Home \ yrke
 

Njut av naturen.

 

Spendera tid utomhus kan vara ett bra sätt att fördjupa sig i naturen, kommunicera med det och glömma alla de problem som deprimerar dig. När du lämnar Internet och din iPhone bakom, ta med dig några vänner och njut av underverk och skönhet i haven, bergen och skogarna runt dig, kommer du att förstå bättre hur livet borde bli och du kommer att känna dig uppdaterad och uppdateras. Det finns otaliga sätt att njuta av utomhus, även om du inte är en skidmästare. WikiHow har några bra förslag till dig.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gå samla skal. Samla skal är ett bra sätt att njuta av utomhus utan att göra ansträngningar i den. Om du vill ha en trevlig dag på stranden, men surfa eller sola är inte din sak, gå en promenad på stranden och samla alla skal du gillar. Du kan även ta en bok eller titta på nätet för att ta reda på vilka skal du hittar. Du kan ta med ett barn eller en god vän att prata med. Det är ett bra sätt att njuta av stranden - var uppmärksam på alla detaljer och spendera din tid i fred.       
 2.  
 3.             2      Se den gröna blixten. Vissa säger att den gröna blixten bara är en uppfinning av Jules Verne, medan andra säger att det är ett naturfenomen. I alla fall är det värt ansträngningen att se den gröna blixten, åtminstone en gång i ditt liv. Hitta ett bra ställe att njuta av solnedgången. Håll ögonen riktade mot solen och vänta på att den sjunker så lågt som möjligt över horisonten tills endast den minsta ljusbiten är kvar. Då ser du en grön blixt som visar att dagen är över. Detta kan vara en verkligt romantisk och hisnande upplevelse.        
 4.  
 5.             3      Låt stenar hoppa. Hoppa stenar är kul och ett bra sätt att spendera tid på vattnet. Och det kan vara utmanande när du utvecklar dina färdigheter. Allt du behöver är vatten och en plats där du kan hämta några platta stenar som är minst hälften av ett myntstorlek. Håll bara stenen mellan tummen och pekfingret så att det är parallellt med marken och vrid snabbt din handled mot vattnet så att stenen träffas i grunt vinkel och sedan hoppar av dig på vattenytan. När du blir expert på det kan du tävla med dina vänner eller prova hur många gånger du kan hoppa en sten.        
 6.  
 7.             4      Skriv en dikt om naturen. Gå ut och hitta ett bra ställe att slå sig ner. Allt du behöver är en anteckningsbok, en penna och ett öppet sinne. Börja skriva om vad du ser - skönheten, mysteriet och naturens magi, precis framför dina ögon, även om det bara är några träd på ett öppet fält. Det är alltid magiskt i naturens renhet och snart kommer du att skriva en storm. Naturen kan också ta tillbaka minnen från din barndom, och du kan hitta dig själv att skriva en dikt om naturen och hur det handlar om dig själv.  
    
  • Du behöver inte vara Emily Dickinson för att skriva om livet i naturen. Det bästa är att du inte behöver visa vad du skriver till en själ. Att skriva om naturen kan vara en transcendental erfarenhet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå på fågelskådning. Att titta på fåglar kan vara kul och en stor naturupplevelse för människor som har tålamod och älskar naturen. För att observera fåglar behöver du hitta ett skogsområde, få kikare och en anteckningsbok att skriva ner vad du ser för fåglar - och en bok som kan hjälpa dig att identifiera fåglarna. Folk som är allvarliga fågelskådare kan spendera timmar på ett ställe, bara letar efter en sällsynt fågel. Men du behöver inte göra det. Du kan välja ett avslappnat tillvägagångssätt och utforska ett nytt område när du letar efter fåglar.  
    
  • Det är också något bra du kan göra om du har barn och cyklar med dem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Cykel. Cykling är ett utmärkt sätt att uppleva naturen. Du kan vara ensam i cykling av naturen, eller gå med i en cykelklubb, eller ens gå med i en cykeltävling. Du kommer att ha en stor naturupplevelse när vinden blåser i ditt ansikte och landskapet flyger förbi dig när du pedaler fötterna. Cykling är också ett bra sätt att göra sport och öka din hjärtfrekvens. Det bästa med att cykla är att det också är ett transportalternativ, så om du vill cykla en vanlig del av ditt liv, gå sedan till jobbet eller gör dina ärenden på cykel.        
 12.  
 13.             7      Promenad. Running är det perfekta sättet att njuta av naturen. När du går på backarna, kommer du snart att känna dina fötter bara letar efter asfalten när du ansluter till naturen. Hitta ett stig som omges av natur och grön, eller springa in i skogen (men spring inte) och snart kommer du att känna dig vid en med träden. Om du verkligen vill ansluta till naturen, lämna iPod hemma och njut av omgivningen. även om du inte kan föreställa dig det först, kommer du fortfarande att kunna njuta av din omgivning, även om du är mitt i träning. Gå ut medan solen skiner för att kommunicera mer med naturen. Och du får också lite sol och en bra yta.  
    
