Home \ Hobbies
 

Läsa tankar.

 

En sinnesläsare är en person som ger intrycket att han har psykiska krafter i att känna sanningen om en person och de många fakta om den persons liv. En sinnesläsare måste vara riktigt bra vid dekryptering, den måste ha observationskraften och en sofistikerad förmåga att observera de minsta detaljerna. Många människor, från kriminella profiler till trollkarlar, använder alla mentalistiska taktik och en fungerande kunskap om psykologi för att tolka mänskligt beteende. Mind läsare kan inte bara få uppmärksamhet, de kan bokstavligen underhålla någon på denna planet. Vill du bli Simon Baker själv? Så fungerar det.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Reveal lies  ,

    
   
 1.            1      Gör spontana, utbildade bedömningar. En del av läsningsläget ligger i förtroende för din egen bedömning. Tyvärr har de flesta människor avstått från sina observationer. En allmän och otydlig bedömning av en person ger bra bakgrundsinformation som vanligtvis anger. Om personens händer är t.ex. mjuk eller kallös? Är hans muskulatur stärkt eller inte? Klär personen sig påfallande eller diskret? Ta det själv nu - vad kan någon lära dig om dig bara genom att titta på dig?  
    
  • Det finns dussintals gemensamma saker som leder till information från en persons bedömning som hjälper dig att skapa en profil för personen. Tänk på Sherlock Holmes - han hade inga övernaturliga uppfattningar, han bara "märkte" saker. Det är allt. En lätt garvad remsa på vänster ringfinger. Märkningen av en penna till vänster. Han skulle nu lita på att den här personen är antingen skild eller separerad och högerhänt. Lita på dessa spontana bedömningar!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Letar efter fysiska ledtrådar i andra. En sinnesläsares arbete är att röra upp minnen, vilket leder till att ledtrådar uppträder, även om personen inte kan komma ihåg informationen. "Tips" hjälper dig att observera vad sinnet vet, men minnet kan inte hämta. Kom ihåg att hjärnan lagrar allt, även om någon säger att han inte kommer ihåg någonting. Informationen som sådan finns där men kan inte hämtas av den personen för tillfället. "Tipsen" inkluderar:  
    
  • dilation eller sammandragning av eleverna (en förstoring är förknippad med positiva känslor, en sammandragning med negativ)
  •  
  • Där personen ser
  •  
  • Respirationshastighet
  •  
  • Hjärtfrekvens
  •  
  • Relativ kroppsvett
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta dig som första marsvin. Att veta vad du ska leta efter hjälper dig inte om du inte vet vad de betyder. Medan varje person är lite annorlunda, kallas ledtrådar som sådana eftersom de vanligtvis är konsekventa. Stå framför en spegel och börja studera ditt eget ansikte. Här är några saker att se upp för:  
    
  • Om du tänker på ett positivt minne ska dina elever expandera. Om du tänker på en negativ upplevelse borde de komma till rätta. Föreställ dig båda scenarierna och se vad som händer.
  •  
  • Tänk på ett svar på den här frågan: Vad tycker du om att gå till stranden? När du har ett svar, var uppmärksam på var du såg ut. Om du sa något som eld, så trodde du förmodligen det och tittade upp. Om du sa något som ljudet och luktarna, stannade du förmodligen på ögonivå. Om du sa sanden i dina händer, så kan du ha tittat ner. Visuella svar går i allmänhet upp, de muntliga blir desamma, och praktiska, påtagliga minnen drar uppmärksamheten neråt.
  •  
  • bli nervös. Hur syns det i din kropp? Vad gör ditt hjärta? Ditt andetag? Vad gör du med dina händer? Gå igenom andra känslor - sorg, lycka, stress, etc.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Erkänn lögner. Upptäckande lögner handlar mycket om att följa ledtrådarna som vi bara täckt. Faktum är att det här är vad en lögdetektor gör - det mäter blodtryck, hjärtfrekvens och andning. Ju högre dessa siffror desto sannolikt är det att personen ligger. Men du kan också göra saker som en polygraph inte kan göra - du ser till exempel om du inte ser människor i ögat, leker med tummen eller om deras verbala uttalanden och icke-verbalt beteende inte matchar.  
    
  • Något bra att bemästra är erkännandet av mycket små uttryck. Detta är en kort blixt av hur personen känner innan han medvetet gömmer den. Det är ofta känslor av smärta eller negativa känslor som av en eller annan anledning inte vill att andra ska se.
  •  
  • Se hela kroppen - hur ofta de sväljer, oavsett om de rör näsan eller munnen, vad de gör med händer, fingrar och fötter och hur de är relaterade till dig. Pekar hennes kropp mot dörren? De vill förmodligen springa bort undermedvetet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fråga ledande frågor. Övertygande människor är en stor del av en sinnesläsare. Åtminstone övertygar du dem om att du är en läsare . När en person får bevis på att någon kan läsa sina sinnen , förvirrar de lätt telepati och observation / tro. Ett enkelt sätt att göra detta är att ställa ledande frågor.  
    
  • John Edward och andra tv-personligheter är riktigt bra på det. De börjar med "jag ser en 19. betyder det någonting för någon?" De börjar vagt tills någon hamnar. Och så, så snart som någon gör, frågar han frågor som "du var väldigt nära honom, eller hur?" och personen svarar, hon känner att hon är förstådd. Han frågar bara väldigt vaga frågor och personen fyller i ämnet för honom!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Öva passerar din observerande blick i vardagsrummet genom rummet. Ta en titt på alla detaljer i området. Observera alla mänskliga interaktioner, från 1: 1 interaktioner till hur rummet är grupperat. Ofta kan en 10-sekunders titt på ett rum berätta hur varje person känner.  
    
  • Om du ser en eller två personer nära dörren, kan de vara osäkra eller rädda för andra. Ser du en person vars kroppsspråk klart fokuseras på någon annan? Hon är intresserad av den här personen, förmodligen sexuellt. Och om alla fokuserar på en person i rummet, så har du hittat din alpha-människa. Och det här är bara tre exempel.
  •  
  • Om du kan, plocka upp något. Börja med små segment, titta, rita och kolla på det flera gånger för att ta reda på vilken information du missade första gången.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Andra övertygar  ,

    
   
 1.             1      Kom ihåg en beteendemässig "baslinje" för de personer du har att göra med. Detta innebär hur en person vanligtvis beter sig under vissa omständigheter. Eftersom människor är olika, blir du mycket effektivare i dina tolkningar om du har en sådan baslinje först. Och du kommer att veta hur öppet du är för dig!  
    
  • Ett enkelt exempel: Tänk på naturligt coquettish människor. Om de mår bra, kan de röra någon som de tycker är attraktiva, skratta och knyta honom. Andra människor kan överväga detta - samtidigt som de känner sig bekväma - en kränkning av personens integritet. Båda människor känner sig lika - de visar bara på mycket olika sätt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ha förtroende. 99% av att människor tror / håller med dig är självförsörjning. Hur väljs politikerna? Vad gör en säljare effektiv? Vem får damerna? Vi kan tro att detta har något att göra med intelligens eller utseende (och de gör definitivt inte ont), men det som verkligen betyder är självförtroende. Om du är självsäker, så händer det inte ens att andra människor ifrågasätter din bedömning.  
    
  • Om du känner dig osäker på att förklara dig själv som sinnesläsare, måste du överge den irriterande vanan! Vad du verkligen säljer här är dig själv. