Home \ yrke
 

Gör det bästa intrycket under en intervju.

 

Vilka är de viktigaste sakerna att tänka på under en intervju? Vilka slags saker kan du göra för att få en liten kant över tävlingen? En framgångsrik arbetsintervju - oavsett dina kvalifikationer - kan vara avgörande för att få jobbet. Här är några värdefulla tips om hur man övertygar.

              

Förfarande .

    

    1      Före intervjun  ,

    
   
 1.            1      Hitta platsen för intervjun. Om det är på ett ställe som inte är känt för dig är det viktigt att i förväg ta reda på hur man kan komma till var du kan parkera och hur trafik ligger i den delen av staden. Om du inte lyssnar på dessa saker kanske du är sen - som vanligtvis inte tolereras.  
    
  • Bekanta dig med miljön några dagar tidigare. Letar efter en parkeringsplats och rätt entré. Om ditt möte är planerat under rusningstid bör du planera alternativa rutter. Genom att bekanta dig med intervjuplatsen och veta exakt hur man kommer dit hjälper det att lugna nerverna och fokusera dina tankar på de viktiga sakerna.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Undersök om verksamheten. Besök webbplatsen, läs recensioner och få åsikter från andra människor. Denna kunskap kommer att vara användbar under arbetsintervjuen. Om du är bekant med organisationens filosofi och principer kan du presentera dig själv.  
    
  • När du har samlat mycket information vet du inte bara om du passar bra för verksamheten, men du kan flytta jobbsamtalen till underhållning. Detta kommer att göra din konversationslösare (han kanske inte gillar det för mycket) och du lämnar ett vänligt och kunnigt intryck. Om den anställande chefen berättar något om företaget, kan du fortsätta att adressera det genom din grundläggande kunskap eller ställa frågor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör en passande klädsel. Du vill förbereda dig för den stora dagen så mycket som möjligt - det här gäller också för ditt utseende. Om du har rätt saker för jobbsamtalen finns det en mindre oro just nu. Det gör det också mycket lättare för dig att sätta ihop en professionell utseende utan något tidstryck.  
    
  • Håll dig borta från jeans. Beroende på vilken typ av yrke du ansöker om, behöver du inte nödvändigtvis klä dig. Slips eller kjol är aldrig fel, oavsett var du befinner dig på karriärstigen.
  •  
  • Liksom överallt borde du bättre lämna iögonfallande smycken och extravaganta kläder hemma. God hygien är också viktigt, men det betyder inte att du ska bada i parfym. Kom ihåg att det är det första intrycket du lämnar med anställningsledaren. Ditt utseende är det första som din motsvarighet ser innan du öppnar din mun.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var på rätt plats 10 minuter före din planerade möte. Genom att försöka anlända tidigare har du lite utrymme och lämnar det bästa möjliga intrycket. Du kan behöva klättra trappor eller en dörr är låst. Därför är det bäst att planera för eventuella svårigheter.  
    
  • "Timely" betyder inte punktlig. Vissa företag betraktar "i tid" som för sent. Du borde absolut undvika detta under en intervju med jobbet - så det är bättre att du kommer tidigare.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Under samtalet  ,

    
   
 1.             1      Ha en positiv attityd. Skaka handen på din konversationspartner och le. Ett fast handslag är ett tecken på självförtroende och självförsörjning. Tillsammans med ett leende utstrålar du en mycket positiv attityd och visar att du skulle vara en vinst för företaget.  
    
  • Smil så naturligt som möjligt. Ett spelat leende ses snabbt igenom. Tänk på hur glad du ska få denna chans och hur bra det skulle vara om du kunde arbeta där.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll ögonkontakt under hela konversationen. Det är väldigt viktigt. Om du vrider sig blygsamt kan du ge hyresgästen intrycket att du inte vill ha jobbet ett hundra procent.  
    
