Home \ yrke
 

Berömmelse.

 

Så du bestämde dig - du vill vara känd! Berömmelse har säkert sina fördelar och du kommer märka att det finns många sätt att ära. En av bästa är när du marknadsför en talang. Då kan du sälja dig själv och din talang till världen, bygga en stiftelse och göra dig känd. Kom ihåg att det ofta behövs mycket arbete för att bli känd och stanna. Om du inte är villig att arbeta hårt, kan det vara fel för dig. Dessutom kanske du inte blir känd även om du arbetar hårt, som alltid krävs lite lycka.

              

Förfarande .

    

    1      Hitta en väg till ära  ,

    
   
 1.            1      Bestäm hur känd du vill vara. Det finns olika grad av berömmelse. Du kan till exempel vara känd i din skola eller på jobbet. Du kan vara känd i din hemstad eller i landet. Naturligtvis kan du också söka den ultimata ära och försöka bli känd över hela världen. Varje gradering har sina egna fördelar och nackdelar och du måste bestämma hur mycket ära du vill ha.        
 2.  
 3.             2      Hitta en unik lösning på ett problem. Tänk på problemen i ditt liv och i världen runt omkring dig. Om du kommer upp med en unik lösning eller en unik uppfinning, kan du bli känd för det.  
    
  • Marie Curie blev till exempel känd som vetenskapsman och uppfinnare av röntgenstrålar.
  •  
  • Tänk på problem i ditt liv. Kanske är du alltid sent eller du hatar att leta efter dina skor varje dag. Vilka lösningar tror du kan hjälpa dig och andra med detta problem?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stå ut från andra människor. Ibland lockar du uppmärksamhet eftersom du är dig själv. Till exempel, när du gör saker på din egen väg eller titta på världen på ett unikt sätt. Nyckeln är att du bara går din egen väg och är vem du är. Du bör inte ändra hur du gör saker bara för att du gör dem på ett unikt eller speciellt sätt. 
    
  • Bli av med stereotyper. Om du älskar skateboarding, utveckla dina egna unika trick. I stället för att ha det typiska "skater" -kollet, borde du utveckla din egen stil.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå med i en reality show. Människor blir också kända när de går på en reality show. Du behöver inte nödvändigtvis talang för att delta i en reality show, men i vissa fall när det gäller att sjunga, borde du ha en. Kolla in serierna för att ta reda på var och när du kan auditionera. 
    
  • I allmänhet hjälper auditionen om du är väldigt entusiastisk, särskilt när det gäller showen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var generös på ett unikt sätt. Först kan detta motsäga din intuition, men vissa människor blir kända genom att göra något annorlunda för andra på ett ovanligt sätt. Det kan vara en stor donation. Men du kan också få pengar på ett ovanligt sätt. 
    En man, Si Burgher, hade till exempel mycket långa ögonbryn som var nästan 7,6 cm långa. När vänner föreslog att han lät andra människor raka dem av för en bra sak, gick han med och blev känd i sin hemstad Bloomfield, Indiana.    
  • Du kan till exempel göra en miljon brownies och sälja dem för en bra sak.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Arbeta på världsrekord. Du kan också bli känd genom att bryta en världsrekord. Läs världsrekorden och se om du kunde bryta en.  
    
  • Kom ihåg att din världsrekord sannolikt kommer att bekräftas av en representant för Guinness Book of Records. För att bli känd med den här posten måste du också välja en post som intresserar människor, inte bara någon.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Sätt en dum video online. I en värld som domineras av sociala medier kan du få fem minuters berömmelse genom att skicka en dum video som tar internet med storm. Det behöver inte vara svårt. Det måste bara uppröra och underhålla människor. Det kan bara vara en video där din katt gör något roligt.  
    
  • Du kan lägga en video på internet där du spelar en rolig sång på ditt instrument eller gör något roligt offentligt. Var kreativ och ha kul! Om du har kul själv ser tittarna på videon mer!
  •  
                   
 14.  
             

    2      Främja ett talang  ,

    
   
 1.             1      Välj en talang. Om du har en naturlig talang för något är det en bra utgångspunkt. Den talang du väljer ska också vara kul. Du kommer att spendera många, många timmar som arbetar med talangen. Så om du inte tycker om det, kommer du att känna dig eländig. Dessutom vet människor om din talang eller dina förmågor drivs av passion, och du blir mer känd. 
    
  • Tänk på konstnärliga karriärer, som musik, skådespelare, skrifter och målningar. Du måste dock vara medveten om att du måste sälja dig själv i dessa områden och bygga ett namn för dig själv.
  •  
  • Vi förenar ofta karriär inom konstnärsområdet, det vill säga skådespelare och musik, med berömmelse, men alla människor är kända. Politiker, fotbollstränare, lokala företagsägare och till och med prognoser är erkända i snabbköpet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär av det bästa. Oavsett vilken talang du vill marknadsföra, fungerar det bättre om du lär dig av andras kunskaper. Det kan innebära att du tar lektioner på fältet, hittar en mentor, tittar på handledning på Internet eller läser böcker från biblioteket. Du kan också göra allt. Låt andra hjälpa dig på din väg.       
 4.  
 5.             3      Öva, öva, öva. Det diskuteras att övning bara kan bli en mästare i något, men det är ingen tvekan om att träning gör dig bättre. En magisk lön som speglar hur mycket tid du måste investera är 10 000 timmar. Du behöver inte sitta och arbeta i dessa timmar, men numret ger dig en uppfattning om hur mycket tid du behöver för att utveckla din talang.  
    
