Home \ yrke
 

Bor i naturen.

 

Att bo i naturen, omgiven av naturen, är många städernas önskan. Att flytta genom gator och gränder varje dag som en myra, stridande med trafik, exponering för avgaser och brottslighet - det är lätt att föreställa sig ett vackrare och romantiskt liv. Med tillräcklig planering och ett motsvarande stort offer kan livet i skogen, bort från städerna, vara en fulländad dröm. Och kanske snart en fulländad verklighet.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Skapa en plan  ,

    
   
 1.            1      Bestäm var och hur du vill bo. Hur djupt i skogen vill du bo? Tänk på detta både geografiskt och filosofiskt. Om du inte har något emot att bo bara en kort bilresa från skogens kant, kan du fortfarande njuta av stadslivets komfort utan att offra skogen. Där brukar du fortfarande ha el och kopplas till vattennätverket. Bara en kort bilresa och du är i din arbetsyta där du kan tjäna pengar vi bara inte kan säga adjö till. Eller tyckte du om något mer extremt?  
    
  • Denna livsstil är fortfarande kopplad till vårt sociala system; men det ger de flesta människor tillräckligt med utrymme för att vara lyckliga. Andra kan inte hitta lycka i utkanten av förorten. Hennes önskan drar henne djupare in i skogen och längre bort från staden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Om du planerar att leva djupare i skogen, planera vilken utrustning du behöver. Många av oss tar det moderna livet till förfogande. Vi slår på kranen och vi har redan rinnande vatten. Du behöver ljus? Ett tryck på ljusströmbrytaren är tillräckligt. Det är kallt? Vrid en gång på termostaten. Vi glömmer ofta hur lätt vi faktiskt är. Även om det kan vara svårt att betala för det varje månad är det förmodligen ännu svårare att samla in pengar för att installera solpaneler eller vindkraftverk. Att använda trä för att värma är ett alternativ, men det är ett arbetskrävande jobb och det är mycket tidskrävande, vilket de flesta skulle föredra att betala i slutet av månaden. Planera så vad du behöver för ett liv av avskildhet - och bestäm sedan var du vill bo.  
    
  • Vill du bo i en stuga i bergen eller hellre lägga tältet och njuta av kvällen i ljuset av en oljelampa? Är den plats du föreställer året runt bekväm eller frysning på vintern? Vad sägs om nederbörd och andra väderförhållanden? Hur mycket jobb är ditt jobb värt?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förtrogen med lagarna. De flesta av de områden du vill bo i är troligtvis redan privatägda eller ägda av staten. Så om du vill bo där lagligen måste du köpa det land du vill bosätta sig på. Du kan också kontakta ägaren och be om ett säsongsbetonat camping tillstånd så att du först kan utveckla en känsla för denna livsstil. Naturligtvis kan du också campa svart - men det kan leda till stora problem. Så, bekanta dig med lagarna i din region och lär dig vilka konsekvenser dina åtgärder kan ha innan du gör vad du kan ångra.        
 6.  
 7.             4      Överväg att gå med i en slags samhälle. Om du planerar att verkligen gå djupt in i skogen, behöver du det. Inte bara för din andliga hälsa, utan också för att göra livet möjligt där. Sammanslagning av medel är det enda sättet för de flesta att hantera de höga kostnaderna för en sådan ny start. Mark, byggmaterial, solpaneler och brunnar är otroligt dyra. Även om du planerar att ligga i en sovsäck och leta efter nötter och bär, kommer en sådan gemenskap att hjälpa dig att komma ihåg - även om det bara är en eller två personer!  
    
  • Försök inte gå ensam i vildmarken. Även om du mirakulöst överlever där, skulle det inte vara den typ av erfarenhet du kan uppehålla länge. Vi behöver mänsklig kontakt för att inte bli galen. Isolering är det ultimata straff som är reserverat för de värsta fångarna, och det leder nästan oundvikligen till förlusten av mental hälsa. Det finns historier om återgångar i de stora utsträckningarna av Alaska-utgifterna som vandrar från deras shack till en annan eremit för att bara sitta där och inte tala, har redan glömt hur man verkligen ska prata. Och ändå tar de på alla dessa svårigheter bara för att finna mänsklighetens närhet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bryta inte varje kontakt med omvärlden. Det är inte en bra idé att ringa din mamma eller din chef för att lösa konton med dem eftersom du ändå kommer till det vilda. Du kan vara beroende av dem om en björn har angripit dig eller du är slutligen ute av mat. Om du måste bryta kontakter, gör det taktfullt. Vem vet när du kanske behöver dessa människor igen?  
    