  • Många tror att solsken kan göra dig lyckligare, så använd det när du kan.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gå och simma. Om du simmar i sjön, i havet eller i en pool, simmerar utomhus är ett annat bra sätt att njuta av naturen. Ta med en vän eller simma ensam i minst en halvtimme, eller längre. Det kan också vara kul att spela på ett ställe medan du chattar med vänner, spelar vattenvolleyboll eller gör handstands i vattnet istället för att simma. När du är i havet, försök surfa på coral surfing kroppen och se hur långt du kommer - vad är ditt problem?        
 16.  
 17.             9      Tillbringa en dag på stranden. Att bara vara på stranden är ett annat bra sätt att njuta av naturen. Du kan organisera en picknick, dricka några öl, lyssna på bra musik, spela beachvolleyboll eller frisbee. Du kan också läsa bra tidskrifter och få en bra hudfärg. Var kreativ och sätt mål med coola lådor och spela fotboll eller volleyboll på stranden. Du kan begrava någon i sanden, bygga ett sandslott eller skapa en sandskulptur. Det kan vara svårt att organisera en grupp människor för en resa till stranden, men ingen kommer ångra det när du är till sjöss och i solen.        
 18.  
 19.             10      Gå camping. Camping är ett annat bra sätt att njuta av naturen. Du måste ha din campingutrustning, som tält, sovsäck, insektsmedel, mat, vatten och all sorts annan utrustning, men det är värt det om du sätter upp ditt tält i naturen. Självfallet är det bäst att gå ut med någon som vet vad han gör, så du vet var du ska kasta ditt tält, hur man lagar mat och håller sig borta från fara. Många tycker att camping inte är för dem, men du kommer att upptäcka att detta är ett bra sätt att känna sig nära naturen!  
    
  • Sova i tältet är inte riktigt din sak? Då kan du gå "glamping", vilket innebär att du bor i ett mycket rustikt hotell, sover där på natten och spenderar dagen utomhus.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ta rafting resor. Beroende på var du bor kan forsränning och en vild flod vara en av de största och mest spännande upplevelserna i ditt liv, och det är ett underbart sätt att uppleva naturen. Du behöver en fast båt, paddlar, flytvästar och en guide som känner till floden och kan hantera de vilda fläckarna. Du kan välja svårighetsgrad, så om du är ny eller nervös börjar du med mjukare vatten. Om du är äventyrligare kan du leta efter vildmarker.        
 22.  
 23.             12      Skidåkning eller snowboard. Du är mer av en hare? Då tillåter vädret att du ska åka skidor eller snowboard för att njuta av naturen. Om du är en komplett nybörjare, oroa dig inte. Det finns kurser och många hjälpmedel. Du kommer att känna dig i ett med naturen så snart dina skidar berör den färska, snöa snön. Om du inte är så glad i sporten, men ändå vill njuta av snön, låt skidåkning gå och gå direkt till varm choklad eller bubbelbad, eller skapa en snöängel eller bygga en snögubbe.  
    
  • Du kan också prova släde på ett däck. Då har du fortfarande den spännande känslan av att rasa ner på en snötäckt kulle, men utan ansträngning. Du behöver bara sitta säkert i däck och sedan slappna av och njuta av turen.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Gå ridning. Ridning av en häst är ett annat bra sätt att njuta av naturen och vem som helst kan göra det med lite övning och hjälp. Hitta någon som vet vad han gör och anmäla sig till en hästtur. Du får den utrustning du behöver och du kommer att få veta hur man kontrollerar och kontrollerar en häst att göra vad du vill. Nybörjare kommer inte att ledas för långt ut ur sin komfortzon, och du behöver inte oroa dig för att rida en vild galoppande häst nerför ett berg. Att åka med naturen i ett vackert, kraftfullt djur, som att rida på en häst, innebär att njuta av det i sin renaste form.        
 26.  
 27.             14      Ta en picknick. Picnics är så undervärderade. Du måste bryta en lans, för den goda gamla picknickkorgen, full av enkel och utsökt mat, en filt och sittande på landet. Du kan få en picknick mitt i parken eller vandra längre ut i skogen. Ta bara några vanliga smörgåsar, jordgubbar, ost och kakor eller till och med en flaska vin och glasögon och njut av det. Detta kan vara en romantisk överraskningsplan för din partner, eller helt enkelt ett bra sätt för dig och dina vänner att spendera tid tillsammans och observera andra människor.        
 28.  
 29.             15      Gå på en promenad. Människor går inte tillräckligt i dessa dagar. Människor tenderar att gömma sig i sina bilar och undvika den mest grundläggande formen av mänsklig rörelse eftersom de tror att när de måste flytta, kan de också springa eller köra från en plats till en annan. Men promenader är det mest grundläggande sättet att flytta, och du kan också njuta av naturen underbart. Lämna din mobiltelefon och iPod hemma och bara njut av att vara ensam med dina tankar och titta på världen runt dig. Det kan vara en mycket meditativ upplevelse.  
    