  • Om du ser väldigt nervös ut, kan hyreschefen komma till felaktiga slutsatser om dina yrkeskunskaper - särskilt när det gäller att interagera med andra människor. Att upprätthålla ögonkontakt är ett surefire sätt att utstråla självförtroende och bevisa att du är rätt person för jobbet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Svar - och fråga frågor. Det här är den enklaste delen om du har förberett dig lite innan. Sälj dig själv rätt. Prata om dina kunskaper och erfarenheter. Få svar på typiska frågor ("Varför skulle du vara en tillgång till vårt team, hur överbryggade du hinder med din gamla arbetsgivare?") Och fråga dig själv några frågor som ska bestämmas och motiveras.  
    
  • I allmänhet borde du låta anställningsledaren styra samtalet. Men om han nämner något som ställer en fråga till dig, borde du inte tveka och fråga. Detta kan göra dig intresserad och uppmärksam, och gör det också klart att du lyssnar aktivt.
  •  
  • Var inte för blyg för att be om viktig information! Genom att fråga om din position, krav och förväntningar visar du ditt intresse och upplever vad du kommer in i.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på ditt kroppsspråk. Även om du alltid ger rätt svar kan ett fel kroppsspråk få dig att känna dig otroligt eller ge dig intrycket att du inte mår bra.  
    
  • Korsa inte armarna. Håll huvudet och titta i din samtalares riktning. Du vill vara öppen, tillgänglig och säker. Genom att imitera motpartens kroppsspråk gör du omedvetet honom mer bekväm i din närvaro och är nöjd med dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Koppla av. Ju lugnare du är desto naturligare kan du uppstå. Detta gör att du ser glad ut, intelligent och personlig. Om du är nervös och blyg kommer det att vara svårt för den anställande chefen att överväga dig kompetent. Det är bäst att vara väl förberedd, och då blir det mycket lättare att slappna av.  
    
  • Öva kvällen innan du klär på din klädsel, känner till platsen för jobbsamtalen, gör förfrågningar och tänk på att några meningsfulla frågor ska vara så avslappnade som möjligt. Ta alla nödvändiga steg för att säkerställa en trevlig och framgångsrik arbetsintervju.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör dig väl förberedd för din konversation. Även om det kanske inte har varit uttryckligt mandat, kan det vara en bra idé att ta med några dokument till intervjun. Detta visar att du tänker framåt och vittnar om en professionell upplevelse. Ta en mapp och vara välorganiserad.  
    
  • Överväg att ta med referenser, en annan kopia av ditt CV, ditt nationalitetscertifikat (om tillämpligt) eller en portfölj av ditt arbete. Se till att de är i gott skick och inte innehåller kaffefläckar.
  •  
         
 12.  
             

    3      Efter intervjun.  ,

    
   
 1.             1      Skicka ett tackmeddelande efter intervjun. Du vill förmedla hyresgästet din uppskattning för tiden och visa hur tacksam du ska få denna möjlighet. Skicka sedan en tacknotation för att bevisa rätt etikett samt för att klargöra ditt intresse och för att hålla ditt namn i omlopp. Det gör att du ser professionell och artig ut, utöver de egenskaper du visade under samtalet.  
    
  • I vissa fall är ett telefonsamtal acceptabelt. Om du har blivit meddelad om din samtalares namn kan det vara lämpligt att ringa honom för att uttrycka din uppskattning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd dina resurser. Om du känner till en betrodd person i företaget kan du be dem att sätta ett gott ord för dig. Få information om anställningsprocessen och vad du kan göra för att förbättra dina chanser.  
    
  • Skapa nya anslutningar bör aldrig sluta. Leta alltid efter sätt att förbättra och skapa nya kontakter.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

             
Yrke populär:
Använd en geodetisk triangel.

Bestäm skärningen av två raka linjer algebraiskt.

Bestäm skärningen av två raka linjer algebraiskt.

Välkommen folk på grekiska.

Förlora snabbt din röst.

Personer med funktionshinder hjälp.

Röd kommer att undvikas.

Tryck snabbt.

Hanteringskritik på arbetsplatsen.

Förbättra din röst.

Gör en Makeup Artist Portfolio.

Skriv annonser.

Gör en stink bomb.

Skapa en lektionsplan.

Konvertera tum till millimeter.

Läs fina tryck.

Beräkna cirkelområdet.

Skriv ett avslutande tal.

Skriv en kort biografi.

Skriv en analys.

Förbättra matematiken.

ako woman