  • Låt alla som älskar dig och vem du älskar känner till din plan. Gör dina skäl så troliga som möjligt. De flesta kommer förmodligen att råda dig emot det, många kommer inte att förstå din strävan, men det är bra. De behöver inte. Men de förtjänar att veta vad du ska göra, så de behöver inte oroa sig för dig.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Gör lämpliga beredningar  ,

    
   
 1.             1      Prova det bara tillfälligt. Kapitalismen har karaktäristiken att ofta dra vår ilska och få oss att säga något som: "I vildmarken skulle vi må bättre!" Visst får samhället ibland dig på baksidan av det Materialism som dominerar dem är helt avskyvärda, men försök bara säga adjö till det bara tillfälligt. Allvarligt. När allt skulle du inte köpa ett hus utan att först titta på det, skulle du? Du skulle inte gifta dig med en främling. Du skulle inte köpa en bil utan att först prova den, eller hur? Så fortsätt och prova först. Det finns alltid möjlighet att du hatar detta liv eller inte kommer överens. Eller att en månad är nog!  
    
  • Kom ihåg de säsongens campingtillstånd som vi nämnde tidigare? Dessa är perfekta för det. Istället för att köra en husvagn i vildmarken, ta tag i tältet, en sovsäck, en burk jordnötssmör och ett fisknät. Hur länge kan du vara sist? Hur länge gör du lycklig? Om du gillar det, kom tillbaka, stanna ett år och gå tillbaka till stan. Ingen gjorde det någon skada. Du kan alltid komma tillbaka.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd sommaren och hoppa till din fördel. Kommer du ihåg hur Napoleon försökte invadera Ryssland på vintern och ryssarna tänkte bara: "Tja, lycka till kamrat!" Var inte som Napoleon. Om vädret är bra, sätt på förnödenheter. Samla matleveranser (om det är konserver eller nötter du begrav för vintern), samla ved, samla filtar och vinterkläder och förbered dig på den hårda säsongen. När vintern kommer, kan du stanna kvar i tältet, smutta av te från nålar och fördjupa dig i dina Emerson och Thoreau böcker.  
    
  • Använd sommaren och hoppa för att träna dina färdigheter. Du kommer att behöva träna inställning av fällor, skärpa knivar, jakt och samla, konservera kött, identifiera växter, ge första hjälpen, belysning och fiske (flugfiske, netfiske och fiske), bara för att nämna några aspekter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt ihop din utrustning. Om du planerar att göra det under en längre tid kommer du oundvikligen att bli utsatt för tider när Mother Nature inte är så bra med dig. Det kommer att bli stort regn eller torka och snö, vind, eld och is måste hanteras. Var säker på att du är beredd på någonting! Här är en lista över saker som inte borde saknas:  
    
  • Varma kläder, stövlar, långa underkläder, handskar, hattar, halsdukar
  •  
  • Flera tält och filtar (inklusive ett räddningstält, effektivt vid underkylning!)
  •  
  • Matcher, Firestar, Tinder och Flint gör det lättare att tända en eld i kalla och våta tider
  •  
  • Ficklampa, lykta, extra batterier, radio, visselpipa
  •  
  • Första hjälpenbox, medicin, desinfektionsmedel, vattenreningstabletter
  •  
  • Verktyg, rep, knivar, sladdar, vattentäta burkar
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var medveten om ditt företag. Detta är inte ett skämt. Att bo i naturen är en farlig situation och många har redan förlorat sina liv i ett sådant företag. Om du planerar att göra detta under en lång tid, i vilken grad vill du bevara civilisationen? Det gör inte din upplevelse något mindre original om du har en kopp som du kan dricka, vet du? Tänk på följande saker:  
    
