföras till dina kunder! Detta kommer att konkurs din verksamhet.        
 20.  
 21.             11      Gör en officiellt erkänd fastighetsmäklareutbildning. Fördjupad träning ger dig tillräckligt med expertkunskap för att öka ditt förtroende för försäljning, vilket kommer att göra dig mer framgångsrik.        
 22.  
 23.             12      Organisera många öppna dagar i dina fastigheter. Detta gäller inte bara nykomlingar till fastighetsbranschen. Man kan aldrig förutsäga vem som kommer genom ytterdörren. Det kan vara en ny kund med ett extremt lönsamt jobb.        
 24.  
 25.             13      Läs recensioner och information från erfarna mäklare eller tränare.        
 26.  
 27.             14      Ta din tid bra. Du bör ge de viktigaste sakerna en högre prioritet. Hur du delar dina tidsresurser är mycket viktigt för din framgång. Fokusera inte bara på en uppgift, utan lär dig multitasking. Du måste övertyga nya kunder samtidigt som du uppfyller befintliga.                  
 28.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Yrke populär:
Gör ett telefonsamtal.

Var flitig.

Gör bra beslut.

Bestäm din Myers Briggs personlighetstyp.

Håll ett TED tal.

Bygg 3D modeller av djur och växtceller.

Skriv ett faktumuppdrag.

Undervisa definitionen av definitionen.

Bestäm Omfattning.

Beräkna mätosäkerhet.

Få någon att berätta sanningen.

Citat i en uppsats.

Hälsningar till människor i Indonesien.

Lös ekvationer med mängder.

Spädningslösningar.

Bli en personlig tränare.

Håll goda konversationsämnen redo.

Komma över en dålig klass.

Bli en framgångsrik affärsman.

Bestäm oblique asymptoter.

Är ärlig utan att skada människors känslor.

ako woman