Home \ yrke
 

Att vara verklig.

 

Ordet "äkthet" är vårt nya buzzword. Alla slags saker, från jeans till potatischips till historiska turer, ges nu adjektivet "autentiskt", vilket betyder ingenting annat än att något är verkligt eller oförskämt. Begreppen äkthet eller äkthet har emellertid en meningsfull bakgrund. I vår upptagna, stressade och ytliga värld finns en hel del lögn, bedrägeri och artificiell perfektion. Vi försöker hela tiden att anpassa sig till vissa sociala ideal och önskningar - men tyvärr förlorar vi viktiga aspekter av vårt "sanna jag" i våra ansträngningar för att överensstämma med den ideala bilden av samhället. Det är ändå möjligt att vara trogen mot oss själva och människorna runt omkring oss, fira de kaotiska, äkta och autentiska aspekterna av vår personlighet som verkligen gör oss vem vi är.

              

Förfarande .

    

    1      Lär dig bättre  ,

    
   
 1.            1      Förstå vilken äkthet som verkligen betyder. Psykologer definierar vanligtvis autenticitet som en manifestation av ett människas eget sanna jag, levt ut i vardagen. Med andra ord betyder det att din personlighet återspeglas i dina vardagliga uttalanden, övertygelser och handlingar. Människor som är riktiga accepterar sig själva och alla sina individuella styrkor, liksom deras misstag och svagheter. De uppför sig på ett sätt som överensstämmer med sina egna personliga värderingar och undviker beteenden som inte kan förenas med deras trosuppfattningar. I grund och botten handlar äktheten om att vara en person, vara äkta och äkta.  
    
  • Det första steget i din strävan efter äkthet väljer aktivt ett autentiskt sätt att leva. Det måste vara ett medvetet, viljat beslut. Dessutom måste du begå dig att agera i harmoni med dig själv och dina värderingar, även om det kanske inte alltid är lätt och du kan känna dig utsatt och sårbar. Ett engagemang för äkthet kan kräva att du gör eller avstår från att göra saker som andra inte är överens med. Du kan också konfronteras oftare med aspekter av din personlighet som du inte kan stå emot. Men du borde ta det som en positiv sak, för när du inser vilka kvaliteter du värdesätter och som du inte uppskattar, är du väl på väg till ett öppet och ärligt - och därefter autentiskt - liv.
  •  
  • Att vara verklig har vissa fördelar för din mentala hälsa. Olika studier har visat att autentiska människor är mer nöjda med sig själva, mer motståndskraftiga vid hantering av personliga svårigheter och mindre benägna att använda självförstörande hanteringsstrategier, t.ex. Alkoholmissbruk eller annat riskabelt beteende. Autentiska människor gör vanligtvis välinformerade beslut, agerar mer målorienterade och är fast beslutna att arbeta med beslutsamhet och nödvändig självförtroende för deras framgång.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förplikta dig själv att arbeta med din självkännedom. Nyckeln till äkthet är självkännedom och självkännedom. Det är mycket viktigt att du tar dig tid att lära känna dig själv i detalj. Verklighet betyder att du bor ditt eget liv, inte andras liv. Under hela våra liv, och särskilt under vår barndom, får vi ständigt insikter utifrån andras handlingar och ord. Ofta integrerar vi dessa i vårt eget system av tro och värderingar. Efter ett tag antar vi automatiskt att dessa tankar och värderingar är våra egna. För att förbättra din självkännedom måste du noggrant undersöka alla dina idealer och värderingar och bestämma vilka som verkligen motsvarar ditt sanna jag och som du just har arvat för att du har observerat dem i andra människor.  
    
