Home \ Hobbies
 

Krigsspel (kortspel).

 

Mår lycka alltid bra med dig? Varför, istället för att prova lyckan i Las Vegas spel, varför försök inte spela krig? Krig är ett chansspel som spelas runt om i världen. Spara dina pengar och gör dig bekväm med en eller två vänner att gå i krig.

              

Förfarande .

    

    1      Förbered för krig  ,

    
   
 1.            1      Känn målet för spelet. Målet med spelet är att vinna alla kort i slutet. Krig spelas vanligtvis av två personer, men upp till fyra personer kan spela. Rangordningen av korten i krig från högsta till lägsta är A K D B Z (10) 9 8 7 6 5 4 3 2. Inget slår en ess och en två slår ingenting.        
 2.  
 3.                  2      Blanda korten. Dessa bör vara ett standard 52-kortspel. Prova att blanda dem så mycket som möjligt, särskilt om det är ett helt nytt spel.        
 4.  
 5.                  3      Dela korten. Dodge dem mellan dig och din motståndare tills du båda har samma antal kort. Du borde ha 26 kort. Ingen av spelarna ska titta på sina kort.  
    
  • Följ samma protokoll om du spelar med tre eller fyra spelare. Fördela samma antal kort till varje spelare. Om du spelar i tre måste varje spelare ha 17 kort. För fyra spelare borde varje spelare ha 13 kort.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Krigsspel  ,

    
   
 1.             1      Sätt korten nedåt på bordet. Spelare får inte visa sina kort. Din motståndare ska inte heller kunna se dina kort. Du kan också hålla det spännande av dig.       
 2.  
 3.                  2      Räkna till tre och vänd sedan ett kort. Varje spelare måste räkna när man vrider ett kort åt gången. Du bör vända på kortets kortkort.        
 4.  
 5.                  3      Jämför dina kort för att se vilken som är högre. Spelaren med det högre kortet vinner rundan och samlar "båda" korten för att lägga till sin hand.        
 6.  
 7.                  4      Gå till "War" om de kort du vänder på är desamma. Till exempel vänder du båda dina kort och vart och ett av dig vänder en "sex". Nu är det dags att gå i krig. För att göra krig måste varje spelare placera tre kort i ansiktet nedåt på bordet. Vänd ett fjärde kort som du skulle om du inte var i "krigföring". Den som har det högsta fjärde kortet är den som tar alla tio kort i rundan. Om en spelare inte har tillräckligt med kort för att göra krig, måste den spelaren avslöja sitt sista kort. Det är det kort han använder för att göra krig.  
    
  • Om du spelar med tre eller fyra spelare: Om två eller flera spelare har samma högsta kort placerar varje spelare ett kort med forsidan nedåt. Alla spelar nästa kort uppåt, som i en runda utan krig. Spelaren med det högsta kortet vinner. Om det finns en annan koppling mellan två eller flera spelare fortsätter kriget.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Spelar tills en person har vunnit alla kort i spelet. Det kan ta en stund, eftersom krig är ett chans, men på en tråkig dag är chasingtid ett bra sätt att göra det.        
 10.  
             

    3      Krigsvariationer  ,

    
   
 1.             1      Lägg till de två vilda korten. Använd dessa som de två bästa korten i spelet. Du kan slå någonting och ta en bra hand till spelaren / spelarna du får dela ut.       
 2.  
 3.                  2      Spela den rumänska metoden. Război är den rumänska versionen av kriget. I Război beror antalet kort som är vända ned i ett "krig" på värdet av de kort som startade "kriget".  
    
  •   Exempel : Om båda spelarna vänder om en sex måste varje spelare lägga fem kort och vända sig över en sjätte i krig. Alla bildkort har ett värde av tio. Under ett krig måste varje spelare därför kasta nio kort och vända om den tionde.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spela för en kortare variation av krig med ett halvt kortspel. Ta två kort från varje kort (två ess, två kungar, två trear, etc.) och placera dem separat från den andra halvan av spelet. Använd endast dessa 26 kort för att spela och blanda dem. Spelet är mycket snabbare.       
 6.  
 7.             4      Bestäm särskilda regler för kort. Sök till exempel ett vildt kort i början av spelet. 
    
  •   Exempel : Välj två av hjärtkorten och tre av kontrollkorten, vilket ska vara oslagbara kort. Inte ens en ess kan hantera ett vildt kort.
  •  
         
 8.  
 9.             5      52-kortars krigsspel. Row Alla 26 korten vetter upp direkt från motståndarens 26 kort. Gå ner på svängen och vänd varje kort över när din motståndare vänder kortet. Samla de kortpar du vinner och upprepa. Spela tills en spelare har vunnit alla kort.       
 10.  
        
Hobbies populär:
Sträng ett biljardbord med filt.

Rita en perfekt stjärna.

Fake din död.

Gör en Lei av godis.

Ta bort akrylfärg från huden.

Reparera dockhår.

Skräddarsy en petticoat.

Gör ett ljus ur en orange.

Gör bokörhängen.

Starta en klippbok.

Skapa en gröda.

Gör en longboard själv.

Måla i 8 bitar.

Snap play.

Bygg ett skåp.

Gör ett solsystem.

Gör vimpel.

Gör en armbåge ur pennor.

Skapa en oktagon.

Färgämne nylon.

Färglejon.

ako woman