Home \ yrke
 

Anpassa din skåp.

 

Din skåp är den del av skolan som bara tillhör dig. Med bara några minuter av din dag kan han sticka ut positivt. Här är några tips om att dekorera din skåp.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Läs skolreglerna innan du dekorerar ditt skåp. Vissa skolor gör att skåp kan målas, andra tillåter inte ens bilder att hängas upp. Läs skolreglerna och / eller fråga en lärare om inte alla frågor besvaras.       
 2.  
 3.             2      Rengör och rengör din skåp. För att få ut mesta möjliga av ditt skåp, se till att du har så mycket utrymme som möjligt.        
 4.  
 5.             3      Häng bilder i din skåp. Bilder är de klassiska skåpdekorren och också ett bra sätt att visa andra vem du är med eller för närvarande med. Tänk om du vill hänga bilder av din familj och dina vänner eller föredra andra bilder som du skapade dig själv. Du kan också göra ett collage med bilder från tidningar eller internet. Men överfyll inte ditt skåp med bilder annars kommer det att se överbelastad.  
    
  • Vykort, vackra shoppingkassar eller affischer är ett utmärkt sätt att försköna väggarna på din skåp. Men välj något som speglar din egen unika personlighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Häng en spegel inuti din skåp. Så du kan se till att du ser bra ut i klassen mellan lektionerna - och se vem som står bakom dig.        
 8.  
 9.             5      Häng ett stiftbräde på dörren. Använd dem för anteckningar som påminner dig om något, till exempel en testdag eller en avgift. Om du delar en skåp med någon du gillar kan du också använda stiftbrädet för små anteckningar.  
    
  • Om du inte har plats för en stiftbräda, kan du klippa en korkskiva och använda den som en stiftbräda.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fäst magneter på insidan. Du kan köpa roliga magneter som speglar din personlighet, visar ett foto eller har slagord skrivit ut på dem. De kan bara vara dekorativa eller tjäna till att hänga anteckningar på väggen.  
    
  • Du kan också hänga praktiska saker, som en magnetisk kalender eller miniräknare.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Om din skåp har slitsar på framsidan kan du göra en brevlåda ut ur den. Lägg bara ett stort kuvert eller behållare inuti så att dina vänner kan lämna dig små anteckningar.        
 14.  
 15.             8      Om din skåpdörr är målad eller målad på utsidan, kan du skriva på den med en tvättbar penna. Testa pennan på ett ogenomskinligt område förut för att se till att det är riktigt tvättbart. Om det fungerar, spara in stiftet genom att fästa det på en sträng eller magnet. Så du förvirrar honom inte med andra filtpennor.        
 16.  
 17.             9      Sätt ditt favoritfyllda djur eller leksak i ditt skåp. Var noga med att den är liten nog att lämna utrymme för andra saker.        
 18.  
 19.             10      Lägg till en doft. Skåp får inte mycket frisk luft, så det är en bra idé att spruta lite luftfräschare eller parfym in i den. Det finns ännu fler alternativ än luktträdet för bilar - många butiker säljer doftspray i små flaskor. Som en bonus döljer doften lukten av något ätbart att du glömde det.        
 20.  
 21.             11      Ange accenter. När du är klar med innehållet kan du komma in i detaljerna. Lägg gummiband, tygrester eller liknande på din skåp. En bra ide, till exempel, är en tunn ram runt dina foton.        
 22.  
 23.             12      Stäng av. Du kan lämna din skåp samma året året runt eller byta delar av det (inklusive hela skåpet) från tid till annan. Tänk på att dekorera annorlunda i varje säsong eller ändra det för speciella tillfällen. Han borde se intressant året runt. Kanske hittar du även nya vänner genom honom!        
 24.  
 25.             13      Håll ditt skåp rent och städat. Nu när du lägger så mycket ansträngning i din skåp bör du hålla det i ordning. Rengör honom regelbundet och ordna dina böcker. Kanske blir allting blandat om du bara öppnar och stänger dörren. Detta händer snabbt om du inte fixar saker, så ta tid att städa upp ditt locker då och då.        
 26.  
 27.             14      Häng din tidtabell i din skåp. Det här är en mycket bra idé om du vill veta vad som är nästa. Du kan skriva ner det manuellt eller använda Excel för det. Använd olika teckensnitt och färger. Du kan göra det så stort som du vill, antingen stort, så det kommer inte att förbises, eller sött och litet som en påminnelse (rekommenderas om locket blir för fullt annars). Han måste bara vara läsbar!                  
 28.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Yrke populär:
Karaktäriserar dig själv.

Bygg självkänsla efter en uppbrott.

Beräkna span (statistik).

Mät hastigheten.

Var en bra lagledare.

Ge ett seminarium.

Utveckla en radiostämd.

Bli en Plus Size modell.

Hitta relationsformeln.

Att vara en mogen student.

Rita en linje parallellt genom en given punkt.

Tilta upp och ner.

Ha självförtroendet att prata framför hela klassen.

Beskriv dig själv på franska.

Utveckla intresse för lärande.

Lär barn hur man läser klockan.

Punktering i verbalt tal i dialog.

Bli en flitig arbetare.

Känn igen en elm.

Lägg till decimaltal.

Dina föräldrar övertygar dem om att du ska få en vän.

ako woman