Home \ Hobbies
 

Gör en pennhållare.

 

Pennhållare är inte bara funktionella, de kan också se söta eller roliga på ditt skrivbord. Du kan göra pennhållare ur nästan vad som helst. Köksredskapet är vanligtvis ens hemma hos dig. Du kan göra en söt, sparkly, rustik, vintage, enkel eller modern pennahållare. Alternativen är oändliga. Ha det roligt och var kreativ!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Redskap  ,

    
   
 1.            1      Återvinna aluminiumburkar. Perfekt som penhållare eftersom de har en bra form och redan är hemma hos dig. Om du gör en soppa igen, laga grönsaker eller bönor och hämta sedan burken. Skölj det och lägg det åt sidan så att du kan använda det senare.        
 2.  
 3.             2      Använd en toalettpapperrulle. Nästan alla har dem och de är stora pennahållare. Du kan ansluta flera för att göra coola mönster. Du måste göra ett golv för din pennahållare, men det är enkelt. Rita omkretsen av pappersrullen på en tjock kartonglåda. Klipp ut den här kartongen och håll den i toalettpappersrullen tills den är fast. Det ser inte bra ut, men det spelar ingen roll för att du fortfarande dekorerar rullen.  
    
  • Gör ett golv på varje rulle för att göra en fin kombination av toalettpappersrullar i en pennhållare. Lägg sedan till tre, fyra eller fem hjul (beroende på hur många kopplingar du vill ha). Placera rullarna sida vid sida eller i en cirkel. Du kan trimma några av rollerna så att du har pennhållare i olika höjder.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sök gamla masonburkar. Masonburkar är perfekta som en rustik pennahållare, men kan också inredas i mycket vackra, enkla hållare. Om du inte har en gammal masonburk, kan du köpa en billig i butiken. Du kan också använda en kvarvarande burk sås eller något annat. Du kan också bara använda ett vanligt glas. 
    
  • Om ditt glas har en etikett, mjuka det för att ta bort det. Fyll en stor skål med vatten och sätt glaset i det. Efter en timme, se om etiketten avskalar lätt. Om det fortfarande är svårt, sätt glaset i vattnet i ytterligare en timme.
  •  
  • Låt etiketten suga i stället för att bara sätta på den, eftersom många etiketter lämnar klibbiga rester bakom. Om du suger etiketten, ta bort eventuella rester och glaset kommer att vara rent efter borttagningen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd en bit av trä. Denna pennhållare kräver ett trä som är tillräckligt djupt för att hålla en tredjedel av pinnen. Trädet bör därför vara fem till 7,5 cm i storlek. En lång tjock gren är ett bra val för den här hållaren. Såg trädet till önskad höjd. Ta sedan en borr (1,2 cm är en bra storlek) och borra hål i träet. Sedan avslutar du hållaren genom att slipa den tills den är jämn.  
    
  • Du kan borra hål i vilket mönster i träet du vill. Du kan borra 15 hål symmetriskt i träet eller välja ett slumpmässigt mönster.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd en liten behållare som innehåller till exempel ett pelare ljus. Använd inte papper, men använd en större plast som är rund eller oval. Ta bort etiketten och du kan dekorera behållaren så snart den är tom.       
 10.  
 11.             6      Återvinna en gammal shampooflaska. Om du har tömt en schampo eller balsamflaska, kasta den inte bort. Skölj och skära för att användas som en pennhållare. Ta av locket och klipp av övre kvartalet av flaskan. Beroende på storleken på flaskan kan du behöva klippa mer eller mindre. Använd en verktygskniv eller sax. Du kan dekorera flaskan nu!  
    
  • En sådan flaska är inte alltid bra, speciellt om den är helt rund. Dessa flaskor är bra för att hänga på väggen som en pennhållare. Limhäftklammer med jämn sida till baksidan till flaskan och den andra sidan till väggen. Du kan nu hänga hållaren över ditt skrivbord.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Penhållare Design  ,

    
   
 1.                  1      Rengör honom. Rengör pennhållaren innan du dekorerar den. Om den är gjord av glas eller plast, skölj den med tvål och vatten och rengör också utsidan. Så ingen röra kvar på hållaren medan du dekorerar den. Torka hållaren helt innan du dekorerar den genom att torka den med en pappershandduk.  
    
  • Om du torkar hållaren med en vanlig handduk riskerar du att hälla lint på hållaren vilket gör det svårare att dekorera. Du kan använda en gammal trasa som har tvättats många gånger eftersom de inte lukar mycket.
  •  
  • Om du använder trä eller en toalettpapper, se till att den är fri från smuts eller damm. Du kan torka toalettpappersrullen med en lite fuktig handduk som inte är så fuktig att det kommer att skada rullen. Om du arbetar med trä, använd en borste och borsta bort eventuell smuts och damm kvar efter slipning.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Markera hållaren. Du kan dekorera din pennhållare på många olika sätt, såsom enkel färg och design. Om objektet inte har en fin färg (som aluminiumburken), spraya den först med färg. Låt färgen torka och sedan dekorera hållaren med andra färger. Du kan också måla behållaren med krita.  
    