  • Camping spis
  •  
  • Torrmat, konserverad mat och annan hållbar mat
  •  
  • Koppar, bestick, tallrikar, krukor, kokkärl
  •  
  • Radio, Radio
  •  
  • Böcker och annan underhållning
  •  
         
 8.  
 9.             5      Förtrogen med skogen. De flesta skulle bara överleva i naturen i några dagar. Det kan till och med vara generöst. Men när du lär dig vad du kan göra till din fördel i flora och fauna (björkträ, till exempel, gör en bra säng och skydd!) Blir livet mycket mer intressant och lättare. Och du kommer inte sluta äta giftiga bär till middag.  
    
  • Om du tror att vår civiliserade värld är grym, vet du att vildmarken är minst lika grym, om inte värre. Det finns växter som kan göra din hud till ett jätteutslag, de som är absolut giftiga råa, växter med läckra bär, men vars löv ger dig diarré i ditt liv - för att inte tala om träd, mark och djur. Fortsätt lära!
  •  
  • "Bushcraft - Outdoor Skills and Wilderness Survival" av Mors Kochanski är en bra bok för nybörjaren. "Hur man bor i träet" av Homer Halsted är också starkt rekommenderat och till och med tillgängligt online!  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Överväga att aktivera dig själv. Om du har licensen är det inte en dålig idé att ha ett vapen. Det kan rädda dig från en eller annan klibbig situation - men det kan också få dig till en av dem. Trodde du att jaga?  
    Dessutom bör du överväga att investera i en björnspruta eller annan apparat för att avvärja vilda djur. Trots allt behöver du inte ha ett gevär för att försvara dig själv, men du borde inte lita på dina nakna händer. Du vill verkligen inte knyta brutna flaskor till dina nävar för att avvärja vargar i snön, eller hur?  
         
 12.  
 13.             7      Lär dig så mycket som möjligt om området. Om du vill göra dig själv en tjänst, lär du dig så mycket som möjligt om den region du vill bo i. Du vill bo nära vatten, i en region där det inte är för farligt och du vill veta vad som exakt kommer att hända dig. Visst kan du också hitta det lokalt, men eftersom du har friheten att välja ett ställe att bo i, kan du välja det bästa från början.  
    
  • Glöm inte att utrusta dig med karta och kompass. Du kommer att gå vilse. Du undrar var exakt den här grottan var. Kanske bestämmer du ens att du hade tillräckligt nu och vill springa tillbaka de senaste 10 milen. Vem vet? Du borde definitivt ha det med dig när du behöver det.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Bor i naturen - inte bara överlevande  ,

    
   
 1.             1      Bygg en bekväm gömställe. Detta steg är helt upp till dig: vill du bygga en vacker trähut eller känner du dig mer bekväm i tältet? Vad kan du bygga som fördelar från solen och träden, är inte för ful och står emot elementen? Och var är det bästa stället att bygga ditt skydd?  
    
  • Det finns dussintals sätt att lägret. Innan du går till vildmarken, spendera lite mer tid på wikiHow. Det finns en mängd olika campingartiklar som du kan använda till din fördel.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Mäta överlevnadsteknikerna. Du går inte på en veckolång campingresa där du tillbringar det mesta av din tid och njuter av en flod och njuter av en öl. Du kommer att behöva några viktiga färdigheter, eftersom det blir ditt liv 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du måste äta, vara varm och också ge hygien. Läs böcker eller sök här på wikiHow för lämpliga artiklar.        
 4.  
 5.             3      Skötsel av hygien. När det gäller att göra din brådska i naturen (låt oss vara ärliga, vi alla trodde det, eller hur?) Du har två alternativ i princip: Du lindar dig själv överallt och på alla sätt, eller du tar hand om dig själv ett långsiktigt system. Visste du att det finns composting toaletter, rester av vilka du kan använda för att befrukta jorden? Om du redan är där kan du se till att det är en ännu bättre plats.  
    
