Home \ yrke
 

Tala om någonting.

 

Ett upptaget schema eller en hel veckas arbete kan få dig att känna dig lite överväldigad. Att prata om något, det kräver antingen konfrontation eller små lögner. Om du befinner dig i något som du inte vill göra, kan du välja den ärliga vägen eller använda en lögn.

              

Förfarande .

    

    1      Ärliga sätt att ursäkta dig  ,

    
   
 1.            1      Säg nej. Din första instinkt borde vara att du inte kan göra något. Du behöver inte säga "Eftersom jag inte vill"  
    
  • Försöker säga, "Tyvärr är jag upptagen!"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd din hälsa eller stress som en ursäkt. Sanningen är att hjärnan hos stressade människor släpper ut en högre nivå av hormoner som kan orsaka sömnlöshet, viktökning och till och med hjärtsjukdom. Säg bara att du är mycket stressad och behöver bara lite vila.        
 4.  
 5.             3      Håll ditt schema upptaget. Om du inte kan säga "nej" men du vet att du inte kan göra något, så se att du har ett annat engagemang för tillfället. Det kan till exempel vara sportevenemang för barn, en fest på jobbet, ett besök hos dina föräldrar eller bara spendera tid med familjen.  
    
  • Oavsett vad du tar som ursäkt, måste du också göra det efteråt för att inte vara en lögnare.
  •  
  • Ring den person som organiserade verksamheten och berätta för henne att du är mycket ledsen, men den andra aktiviteten är redan planerad i flera månader.
  •  
  • Även om du inte ljuger när du säger att du har något annat att göra, kan det hända att någon blir förolämpad när du gör något annat.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll dig längre på jobbet eller i skolan. Ring till organisatören och berätta för honom att du tyvärr måste jobba. Då kan du använda tiden för att göra upparbetat arbete.  
    
  • Om du berättar för folk att du inte kan komma på grund av arbete eller skola, kommer din chef eller din lärare att bli skyldig, inte du.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör ett annat förslag. Om du inte vill göra något, tänk på någonting som alla vill göra och föreslå det.  
    
  • Säg, "Jag är inte riktigt i humör idag. Kan vi göra något annat? "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Inse att du är en opålitlig person och lova att du kommer att förbättra dig i framtiden. Detta är den mest ärliga vägen, för att du lovar att du kommer att förbättra. Du kan verkligen börja bli mindre opålitlig eller sluta säga "ja" till saker du inte vill verkligen göra.                  
 12.  
             

    2      Lie att ursäkta dig  ,

    
   
 1.             1      Berätta för arrangören att du är sjuk. En sjukdom är det enklaste sättet att undvika att gå till ett evenemang. Eftersom ingen verkligen kan säga hur du känner. Men se upp för att vissa människor kan bli misstänkta om sjukdomen inträffar strax före evenemanget.  
    
  • En sjukdom är säkert det bästa sättet att undvika en händelse eftersom du är sjuk i ett visst antal dagar om året. Men om du är riktigt sjuk så kan antalet dagar skjuta upp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en sjukdom som ingen frågar. Till exempel, diarré, en urinblåsinfektion eller ett smittsamt virus, så ingen erbjuder dig att se dig.        
 4.  
 5.             3      Om någon vill betala dig för en händelse eller dryck och du inte känner dig bekväm, berätta personen. Berätta för henne att du inte mår bra och att du hellre bor hemma.        
 6.  
 7.             4      Säg att du måste ta hand om någon annan som är sjuk. Kanske behöver din man, barn eller föräldrar en vårdgivare. Kanske måste du ägna din man till din lögn så att han kan täcka dig.        
 8.  
 9.             5      Vänta tills du får en påminnelse från arrangören. Ring honom och berätta för honom att du inte har fått en inbjudan om det är en trovärdig ursäkt. Berätta för honom att du redan har gjort andra planer.        
 10.  
            

Tips .

                Läs mer... (1)      
Yrke populär:
Människor övertygar.

Bli tandläkare.

Att vara cool på gymnasiet.

Förenkla algebraiska uttryck.

Hantera ett pinsamt ögonblick.

Förbättra matematiken.

Be om feedback via e post.

Skäl eller gå med i en fackförening.

Citera en uppsats.

Vinn en tävling i ömsesidig stirra.

Skriv noggranna dialoger i historiska romaner.

Var cool och populär i sjätte klass.

Tum till fötter.

Förlora rädslan för berg och dalbanan.

I koreanska mamma säger.

Adressbok för en ersättare.

Uppfinna ett språk.

Skriv en sammanfattning.

Skriv ett manuskript i ASA format.

Berätta en historia.

Bli kraftfull.

ako woman