Home \ yrke
 

Skriv en Harry Potter inträdesbrev.

 

När folk blir tillfrågade, erkänner många att de vill bli inskriven i Hogwarts School of Witchcraft och Wizardry. Om din vän är en av dessa människor, gör ett Harry Potter-godkännandebrev, det kommer att ge honom en dag som han inte kommer att glömma! Och för den person som ansvarar för ungdomar kan detta vara särskilt tilltalande om han ger det till ett barn för sin elfte födelsedag.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skapa de nödvändiga materialen. Dessa listas nedan som "vad du behöver".        
 2.  
 3.             2      Välj ett lämpligt typsnitt. Teckensnitt måste vara realistiskt, en som verkar komma från Hogwarts. Du kan hitta sådana typsnitt på internet - bara söka efter "Harry Potter typsnitt" och se om det fungerar för ditt operativsystem. 
    
  • Se även efter en lämplig bild av Hogwarts vapensköld. Du kan också hitta det här genom att söka på internet och sedan spara bilden på datorn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Börja brevet. Om du inte vet vad du ska skriva, hitta en kopia av den första boken och kopiera brevet eller sök efter en kopia av texten online. Använd smaragdfärg. Brevet Harry fick skrivas på pergamentpapper i smaragdgrön bläck. 
    Byt ut Harrys adress med din vän, och istället för "skåpet under trappan" sätta i en beskrivning av sitt rum, som "rörigt kaotiskt rum" eller "hörn utan fönster".  
  • Ersätt också "Biträdande chef" under McGonagalls namn med "Headmistress" eftersom hon nu är huvudmästare sedan Dumbledore dödades och Snape blev avfallen och dödad.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv brevet. Du kan också skriva ut kuvertet, det är rekommenderat att du skriver ut vapenskölden på kuvertet i övre vänstra hörnet (eller skriv ut och limma vapenskölden). Skriv sedan din väns adress på kuvertet. Använd den bästa handstilen, eller fråga någon med en bra handskrift för att skriva den. Om du kan skriva kalligrafi är det dags att använda den. Lägg också till Hogwarts returadress under vapenskölden (eller på baksidan av kuvertet, vilket används mer i Storbritannien). 
    
  • Om du vill kan du få pappret att se gammalt innan du vikar brevet och lägger det i ett kuvert. Se hur man gör papper ser gammalt ut eller hur man fyller papper med te.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta med brevet. Tänk på kreativa sätt att ta med brevet. Du kan sätta den i en bunt med födelsedagskort, i en väns skåp eller hänga det i en mitt i ett rum. 
    
  • Ett kreativt sätt är att göra en origami uggla. (Du kan hitta en smart design i sökandet efter "Origami Owl Bookmarks" och genom att klicka på Aktivitet TV.) Sätt brevet i "näbbens" näbb, där du normalt skulle placera sidan. Då kan du placera ugglan i häxor / trollkaraktärens skrivbord eller ryggsäck, etc.
  •  
  • Ett annat alternativ är om du besöker din vän hemma, erbjuder att hämta posten och i hemlighet sätta brevet i högen. Om du är en bra skådespelare, skam chock när du ser brevet eller har en glömska "Vad är det här?" på läpparna och ge brevet till din vän.
  •  
  • Eller skicka det via posten. Det är mindre magiskt, men folk älskar att få mail.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Utfört.                  
 12.  
             

Tips .

      

<91112>             

Vad du behöver .

             
Yrke populär:
Förbered dig innan du håller ett seminarium.

Starta ett turistföretag.

Övervinna en söndagsdepression.

Slutlig del av ett skriftligt papper.

Lämna lektionen snabbt.

Skillnaden mellan där, deras och de är.

Skriv ett konstnärligt uttalande.

Förbättra din attityd till livet och till dig.

Konjugat verb.

Initiera ett brev.

Undvik att skämma dig själv.

Tjäna pengar i skolan.

Beräkna din totala betyg.

Gå med i en kurs på Google Classroom.

Skriva ett vetenskapligt papper.

Godkänn ett erbjudande.

Kassera en gammal dator säkert.

För att få mental stabilitet.

Ange realistiska mål.

Spädningslösningar.

Beskriv dig själv.

ako woman