  • Fördelen med självkännedom är att när du har definierat dina egna individuella värden kan du anpassa dina åtgärder i enlighet därmed. Så du kan se till att dina värderingar och åtgärder är i linje. Det är en viktig aspekt av äktheten. Om du till exempel bestämt att du tror på Gud, kan söndagskyrkan vara ett sätt för dig att bekräfta din djupa tro, och betyder därför mycket för dig. Men om du inte tror på Gud eller är osäker, kan du kanske inte gå i kyrkan en stund tills tydligheten är i ditt huvud.  
  •  
  • Var medveten om att självkännedom är en långsiktig strävan. Det är inte möjligt att behärska självkännedom och sedan aldrig tänka på det igen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv till och om dig. För att upptäcka ditt sanna själv, borde du tänka på dig själv och sedan sammanställa en lista som innehåller alla saker som är viktiga för dig och som förkroppsligar ditt sanna själv utåt. I denna uppgift kommer du vara tvungen att tänka hårt om rätt ordval, vilket kan hjälpa dig att klargöra dina sanna inre värden.  
    
  • Du kan eventuellt skriva en tidskrift. Med hjälp av en dagbok blir du mer uppmärksam. Det ger dig också möjlighet att se tillbaka och reflektera över tidigare händelser. Genom att använda posterna i din journal gör det också lättare för dig att identifiera mönster och tendenser i ditt liv.
  •  
  • Om du finner det svårt att hitta rätt ord i din dagbok och hantera de relevanta ämnena, och istället "stryker du", kan du använda speciella recept eller vissa nyckelord, t.ex. "Saker jag älskar" eller "Vem jag är just nu". Ställ in en väckarklocka som ringer efter tio minuter och skriv ner allt som kommer till ditt sinne om ämnet i fråga. Denna övning hjälper dig att fokusera på de aspekter av din personlighet som du verkligen vill spåra.  
  •  
  • Du kan också försöka med följande övning: Lägg till resten av meningen nedan och dela den med en vän eller behåll det själv: "Om du verkligen kände mig väl, skulle du veta det om mig: ___________." Denna övning uppmuntrar till självobservation och gör det enklare för dig att ange vem du verkligen är baserad på dessa mest väsentliga värderingar och aspekter av din personlighet.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ställ frågor ständigt. Gå in på en mental upptäcktsresa och fråga dig själv att hitta dig själv igen. Denna övning hjälper dig att ifrågasätta de idéer och vägledning som andra människor har utformat för ditt liv. Svaren på dessa frågor och / eller hypotetiska situationer kan hjälpa dig att förstå vad som verkligen är viktigt för dig. Dessutom kan de ge dig den motivation du behöver för att få ditt liv på rätt, sant kurs. Möjliga frågor är: Om pengar inte existerade, vad skulle du göra med ditt liv? Om ditt hus var i brand, vilka tre saker skulle du spara först? Vad tror du att du måste förlora? Vad skiljer dig från andra människor? 
    
  • Du kan också formulera dessa frågor mer direkt och konkretare. Försök att inte tänka för hårt, men följ din intuition bäst. Till exempel: Är du tålmodig eller otålig? Introvert eller extrovert? Ta du ansvar för dina misstag? Är du en person som kan säga ja eller nej? Är du en tidig stigare eller en nattuggla?  
  •  
  • Försök att omarbeta några av dina "grundläggande övertygelser" som du har haft sedan din barndom. Genom att fördjupa dig djupt i andra kulturer, filosofier och religioner kan du uppnå ett unikt, medvetet beslut om vad som är verkligt och sant mot dig.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Betygsätt din självpresentation. Självmedvetenhet inkluderar också att lyssna på dig själv. Tänk inte bara på vad du gör eller säger i ditt vardag, utan också vara medveten om vad du säger till dig själv. Hur pratar du med dig själv? Vad händer i dina tankar? Är det en negativ rant, där du klagar över dig själv, kritiserar och förolämpar dig själv, varför är du inte smartare, snyggare, snyggare och så vidare? Eller hanterar du generöst med dig själv i din soliloquy och försöker fokusera på det positiva och lära dig av misstag? Genom att utvärdera hur du pratar med dig själv kommer du att få en bättre förståelse för hur du verkligen tänker på dig själv och ditt liv, för att din innersta alltid återspeglar ditt sanna, sanna jag. 
    
  • Ta några minuter varje dag för att sitta still och lyssna på din inre röst. Försök att ta djupa andetag och tränga djupt in i ditt medvetande och tankar. Alternativt kan du stå framför en spegel och "konfrontera" dig själv genom att tala högt till dig själv. Uttryck alla dina tankar högt.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör ett personlighetsprov. Även om varje människa är otvivelaktigt unik, är de flesta psykologer som är oroade över den mänskliga personligheten övertygade om att det finns olika typer av personlighet som vissa attribut kan tilldelas. När du räknar ut vilken personlighetstyp du kan tilldelas till, kanske du bättre förstår varför du tycker, talar och handlar på ett visst sätt.  
    
  • Även om du säkert kommer att stöta på otaliga personlighetstest på internet och i sociala medier är det mest populära testet troligen den så kallade Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Detta test identifierar fyra stora psykologiska klasser: extraversion intraversion, sensorisk intuition, tänkande-känsla och perception-dom. Testet säger att varje person i varje kategori har en preferens för vardera sidan.  
  •  
  • Men du bör alltid komma ihåg att personlighetsprov, även om det självklart är intressant och i viss utsträckning användbart, aldrig helt kan förutsäga vem du kommer att vara. Tänk på att vissa tester inte är statistiskt meningsfulla och ofta opålitliga. Dessutom är din identitet inte bara sammansatt av de fyra aspekterna som frågas i detta personlighetstest, men består av mycket mer byggstenar. Likväl kan tester av detta slag ge dig en värdefull tankegång när du analyserar dina resultat.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var medveten om dina känslor. Våra känslor och känslor är våra spontana svar på händelser i det dagliga livet. De kan ge oss värdefull information och feedback om vår person och vår plats i denna värld. Inte alla tycker om att fördjupa sig djupt i sin egen känslomässa värld. Detta skulle dock vara en extremt användbar övning för att hjälpa dig att ta reda på vad du gillar och ogillar, vad som gör dig glad eller ledsen, orolig och så vidare. En metod du kan använda för att göra dina känslor och känslor mer medvetna om dig är att noggrant observera och analysera de fysiska manifestationerna av dina känslor. Till exempel:  
    
  • Känslan av att ha fjärilar i magen kan indikera nervositet eller ångest.
  •  
  • Om ditt huvud blir crimson och känns varmt kan det indikera pinsamt eller ilsket.
  •  
  • Om du knyter tänderna kan det vara ett tecken på att du är arg, frustrerad eller arg.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gör något för dig själv och med dig. Ta en dag och gå på vandring ensam. Ät ensam i en chic restaurang eller ensam resa ensam. Vissa människor är övertygade om att en viss tid är det bästa sättet att ta reda på mer om sig själva. Du lär dig vad du kan uppnå på egen hand och vad du inte och vad du vill och vad du inte gör. Vanligtvis återvänder människor förstärkt och i balans med sig själva från deras korta ensamhetsexperiment. Du kan upptäcka att du tycker om att träna i utländska städer och att du föredrar att utforska istället för att boka en guidad rundtur.  
    
  • I dagens moderna värld kan lusten för ensamhet vara galen och störande. Att vara ensam kan dock vara fördelaktigt; du kommer att kunna stärka ditt självkänsla, inse att du inte alls har någon bekräftelse, och du kommer att lära dig att värdera din egen åsikt mer (och inte alltid lita på andras åsikter). Det ger dig också möjlighet att tänka på de senaste förändringarna i ditt liv ostört och att omorganisera dina "mentala möbler" så att du kommer att vara i harmoni med ditt förändrade liv. Någon tid i sig kan vara användbar för att identifiera exakt vad du förväntar dig av ditt liv. Förmodligen kommer du att återupptäcka en viss meningsfullhet i ditt liv eller få en uppfattning om var ditt liv ska gå.  
  •  
                   
 16.  
             

    2      Titta på dig själv  ,

    
   
 1.             1      Definiera dina värden. Kom ihåg att äktheten är en process som ständigt förändras och utvecklas. Livet förändras och det är dina värderingar. Vid 30 år är du en helt annan person än att du var 15 år gammal. Under åren kommer du förmodligen att lida av kognitiv dissonans vid någon tidpunkt. Detta är en psykologisk term som beskriver stress eller obehag när du tror på två eller flera motsatta värden som är inkompatibla, eller när ens egna värden och verkliga handlingar inte längre är konsekventa. Av denna anledning kommer du ständigt att behöva lära dig mer om dig själv och lära känna dig bättre eller nyligen. Du kan göra det genom att regelbundet granska dina värden och avvisa de som inte längre är relevanta och värdera de som är viktiga. Autenticitet är en pågående process för att omdefiniera dig själv och ditt önskande ego.  
    
  • Vid 13 års ålder kan du ha varit övertygad om att du skulle vara gift vid 26 års ålder och vill ha barn att vara en ung mamma. Men om du redan är 30 och har ingen man eller barn, kommer du förmodligen att behöva ändra ditt livs syfte och dina värderingar. Under tiden har du kanske bestämt att utbildning och karriär har högsta prioritet i ditt liv, eller kanske du inte har hittat rätt partner ännu. Genom att regelbundet tänka på ditt liv och ditt inre själv (tankar och känslor från dig själv) blir det lättare för dig att omorientera dina värderingar och din identitet när du går in i en ny fas i livet.
  •  
  • Kom ihåg att det i alla åldrar är svårt att vara riktigt när dina egna grundläggande önskningar, behov och värden är okända! Du måste vara villig att acceptera att saker förändras och viktigast av allt att du ändras med tiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Främja en öppen och opartisk mental attityd. Var öppen och konfrontera nya idéer och fräscha perspektiv. Binärt tänkande (som svartvitt tänkande) kan få dig att fånga dig i en ond cirkel av värderingsdomar och förneka dig själv chansen att leva ut ditt sanna jag. Förstå ditt liv som en konstant lärande cykel; När dina attityder, idéer och värderingar förändras, så kommer ditt inre själv och det sanna jaget.  
    
  • Att vara öppen kan betyda olika saker. Läs en bok eller gör en kurs om ett ämne som fortfarande är okänt för dig. Du kan också träna i ett område som du tror att du redan är expert på. Det kan då vara lättare för dig att svara på dina egna frågor till världen och universum och att utveckla dina egna idealer.
  •  
  • Många elever genomgår exempelvis en omvandling när det gäller universitet, vad gäller deras självidentitet. Plötsligt kan de absorbera kunskap, konfronteras med nya idéer och framförallt för första gången skiljs från sina föräldrar. Utbildning är ett sätt att öppna ögonen och upptäcka vilka värderingar du verkligen tror på. Kanske har du obesvarade frågor om religion, så du deltar på ett seminarium vid universitetet som behandlar de olika världsreligionerna. Eller om du vill veta mer om din position som kvinna i världen eller samhället, så bestämmer du för en introduktionskurs i genusforskning.  
  •  
  • Kom alltid ihåg att det blir enklare för dig att gå igenom livet med entusiasm och energi om du behåller en viss barnslig nyfikenhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Släpp av ditt gamla själv. Det (felaktiga) antagandet att livet - och därefter vårt eget jag - är fasta konstanter som aldrig förändras, är tröstande och lugnande för många människor. Medan helt olika aspekter av vår identitet kan förbli oförändrade under lång tid (som vårt kreativa sinne eller vår extroversion), förändras åtminstone lika många delar av oss själva över tiden - och det kan känna sig skrämmande och oroande. 
    
  • Du kan ha blivit undervisad som ett barn som du inte borde stödja homosexuella äktenskap, men under tiden strider en inre konflikt i dig, eftersom din uppfattning och attityder har förändrats över tiden. Det är bra. Ändringen är positiv. Förändringar kan också leda till en personlig omvandling. Släpp ditt förflutna själv och uppskattar ditt nya själv. Acceptera och uppskatta ditt nuvarande själv och vad som känns rätt NU. Det kan vara skrämmande, men bara på detta sätt kommer du att kunna hitta ditt sanna, sanna jag.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Utveckla mod. Att vara äkta och autentiska betyder att ha modet. Ibland kan du göra dig själv som mål för andra om du går din egen väg och inte motsvarar den person som andra vill se i dig. Dessutom, om du utför regelbunden noggrann introspektion, kan det också leda till andra förändringar i ditt liv som du ska förbereda dig för. Du kan en dag bli medveten om din självreflektion att du är missnöjd i ditt nuvarande förhållande och spenderar det mesta av din tid att spela den perfekta partnern till andra, göra alla de socialt förväntade och korrekta sakerna. Du behöver styrka och mod att slåss mot socialt tryck och negativa reaktioner.  
    
  • Var medveten om att du förtjänar kärlek och acceptans i alla situationer. Du är vem du är och om andra inte kan uppskatta dig, kan de bara inte höra i ditt liv.
  •  
  • Skäm aldrig över dig själv. Förbättrad självmedvetenhet kräver att du är en ofullkomlig människa som har brister och svagheter. Ingen är perfekt. Kanske är du en kontrollfreak eller ofta bossig. Istället för att kritisera dig själv för dina negativa egenskaper, bör du acceptera dessa små misstag och försöka hitta sätt att försvaga eller hantera dem bättre. Tänk också på hur dina svagheter kan tolkas till positiva egenskaper i vissa situationer. Till exempel innebär din kontrollerande personlighet att du aldrig ger upp uppgifter för sent eller deltar i möten. Dessutom kan du, när du har erkänt och accepterat dina egna misstag, bättre kunna empati med andras situationer om de har gjort ett misstag. Alla dessa olika delar av din personlighet - inklusive dina svagheter och misstag - gör dig den person du är.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Var riktig när du handlar med andra  ,

    
   
 1.             1      Simma mot strömmen. För ofta mimar vi andras beteende eller böjer för ömsesidigt tryck, för att undvika att locka uppmärksamhet. Detta händer speciellt i situationer där stort socialt tryck ligger på oss, t.ex. vid en fest där du inte känner någon eller på ett affärsmöte, när du känner trycket för att imponera mot din motpart. Vanligtvis ökar vår önskan om social acceptans vår önskan om äkthet och äkthet. I grund och botten betyder äkthet inget annat än att vara dig själv och göra de saker som också utmärker vem du verkligen är.  
    
  • När du släpper in en viss roll mot andra människor och låtsas vara någon eller något annat än du är, bara för att du kanske accepterar mer, främjar du bara den rådande känslan av falskhet som du gör nuförtiden faktiskt vill kämpa. Du bör också vara medveten om att de flesta människor hittar många riktigt bra vänner i livet, särskilt om de bara är själva. Dessutom har människor som varit tagna för sig själva och har behandlat de saker som verkligen intresserar dem, mycket mer framgångsrika i livet. Du kommer att uppleva mer framgång och tillfredsställelse i din sociala miljö och karriär genom att anpassa dessa områden till din verkliga personlighet, inte tvärtom.
  •  
  • Peer pressure är ett verkligt och farligt fenomen. Kom ihåg att många människor har skadat sig själva och andra skadliga saker (från att röka till trakasserier mot folkmord) helt enkelt för att andras åsikter var för viktiga för dem och de ansåg att annars deras rykte i Kan påverkas. Gör aldrig saker du inte vill göra. Kom ihåg, i slutändan behöver du bara leva med dig själv. Lyssna på din inre röst och följ den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök inte omge dig med giftiga individer. Giftiga människor är de samtidiga som låtsas vara "vänner", men tvingar dig faktiskt att göra saker du inte vill göra (t ex dricka alkohol, roa på andra, skjuta upp jobb) eller vem sätter dig ner för vem du verkligen är. 
    