  • Du kan naturligtvis bygga ett vanligt uthus, men det finns också möjlighet till en campingtoalett. Med all din fritid kan du till och med utveckla ett helt nytt system!
  •  
  • Och du måste bada också. Förhoppningsvis finns det en flod eller sjö i närheten? Bortsett från dricksvattnet är vattnet också bra att du inte biter din egen lukt i näsan. Om detta inte är för dig för någon konstig anledning, kan du också svettas. Det är som en utomhus bastu. Kommer sannolikt att bli en trend för stadsfolk om några år!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Överväg att bo nära ett urbana område. Medan du kanske tror att detta skulle undergräva företagets verksamhet kan det vara mycket användbart att hålla minst en bensinstation inom en 10-mils radie. Om du dör, i desperat behov av en toalett, eller om du dödar den nästa personen du möter för ett paket med Beef Jerkey, kan det vara en riktig gudstjänst. Om du bor nära en by eller stad, kan du fylla på leveranser där i tider av behov. Oroa dig inte, det är inte så dåligt, ditt ekologiska fotavtryck är redan mycket mindre än det för andra!  
    
  • Om det här är något som stör dig, kanske du behöver någon form av transport. En cykel ger mest mening, men även en motorcykel eller en moped kan tjäna syftet. Kom bara ihåg att det här är en annan sak som behöver upprätthållas. Så, om du väljer, måste du också hantera mekaniken i ditt fordon. Du borde vara hans herre - inte tvärtom.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Överväg att lägga till den. Eftersom du planerar att stanna här en stund, varför inte fylla på och göra något större ut ur det? Lämna den angivna vägen och ge dig energi från hållbara energikällor. Naturligtvis kräver detta lite kapital, men tänk dig att installera solpaneler på ditt skydd (eller använda vindkraft), gräva en brunn, springa en generator, bygga en kompost och till och med växa grönsaker!  
    
  • Det är vad de nämnda samfunden gör, men du kan göra det ensam. Du är redan nästan helt grön; Så varför inte göra ditt miljöpåverkan helt och hållet försvinnande genom att ge dig allting - verkligen allt - vad du behöver? Tänk dig hur uppfyllande det måste vara att skapa din egen energi och skapa din egen mat. Wow.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Följ ett hantverk. Du kommer att vilja göra något med din tid, eller hur? Många Aussiedler producerar tvål och lotioner, arbetar med djurskinn, huggar, gör te eller sirap och förplikta sig till en hobby som drabbar naturen. Du kan till och med tjäna lite extra pengar med det, om det intresserar dig. Det är för vinst eller bara för dig, att mastering av sådan konst är något mycket tillfredsställande.        
 12.  
 13.             7      Gör alltid vad som är bäst för dig. Att bo i naturen är en skrämmande uppgift. Även några dagar kan vara otroligt utmattande. Det kan också göra en person att förlora huvudet och bli galen. Du märker kanske att du inte ens vet vem du är, vad livet handlar om, eller vad du vill göra med dig själv. Det kan vara mycket mer störande än du kanske tror nu. Eller det känns så befriande att du undrar varför du inte vågade tidigare.  
    
  • Vad som än är, är din sanity alltid av högsta prioritet. Andra kommer ifrågasätta dig, du kan göra det själv, men om du är glad, fortsätt. Var uppmärksam, var varm och hälsosam och följ dina drömmar. Oavsett vad den här ser ut.
  •  
         
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  Läs mer... (2)      
Yrke populär:
Packa skolväskan (för tonårsflickor).

Fokus på läxor.

Gör en lyckad intervju.

Förbättra din humor.

Deal med någon som ropar på dig.

Beräkna en serieanslutning.

Adress ett kuvert till Japan.

Trevligt tecken.

Vänd dig till att använda en tidbok.

Konvertera gram till pund.

Var glad själv.

Reagera mot avslag.

Konvertera miles till miles.

Bli en klimatolog.

Jag älskar dig på kinesiska.

Skriv en novell.

Skriv en teckenbild.

Multiplicera decimaler.

Var mindre självisk.

Skapa ett brevhuvud.

Skriv en känslomässig dikt.

ako woman