Home \ yrke
 

Leva en grönare livsstil.

 

Här är några enkla tips för små pengar (förutom de vanliga) om hur du minskar ditt koldioxidutsläpp. Dessutom ingår hur dessa steg hjälper dig, miljön och oss alla som bor i den.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på att minska köttkonsumtionen. Mer mark måste omvandlas till jordbruksproduktion för köttproduktion än för odling av grödor. Det betyder mindre "natur" för oss att leka i, färre vilda djur som bor i det, etc. http://www.mbayaq.org/cr/cr_seafoodwatch/download.asp        
 2.  
 3.             2      Använd en menstruationsbägare eller textilinsatser om du är kvinna. Detta kommer verkligen att minska mängden skräp du lägger i dumpningen varje månad. Menstruationskoppar är lätta att använda och bärbara. Textilinsatser kräver lite mer ansträngning, men mindre än du kanske tror. Och medan återanvändbara produkter är lite dyrbara i början, sparar de pengar på lång sikt. (http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cup) (http://sv.wikipedia.org/wiki/Cloth_menstrual_pads)       
 4.  
 5.             3      Ta inte anteckningar i anteckningsböcker. Använd en notebook-mapp och anteckna på baksidan av papper som måste återvinnas. Återvinna det efter att det har beskrivits på båda sidor. Detta sparar energi som återvinns och leder till långsam global uppvärmning.       
 6.  
 7.             4      Köp juttersäckar och använd dem när du handlar. Lämna dem i bilen så att du inte glömmer att ta dem med dig. Alternativt kan du använda plastpåsarna som papperskorgen för små papperskorgar. Vissa butiker tar tillbaka insamlade plastpåsar för återvinning.       
 8.  
 9.             5      Köp mat på din lokala hälsokostaffär eller i vissa livsmedelsbutiker. De flesta livsmedel är dyrare i dessa butiker, men stora förpackningar och kryddor i bulk är ofta billigare än jämförbara på livsmedelsmarknaden och använder mindre förpackningsmaterial.       
 10.  
 11.             6      Var noga med fisken du äter. Många fisk överfiskas eller deras fångst har en negativ inverkan på det marina ekosystemet. Du kan ladda ner en lokal sjømatguide från Monterrey Bay Aquarium. Det är ett bra ställe att utforska köttfria alternativ som texturerat protein från grönsaker.       
 12.  
 13.             7      Använd saker igen om de bryter. Återvinning av saker istället för att slänga dem leder till mindre avfall i deponier och mindre resursförbrukning.       
 14.  
 15.             8      Gör komposthack eller kompost. Kasta i frukt och grönsaksskålar istället för att kasta dem i soporna. Detta minskar mängden avfall och ger dig biologiskt material för ditt trädgårdsarbete eller landskapsarkitektur.       
 16.  
 17.             9      Om en glödlampa brinner ut, byt den ut med en kompakt lysrör om den är tillräckligt stor. Dessa håller mycket längre och förbrukar mycket mindre effekt än vanliga glödlampor. Du kan använda en ersättning för Costcos 120 watt. De förbrukar bara 23 W och fungerar bra! Och de varar 5 gånger längre än en normal 2000 reflektor. De är mycket ljusa. Du kanske vill använda bara några i rummet eftersom de gör skillnad!       
 18.  
 19.   10      Klipp gamla / spottiga / holey T-shirts (eller annat absorberande material) tillsammans för att göra trasor. Använd dem istället för kökshanddukar, pappersservetter, pappershanddukar etc. Placera dem över en tallrik soppa i mikrovågsugnen för att undvika sprutbildning, använd dem för att torka fläckar etc. Placera en liten hink på en central plats och släng in den när de används och tvätta dem när du har mycket gemensamt.               
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Yrke populär:
Oxidera koppar.

Skriv en ursäkt brev.

Var stolt över ditt utseende.

Titta dyrt.

Säg kärlek på hebreiska.

Gå till en överföring.

Arbeta hemifrån.

Undervisa matematik.

Njut av en ledig dag.

Bestäm området för en trapezoid.

Få en 1.

Passa en mattexamen.

Få ett i matteprov.

Skriva ett term paper.

Skriv ett bra grundläggande redogörelse.

Titta varandra i ögat.

Håll nerverna vid ett test.

Kom ihåg något.

Skriv ett tack för pengarna gåvor.

Utveckla en humoristisk känsla.

Hantera irriterande föräldrar.

ako woman