  • Om du till exempel har vänner som gör dig roligt hela tiden, för att du klär dig svart i huvudet och inte klär dig som en "riktig tjej", kommer det att skada dig och din psyke. Dina vänner ska få dig att trivas i din hud. De bör hjälpa dig att bli din bästa version. Under inga omständigheter ska de dra dig ner och avsluta dem, för att du hellre vill leva oanpassad.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var redo att säga nej - och ibland "ja" - till andra människor. Om du inte vill göra något som andra förväntar dig att göra, eftersom det inte överensstämmer med dina personliga värden, bör du vara redo att stå upp för dig själv och dina övertygelser. Alla vi känner till den naturliga önskan att behaga andra människor, så det tar lite mod att ens säga nej. Men du kommer nog inte vilja missa känslan av att du inte har förrått ditt sanna jag. 
    
  • Samtidigt bör du också säga "ja" då och då, till exempel när du är inbjuden att prova något nytt eller oväntat. Det tar också mod, eftersom vi alla är rädda för att besvikna eller hänga andra. Till exempel, om en vän inbjuder dig att prova etiopisk mat tillsammans eller lära dig att kajak på helgen, så fortsätt! Att vara äkta och autentisk innebär också att man försöker nya saker och lär sig mer om oss själva med olika metoder, även om vi skulle misslyckas däremellan. Misstag gör oss mänskliga.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var medveten om att du inte behöver bevisa någonting för någon. Alla vill få bekräftelse. Vi önskar att våra medmänniskor är stolta över oss och vill vara associerade med oss. Men du behöver inte bevisa någonting för någon; du behöver inte bevisa för människor runt dig eller världen som sådan att du är en bra person som gör goda gärningar. Samtidigt behöver du inte gömma dig för andra dina misstag och fläckar som gör dig verklig. Tänk om du ibland kommer för sent, så världen går inte ner - sannolikheten är stor att de andra människorna i det förflutna har varit för sent. Om du vill vara verklig behöver du inte bara ta emot dina egna styrkor och svagheter, du måste också visa dem öppet framför andra människor. Du kan lita på och förlåta andra människor - lita bara på att andra gör detsamma. 
    
  • Det är extremt ansträngande att låta bli att vara någon helt annorlunda än vad du inte ska göra - det är bara dina medmänniskor du spelar för. Var äkta och äkta för andra, eftersom de troligtvis kommer att acceptera dig och värdesätta dig ännu mer, för att de kommer att inse att du är som dem - en vanlig, riktig person som ibland gör misstag, men också många bra Uppnå saker och i grunden har mycket att erbjuda. Du kan till exempel ha en tendens att vara sent mycket, men du skulle aldrig lämna kontoret utan att göra ditt jobb.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var uppmärksam på fungerande kommunikation. Var uppmärksam på hur du kommunicerar med andra och hur du säger vissa saker. Var ärlig om dina tankar och åsikter, men kom alltid ihåg att du kan vara äkta och uppriktig utan att behöva kritisera andras tankar och åsikter. Detta gäller speciellt för situationer där du inte håller med din konversationspartner. Kom ihåg att våra uttalanden är värdefulla och konstruktiva endast om vi kan uttrycka dem korrekt och välinformerade. Det är vanligtvis bäst att använda "I-uttalanden" som relaterar till våra värderingar och handlingar. Å andra sidan bör du undvika "du-uttalanden", eftersom de ofta anses vara anklagelser.  
    
  • Om du till exempel är en övertygad vegetarian kan du försöka dela din tro med andra människor utan att kalla dem "grymma mördare". I stället berätta för dem att du är vegetarian av någon anledning utan att fördöma den andras beslut att äta kött i samma andetag. Autenticitet innebär att du är trogen mot dig själv - men det betyder också att du respekterar den enskilda versionen av andras äkthet.
  •  
  • Tänk alltid noga innan du öppnar munnen. Detta är i princip en rekommenderad lektion för ditt liv, men det här tipset är särskilt användbart i kritiska eller svåra situationer.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Berätta en betrodd person om din strävan att vara äkta och autentisk. Välj en person i ditt liv som ligger nära dig, som du uppskattar och litar på. Den här personen kan hjälpa dig att spåra ditt sanna jag. Det kan vara din partner, en familjemedlem eller en nära vän. När du kommer till en situation där du kan vara sårbar och sårbar, t.ex. Ett samtal med din svåra chef, du borde be om stöd från den personen. Det kan hjälpa dig att stärka ditt självförtroende så att du inte bedömer dig själv i den kritiska situationen.  
    
