Home \ Hobbies
 

Gör ett armband med ditt namn.

 

Namnarmband, ibland kallade vänskapsarmband, är lätta att göra så länge du har lite tålamod och är beredda att memorera och experimentera. wikiHow visar hur man gör dessa vävda armband som du kan göra själv, som en present eller som en vara till salu. Titta bara på steg 1 nedan för att komma igång.

              

Förfarande .

    

    1      Starta armbandet  ,

    
   
 1.            1      Få formen. Du behöver en kudde som du kan använda som en form för att sätta på armbandet. En plastförpackningsremsa fungerar bäst, men du kan också använda en pappersremsa. Bredden på remsan kommer att vara bredden på ditt armband, och längden ska vara något kortare än den längd som ditt armband ska ha. Skär remsan med sax.        
 2.  
 3.             2      Ordna strängarna på formuläret. Bredd ett udda nummer (till exempel nio) av broderier eller nylonband i den färg du vill ha för dina bokstäver över bandets längd. Dessa sladdar måste vara ca 10-12 cm längre vid båda ändarna av remsan. Fäst brevbandet genom att linda in strängen med bakgrundsfärgen i ena änden i flera noggrant inriktade loopar runt remsan.       
 4.  
 5.             3      Förstå lindningen. Du varierar i vilken ordning strängarna är inslagna för att få olika bokstäver. Ett eller flera brevband släpas antingen åt vänster eller höger, och sedan är de bakre färgkabelna antingen lindade runt remsan bakom eller över brevbandet.       
 6.  
 7.             4      Wraps de första raderna. Vik några rader av bakgrundsfärgen innan du börjar med dina bokstäver. Du vill ha dina bokstäver i mitten av armbandet.       
 8.  
 9.             5      Experimentera med mönster runt. Du vill experimentera innan du gör dina bokstäver för att få en bra förståelse för hur snören är inslagna för att få olika utseende. Prova allt möjligt för att se vilka mönster du kan göra.                 
 10.  
             

    2      Bokstäverna gör  ,

    
   
 1.             1      Gör en A. Vik tillbaka ryggfärgen fyra gånger runt formen med alla bokstäver på vänster sida. Vik brevet över de bakre färgkabeln och dra sedan de övre och mellersta ledningarna till vänster. Gör två rader av bakgrundsfärg och returnera sedan alla bokstäver till vänster. Wrap fyra rader av bakgrundsfärg. Ta med alla brevsträngar till höger. Vik bakgrundsfärgen en eller flera gånger om det behövs för ett avstånd. 
    
  • Denna procedur kan lätt modifieras för att göra en I, H, L, U, O eller T.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör en B. Börja med de övre och undre bokstäverna på vänster sida. Vänd tillbaka färgen två gånger. Skjut resten av brevbanden till vänster och lindra bakfärgen tre gånger. Därefter vänd backfärgen två gånger, med de övre och nedre bokstaven till vänster. Skjut mellansignalsträngen till höger och de två delarna av den återstående strängen på höger sida till vänster. Vik tillbaka ryggfärgen tre gånger bara runt den enda mittlinjen. Vrid alla ledningar på vänster sida till höger och vänd bakfärgen en gång, eller flera gånger om det behövs för ett mellanslag. 
    
  • Denna procedur kan enkelt ändras för att göra en P.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör en C. Lägg alla brevband till vänster, lindra bakfärgen fyra gånger, lämna de övre och nedre vridningarna åt vänster och skjut resten åt höger, lindra bakfärgen fyra gånger, hämta brevlina till höger och sedan packa tillbaka färgen en gång, eller flera gånger om det behövs för ett mellanslag. 
    
  • Denna procedur kan modifieras för att göra en E eller F.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör en D. Lägg de övre och undre bokstäverna till vänster och flytta resten till höger. Vänd tillbaka färgen två gånger. Skjut sedan alla brevsträngar till vänster och lägg tillbaka bakfärgen tre gånger. Återvänd alla brevsträngar, sätt de första och sista två tillbaka till vänster, linda bakre färg två gånger, lägg upp de övre och nedre raderna med vila till vänster åt höger och vrid sedan tillbaka färgfärgen. Övre och undre garn från vänster till höger, och en gång omsluta. Returnera alla ledningar till höger och sätt tillbaka bakfärgen en gång, eller flera gånger om det behövs för ett mellanslag.       
 8.  
 9.             5      Gör en J. Sätt botten tre till vänster, dra tillbaka bakfärgen tre gånger, ta med alla utom botten bakåt till höger, linda in en gång, lägg alla till vänster och sätt tillbaka bakfärgen tre gånger. Återgå till höger och vänd tillbaka färgen en gång, eller flera gånger om det behövs för ett mellanslag. 
    
  • Denna procedur kan modifieras för att göra en S eller G.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör en K. Lägg alla brevlina åt vänster, lindra bakfärgen fyra gånger, sätt alla utom mellannivån till höger, vik tillbaka bakfärgen två gånger, vik brevlina så att mittlina kommer att vända höger och resten är kvar, och sedan sätta tillbaka färgfärgen en gång. Ta den första raden ovanför och under mellannivån, dra den åt höger, linda en gång, ta den nästa ovan och under och sätt om igen och repetera tills alla är inslagna och brevet är klart. 
    
  • Denna procedur kan modifieras för att göra en Q eller R.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gör en M. Lägg alla brevband till vänster, lindra bakfärgen fyra gånger, och ta sedan alla ledningar tillbaka till höger och dela upp i högar. Sätt den nedre halvan till höger och linda in två gånger. Vänd den så att den nedre halvan är till vänster och den övre halvan till höger och vikla in två gånger. Sätt den nedre halvan tillbaka till höger och linda in två gånger. Korsa båda sidorna till vänster och linda fyra gånger. Ta med alla tillbaka till höger och linda en gång, eller flera gånger om det behövs för ett mellanslag. 
    
  • Denna procedur kan modifieras för att skapa en N, Z, Y eller W.
  •  
         
 14.  
             

    3      Avsluta ditt armband  ,

    
   
 1.             1      Stram bakfärgen. Länk din bakgrundsfärg till baksidan av armbandet.       
 2.  
 3.             2      Knut ändarna på färgsträngarna.        
 4.  
 5.             3      fläta och binda ändarna av strängen. Vrid brevsträngarna till en enda sträng genom att väva dem ihop. När du når slutet, knyta en knut och fäst den. De två flätorna är bundna för att stänga armbandet runt handleden.       
 6.  
 7.             4      Gör omslag från tejp om du vill. Ta ett litet torg med tejp, klipp ett hål i mitten, gäng dina flätade ändar och tryck ner bandet för att täcka armbandets ändar. Du kan lägga i ytteränden med en mycket tunn bandremsa för att göra den ännu starkare. Kabel slips passar bäst för detta ändamål.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hobbies populär:
Sätt ett mynt i din hand.

Dra ankor.

Paus.

Designa en Dungeons och Drangons Character.

Bygg en raket med natron och ättika.

Odla frö i Minecraft.

Sy babybanden.

Bli en graffitiartist.

Överleva ett hemsökt hus.

Få Diamond Camo i Black Ops 2.

Bygg en bank.

Spela 10000.

Se om en ametist är riktig.

Gör en presentkorg.

Rengör örhängen.

Installera Optifine Mod för Minecraft.

Använd en konsttidskrift.

Gör en skissbok.

Gör själv födelsedagskort.

Gör ett födelsedagskort.

Gör en ros ut ur en dollarräkning.

ako woman