Home \ yrke
 

Sluta flytta viktiga uppgifter.

 

I denna artikel beskrivs de grundläggande principerna för hur man slutar att skjuta upp viktiga uppgifter.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Identifiera vilka som är viktiga uppgifter.        
 2.  
 3.             2      Lista dem.        
 4.  
 5.             3      Om du har flera uppgifter att utföra, börja med den enklaste uppgiften. Så du förbereder dig bättre på jobbet och det är allt själv.        
 6.  
 7.             4      När du har avslutat en uppgift, svep den från listan. Så du har en känsla av att du har gjort något. Detta kommer att motivera dig att fortsätta och arbeta hårdare.        
 8.  
 9.             5      Stoppa arbetet efter varje timme och ta en paus på tio minuter. Drick vatten, gör stretch och andning övningar, gör något. När de här tio minuterna är sluta, fortsätt med ditt arbete.        
 10.  
 11.             6      Försök att påskynda arbetsprocessen genom att leta efter möjliga sätt att minska arbetstiden för de flesta uppgifter. Tryck inte på något. Börja omedelbart. Omedelbart. Omedelbart. Omedelbart. Nu eller aldrig. Så börja omedelbart.        
 12.  
 13.             7      När du är klar med ditt arbete, kontrollera att det är 100% klart. Lämna aldrig "halvfabrikat" för nästa dag, om det inte är absolut nödvändigt. Om du kan göra det nu utan att flytta det till imorgon, gör det nu.        
 14.  
 15.             8      Om du är sömnig och behöver sluta något, men är så trött kan du inte tänka rakt, du har två val: Sova inte och avsluta jobbet eller flytta och gå och lägg dig , Men om du inte har mycket tid måste du ta itu med sakerna lite hårdare och avsluta jobbet innan du går slut på tiden. Men om du kan sova kan detta vara till nytta för dig, eftersom du kommer att bli montör nästa dag. Om du måste gå igenom natten, se till att du har isbitar redo att du kan lägga på ditt ansikte om du känner att du dozing. Dessutom bör du dricka mycket vatten och springa varje timme i ca 5 minuter för att stimulera din kropp. Så du somnar inte. Men så snart du kan, när du är färdig med jobbet, gå och lägg dig.        
 16.  
 17.             9      Var inte en perfektionist, men en realist. När du är klar är du klar. Några av de bästa sakerna i livet är inte trevliga. Tänk på väggen. Oavsett hur ful det kan vara, så länge det skyddar ditt hem från regn som kommer in och dricker på ditt ansikte medan du sover, måste det verkligen vara en vacker vägg!        
 18.  
 19.             10      Få inspiration och motivation att arbeta. Jag kan inte betona nog hur viktigt det är att ha kul på jobbet. Om det arbete du behöver göra är inte roligt, gör det roligt. Om du inte känner för att arbeta på sammanfattningen att du måste slutföra klockan 6 i morgon och du är fortfarande uppe tre timmar innan och försöker slutföra det, har du verkligen inget val. Så gör det mesta av din situation och försök att ha kul med det. Fråga dig själv hur många människor gör vad du gör? Inte många, förmodligen. Det är också ett bra sätt att lära dig om dig själv och det gör dig starkare. Eftersom du blev vaken för arbete! Ju mer du gör det desto lättare blir det för dig. Gör ett spel av ditt arbete. Om du har en begränsad tid att slutföra uppgiften, låtsas att slutföra 5 sidor var 20: e minut. Annars måste du dricka en kopp vinäger. Ha kul med det        
 20.  
 21.             11      Behåll intensiteten och konsekvensen i ditt arbete, oavsett vad. Om du har fastnat på jobbet och jobbat hårt till slutet utan övertygelse, är du säker på att du kommer att lyckas och det är definitivt värt ansträngningen.                  
 22.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Yrke populär:
Hitta riktningen utan kompass.

Överlev tidiga skift.

Snabbskrivning.

Var bra i fysiken.

På irländska säger Jag älskar dig.

Prata tyska.

Bli grafisk formgivare.

Skicka ett anonymt SMS.

Lär dig trigonometri.

Använd en abacus.

Förbättra den kritiska tänkande förmågan.

Läs bara ansikten och ansiktsuttryck.

Var inte lat.

Var en vinnare i livet.

Bevara fossila bränslen.

Lära franska för nybörjare.

Prata med att tacka någon.

Lär dig engelska.

Bestäm värdet av värden och omfattningen av en funktion.

Beräkna vindlast.

Använd distributivagen för att lösa ekvationer.

ako woman