  • Om du känner dig orolig, bör du ringa den personen och berätta för dem hur du känner just nu. Till exempel kan du bekänna att du bara förberedde saker för det kommande samtalet med din chef som du tycker att du skulle vilja höra och inte vad du ska eller vill säga. Om du kan berätta för en annan person att du har tagit fel väg kan det hjälpa dig att medvetet observera och ifrågasätta ditt eget beteende så att du kan återgå till vägen för äkthet och uppriktighet. I de flesta fall rekommenderar vi att din backare är dig själv, även i svåra situationer. Hon har rätt. Ta detta råd till hjärtat.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Utveckla ett kraftmord eller rutin för dig. Es gibt unzählige soziale Situationen, in denen wir unsere Nerven verlieren. Oft beschleicht uns daraufhin das Gefühl, dass wir unser Versprechen, von nun an authentisch und ehrlich zu leben, am liebsten sofort vergessen möchten. Genau zu solchen Anlässen, wenn du dich anderen Menschen oder der ganzen Welt gegenüber unsicher fühlst, z.B. wenn du auf eine Party oder eine Hochzeit gehst, auf der du keine Menschenseele kennst oder wenn du auf eine neue Schule wechselst oder einen neuen Job beginnst, solltest du dein Selbstbewusstsein aufpumpen und Maßnahmen setzen, um dich wieder wohl in deiner Haut zu fühlen. Schreibe ein paar Schlagwörter auf, die dich als Mensch definieren und wiederhole sie – oder schreie sie sogar lauthals in die Welt hinaus, falls dir das weiterhilft. Lies dir ein inspirierendes Gedicht laut vor. Stelle eine Wiedergabeliste mit ein paar deiner Lieblingslieder zusammen, die dich dazu inspirieren, du selbst zu sein.  
    
  • Es ist egal, für welche Methode du dich schlussendlich entscheidest, stelle nur sicher, dass sie dir dabei hilft, wieder zu dir selbst zu finden. Dadurch kannst du dir wieder bewusst machen, wer du bist und was dir im Leben wichtig ist.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Akzeptiere die Echtheit anderer. Behandle andere Menschen so, wie du selbst gerne behandelt werden möchtest. Was für die eine Person echt und authentisch ist, wird für die nächste Person gleich wieder ganz anders aussehen. Es ist extrem wichtig, Authentizität nicht normativ zu werten oder zu beurteilen; zu guter Letzt gilt für jeden von uns, dass es ist, wie es ist. Jeder Mensch ist anders und das ist völlig in Ordnung – in Wahrheit ist das der Grund, warum unsere Welt aufregend und dynamisch ist!  
    
  • Unterschiede zwischen Menschen – egal ob es sich um sexuelle, spirituelle, professionelle, körperliche etc. handelt, sollten uns niemals Angst machen. Stattdessen sollten wir die Unterschiede und abweichenden Versionen von Echtheit und Authentizität akzeptieren und wertschätzen – dann werden deine Mitmenschen dasselbe für dich tun.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

                Läs mer... (31)      
Yrke populär:
Hur man behärskar livet.

Ta reda på om en kvinna är singel.

Få ett backup jobb med över 50.

Lär dig kemi.

Komma lättare ut på morgonen.

Ta reda på om du är politiskt kvar eller rätt.

Låt tiden gå i skolan.

Använd citat korrekt.

Skriva anteckningar ur en lärobok.

Ha självförtroendet att prata framför hela klassen.

Håll ett betygs medelvärde 1.

Skriv ett abstrakt i APA stilen.

Komma igång i livet.

Beräkna fuktigheten.

Beräkna varians.

Namn på kemiska föreningar.

Förbättra din sammanfattning med hjälp av nyckelord.

Locka tjejer.

Folk tittar på.

På hebreiska God morgon Godnatt God dag säga.

Svara på samtalet till Tala lite om dig själv i en intervju.

ako woman