  • Ställ dig själv målet att göra en större del av ditt liv. Fråga dig själv när du kan gå i stället för att ta bilen eller åka med buss eller kollektivtrafik.
  •  
         
 30.  
 31.             16      Köra sport. Det finns många sporter som du kan göra utomhus, till exempel tennis, fotboll, basket, badminton, volleyboll eller golf. Sluta spela sport på din Wii Playstation, få några vänner tillsammans och spela utomhus. Oroa dig inte om du har ett bra led i spelet eller för ambitiöst. Det handlar bara om att ha kul med dina vänner och njuta av tiden utomhus.        
 32.  
 33.             17      Gå fiske. Vem säger att bara gamla män får lov att fiska? Vem som helst kan tillbringa en trevlig lång morgon eller eftermiddagsfiske, så länge han vet vad han gör. Det är väldigt enkelt: du lägger en bete på en krok, kastar ut din linje och väntar sedan på att en fisk ska bita. Då måste du bara komma ikapp med honom. Den svåraste delen är att vänta på fisken, för det kan ta ett tag. Men det är också roligt. Fiske är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner eftersom du kan luta dig tillbaka och ha långa, filosofiska diskussioner. Om du lyckas få den rätta fisken kan du till och med ha en bra middag.  
    
  • Men var uppmärksam på lokala bestämmelser, för att var du än är är det troligtvis nödvändigt att ha fiskekort.
  •  
  • Det är bäst att börja med någon som vet vad de gör. En av de svåraste sakerna är att unravela linjen eller ta kroken ur fisken, om du fångar en och hämtar den ur vattnet - det kan vara lite svårt.
  •  
         
 34.  
 35.             18      Gå grill utomhus. Vill du njuta av naturen utan att göra något? En av de bästa sätten är att bara gå för en grill. Berätta för alla dina vänner att ta med något och allt du behöver göra är att hitta en lämplig plats (helst i en trädgård eller park) och sedan grilla hamburgare, korv och alla grönsaker eller vad som helst annat du har. Det är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och vara ute i det öppna utan att behöva göra ansträngning.        
 36.  
 37.             19      Gör ett spel. Det kan låta dumt, men det är mycket roligt! Ta med några vänner tillsammans, hitta en fin solig plats, och sedan får alla en kopia av spelet, eller en del av det. Dela upp rollerna och njut av att spela scenerna, oavsett om det är Shakespeare eller Eugene O'Neill. Du kan till och med memorera en bit eller din roll och sedan utföra den i trädgården för en liten grupp vänner och familj. Det viktiga är att du är utomhus och andas frisk luft!        
 38.  
 39.             20      Spel i regnet. Vem säger att du måste stanna inne när det regnar? Om du är äventyrlig, spring sedan i regnet, spela fotboll i regnet eller bara gå ut och gå runt, känna dig med en med naturen - så länge det inte finns åskväder och blixtnedslag. Om du inte vill vara i regnet, kan du bara sitta på verandan och njuta av en bra bok och en kopp te, eller lyssna på regnskuret taket och gatan och göra allt nytt och rent.  
    
  • Vissa människor tycker att regn är ledsen och deprimerande, men du behöver inte göra det. Tänk på det som ett vackert, förnyande naturfenomen.
  •  
         
 40.  
 41.             21      Gå till stjärnvy. Att titta på stjärnor kan vara en mycket magisk, och också mycket romantisk sätt att spendera lite tid. Allt du behöver är ett bra ställe där du kan se himlen, bort från ljusföroreningar och ett teleskop, bok eller guide som kan hjälpa dig att känna igen några av konstellationerna, som den stora vagnen Cassiopeia eller Orion. Även på WikiHow hittar du instruktioner för det. Du kan också släppa bort teleskopet och böckerna och leta efter ett fint ställe där du bara kan njuta av himlen. Det viktigaste är att det är borta från staden och allt ljud som orsakar det. Om du är ute med en romantisk partner, så är en flaska rött vin tillräckligt för att njuta av stjärnorna och naturens skönhet.                  
 42.  
        
Yrke populär:
Att vara väldigt rika väldigt ung.

Beräkna mätosäkerhet.

Beräkna energi.

Hitta en kubens volym genom dess yta.

Skriv utkastet till ett term paper.

Hitta ett jobb utan referenser.

Bestäm avståndet mellan två punkter.

Skriv ett vänligt påminnelsemail.

Hantera stress.

Formatera ett pressmeddelande för Associated Press.

Skriv en lektionsplan.

Bli en handmodell.

Enligt MLA citerar riktlinjer från en film.

Skriv ett brev i kuvertet.

Skriva ett vetenskapligt papper.

Skapa en tidslinje.

Hitta ett jobb inom vården.

Uppfinna ett språk.

Vara VD.

Skriva ut visitkort.

Slip en slinga.

ako woman