  • Om du till exempel investerar fem timmar i veckan, skulle du behöva 2000 veckor eller cirka 38 år för att bli expert på området. Å andra sidan, om du kan investera 40 timmar i veckan, skulle du vara expert på mindre än fem år.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kom ihåg att en talang verkligen är en färdighet. Om du tror att det du har är bara ren talang, kommer du förmodligen inte bli bättre. När någonting inte fungerar, kommer du att tänka, "Jo, jag har inte tillräckligt med talang." Men om du tycker att det är en färdighet, har du en attityd som du kan bli bättre på.  
    
  • Om du tycker "Jag är bara inte bra på det", tror du "Jag måste bara jobba hårdare för att lära mig den delen av min förmåga."
  •  
         
 8.  
             

    3      Gör dig ett varumärke  ,

    
   
 1.             1      Form vad världen ska se. Personlig branding bygger på att man bygger en specifik persona (roll). Det borde vara baserat på aspekter av din karaktär som redan existerar, men du behöver inte visa världen hela ditt själv. I stället fokusera på vad som gör ditt varumärke så unikt.  
    
  • Tänk på kändisar som har byggt en persona för sig själva. Till exempel har kockarna Rachel Ray och Guy Fieri byggt sitt varumärke kring en viss person. Andra exempel är bloggare som Joy the Baker eller The Pioneer Woman, eller YouTubers som Hannah Hart eller The Fine Brothers.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Marknad i sociala medier. I den digitala tiden är det bäst att sprida ditt namn över sociala medier. Du kan skapa inlägg och videoklipp, skriva en blogg eller ta foton för att bygga ditt varumärke. Innehållet ska visa att du är, men också erbjuda något till användaren. Du måste ge honom en anledning att komma tillbaka.  
    
  • Om du vill marknadsföra din talang, publicera sedan videor där människor kan uppleva din talang, till exempel din sång. Du kan också fokusera på instruktionsvideor där du hjälper människor att göra vad du gör.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg en bas av supportrar genom att uppmuntra människor att följa dig. Det är bra att sprida innehåll, men det är inte bra om du inte följs av sociala medier. Be dina vänner att följa med dig och ta med sina vänner också. Du kan också delta i nätverk genom att kommentera, tycka om och dela andras innehåll.        
 6.  
 7.             4      Koncentrera ditt varumärke genom att organisera dina sociala medier. Om du redan är på sociala medier, bör du fokusera på ditt varumärke genom att ta bort saker som inte passar den bild du vill bygga. Dessutom bör du tänka på de nya sakerna du lägger upp. Varje inlägg och varje foto du publicerar bör stärka din varumärkesbild.        
 8.  
 9.             5      Fortsätt med de traditionella medierna. Om du har byggt ett varumärke, gå ett steg längre. Kontakta producenter av lokala program, speciellt om du vill sälja något, till exempel en ny bok. Tänk på att många sändningar kommer att säga nej, så du måste försöka mer än en.  
    
  • Det är bättre om du börjar små och sedan fortsätter. De flesta rikstäckande sändningar föredrar att ses regionala innan de ger dig en chans.  
  •  
  • Förverkliga dina chanser realistiskt och undvik att vända dina marknadsföringskampanjer på alla. Magazine on Hip Hop är osannolikt att vilja intervjua ditt bluegrassband, och du kommer definitivt inte att bli inbjuden till vinfestivalen med dina hantverksbier.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var inte rädd för att misslyckas. Ha tro på att du och ditt varumärke förtjänar ära. Du måste visa dig själv om du vill lyckas. Risk att skicka din bok till en förläggare eller boka en konsert på en stor festival. Om du ägnar dig åt ditt hantverk och är villig att göra det bästa du kan, kommer du att lyckas. 
    
  • Du kan inte misslyckas och försöka samma sak om och om igen. Du måste lära av dina misstag och göra det bättre nästa gång. Om din bok har blivit avvisad tjugo gånger, kan du behöva ta det ifrån varandra och börja om.
  •  
         
 12.  
           Läs mer... (10)      
Yrke populär:
Hur man organiserar en strejk.

Beräkna summan av de inre vinklarna.

Bygg självkontroll.

Nomenklatur av joniska föreningar.

Kom ihåg planetenes ordning i solsystemet.

Skriv en uppsats.

Aktivt lyssnande.

Lär dig viktiga persiska ord.

Var naken modell.

Beräkna fuktigheten.

Förbättra sociala färdigheter.

Beräkna totalströmmen.

Använd tid klokt.

Studier i Oxford eller Cambridge.

Få insikt i ett jobb.

Skapa och utveckla en originaltecken.

Håll en journal och hålla fast vid den.

Milliliter (ml) till gram (g).

Arbeta som barnvakt.

Lösa fraktioneringsberäkningar.

Bli en framgångsrik radiopresentatör.

ako woman