Home \ yrke
 

Tänk dig i en arbetsintervju.

 

Det första intrycket är det viktigaste. Och du kommer ihåg hur du presenterar dig själv i en arbetsintervju; så mycket att detta kan vara avgörande. Här är några tips om hur du presenterar dig själv.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Klä på lämpligt sätt och var väl kammad. Du har kontroll över detta, så få ut det mesta av det. Sedan det första intrycket räknas, presentera dig själv i stil innan du ens öppnar din mun.        
 2.  
 3.             2      Skriv in konfidentiellt jobbintervjuet. Undvik att hänga dina axlar eller vikla armarna framför din kropp. Du går in för att vinna, så du är trovärdig.       
 4.  
 5.             3      Välkommen dina samtalspartner omedelbart. Ersätt din hand för ett handslag, gör ögonkontakt och le. Fråga henne hur hon gör och svara artigt på hennes svar.       
 6.  
 7.             4      Öppna intervjun med en kommentar om att du är glad att få möjlighet att presentera dig för företaget eller organisationen. Tack till samtalarna för möjligheten. Detta ska vara kort, ärlig och inte blommig.       
 8.  
 9.             5      Om du uppmanas att sammanfatta vem du är, var förberedd för en sådan fråga. Hur skulle du beskriva dig själv? Skriv en lista nu och ta inte bort några relaterade funktioner. Sätt detta i ett snyggt, kort svar som sammanfattar vem du verkligen är. 
    
  • Många arbetssökböcker har en lista med bra ord som du kan använda för att beskriva dina egenskaper.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Om du blir uppmanad i början varför du vill ha ett jobb, var beredd med ett intressant och ärligt uttalande. Det här är en fråga som du definitivt kan studera; Bli inte förvånad över denna fråga!       
 12.  
 13.             7      Njut av resten av intervjun. Om du har haft ett bra intryck fram till den här tiden, handlar resten bara om att visa din kunskap - och din självkänsla ska vara stark nog.                 
 14.  
             

Vad du behöver .

             
Yrke populär:
Citera en låt.

Ser inte nervös ut.

Bestäm hur du vill rösta.

Förbättra muntliga engelska färdigheter.

Rengör en skåp.

Var smart.

Skriv en sista minuten uppsats.

Förstå brittiska termer.

Bli modell men du är liten.

Avfallstid.

Konvertera enheter.

Så du blir chefredaktör.

Hålla en konversation med en pojke.

Trevligt tecken.

Vara receptionist på hotellet.

Bestäm avståndet mellan två punkter.

Strukturera en uppsats.

Be om ursäkt på koreanska.

Talar vältaligt.

Kan beräkna bättre.

Hantera dåliga referenser.

ako woman