  • Sprayfärg är en bra bas för fler färgaccenter, eftersom den håller sig bättre än akrylfärg på en mängd olika ytor. Sprida hållaren i ett ventilerat område med färg. Låt den också torka på en plats utan smuts och skalbaggar, eftersom de kan fastna med torkfärgen.
  •  
  • Om du vill måla många färger över basfärgen, använd en neutral färg som vit eller ljusgrå. Det är så hur dina mönster sticker ut.
  •  
  • Om du vill utforma en modern pennhållare, strö eller måla den i guld, silver eller vit.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Färga eller måla glasögonen. Om glasögonen är genomskinliga kan det vara svårt att måla utsidan eftersom färgen inte klistrar väl. Du kan måla insidan av glaset, vilket kan se väldigt fint ut. Du kan måla glaset på olika sätt  
    
  • Om du vill färga glaset lätt (det är det fortfarande relativt genomskinligt, men nu färgat) kan du göra det med lim, matfärgning och vatten. Ta en tesked lim, tre droppar mat färgning (i färgen glaset ska ha) och 1,5 teskedar vatten. Blanda det i en liten skål. Om du vill ha en ny färg, som turkos, måste du blanda olika färger, som blå och grön. Sätt blandningen i glaset och skruva locket ordentligt på det. Skaka glaset tills det finns färg överallt. Placera sedan med öppningen nedåt och dränera färgen. När huvuddelen av blandningen har löpt ut, ta av locket och låt glaset torka i några timmar. Du kan också måla utsidan av glaset med denna färgblandning. När det torkar är det genomskinligt.  
  •  
  • Värm glaset i ugnen. Tillsätt en blandning av tio droppar matfärgning, två teskedar servettlim och en tesked vatten till glaset. Vänd glaset tills färgen täcker hela insidan. Vänd det och låt färgen gå ur öppningen i 30 minuter. Lägg sedan glaset på vaxat papper och lägg det i ugnen, som du förvärmt till 110 ° C. Låt glaset stå i ugnen under cirka tio minuter. Ta ut det, vrid det runt och sätt det i ugnen i 20 till 30 minuter.  
  •  
  • Farga fula glasögon. Börja med två lager matt färg i önskad färg på utsidan av glaset. Låt varje lager torka innan du applicerar nästa. Kalkfärg fungerar ofta bäst vid målning av glasögon, eftersom det klibbar glaset bättre än normalt färg. Ta en liten bit sandpapper (80 grit) och gnugga den mot glasets upphöjda kanter när färgen har torkat. Avsluta glaset med en genomskinlig mattätare. Färgen håller längre på glaset.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Täck pennhållaren med tyg eller klippbokspapper. Du kan också hålla pennhållaren med trasa eller fint papper istället för att måla det. Ta med dina material och skära rätt storlek för hållaren. Lim det sedan till glaset med glaslim eller binda servettlim på det och tryck sedan på tyget på det.  
    
  • Med servettlim ser materialet vanligtvis bättre ut, men ser det varmare ut. Om du inte vill ha det, applicera varmt lim på toppen, botten och sidan av hållaren och lim materialet på plats. Se till att det inte finns några bubblor eller luckor i dem.  
  •  
  • Ta hållaren och placera den ovanpå materialet för att skära materialet i rätt storlek. Placera en kant på pennhållaren på tyget och markera den här kanten på tyget (ett litet märke på hållaren kan också vara till hjälp). Rul sedan hållaren på tyget. Vrid det en vändning tills den första kanten av hållaren återgår till samma position. Markera sedan på materialet den plats där innehavaren var i slutet. Klipp ut lämplig mängd tyg plus två centimeter för alla fall.
  •  
  • Du borde kunna byta det skurna materialet runt hållaren en gång. Vrida tills det är på samma kant igen. Skär av överflödigt material.
  •  
  • Du kan också täcka hållaren med ett vanligt vitt papper och måla på det med strålkastare, färg eller färgpennmarkörer. Det här kan vara kul för små barn och de kan utforma sina egna pennhållare utan för mycket röra.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dekorera med rep eller garn. Kanske vill du att din penhållare ska ha ett mer rustikt utseende. Om så är fallet, dekorera behållaren med snoddar, rep eller garn. Välj bara material i önskad färg och struktur och börja längst ner på hållaren. Lim början av repet med varmt lim och applicera mer lim på det när du styr repet längs behållaren. Skär av resterande material så snart du når toppen.  
    
  • Se till att du inte lämnar några luckor när du sätter dig i behållaren. Om du har lagt en näsa runt behållaren, lägg en tråd med varmt lim direkt över det. Så förhoppningsvis har du inga luckor i pennhållaren.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Dekorera hållaren. Nu när du har täckt hållaren med färg, tyg eller rep kan du dekorera det dessutom. Kanske vill du ha en hållare med glitter, vintage eller blommig stil. För en glittrande hållare, strö glitter på torkning av färg eller håll den på tyget med servettlim. För en vintagehållare, lim en bit spets upp eller ner till behållaren eller fäst gamla knappar. För en blomhållare kan du göra konstgjorda blommor. 
    
  • Du kan också slutföra hållaren med små grenar eller vinkorkar. En annan rolig idé är en gammal karta eller kartan över en plats du vill besöka en dag. Du kan också göra ett band på toppen eller botten av behållaren för att dölja fula kläder eller pappers kanter. Möjligheterna är oändliga!
  •  
         
 12.  
 13.             7      Klar.        
 14.  
             

Vad du behöver .

                Läs mer... (5)      
Hobbies populär:
Bygg en robot.

Gör en tulle tutu.

Skapa en klippbok.

Starta en klippbok.

Spelar mördare.

Lägg ett foto i en medaljong.

Sätta ihop ett balanserat Pokémont lag.

Charade play.

Höger bara.

Kombinera färgerna korrekt.

Blanda den gröna färgen.

Slå en knut.

Vinn på Baccarat.

Rita en komisk.

Gör en bärbar dator ur papper.

Visa en lotusblomma.

Skapa Corner eating bokmärken.

Gör en fleece kudde utan att sy.

Växa saltkristaller.

Rita Sonic igelkotten.

Gör en kopp.

ako woman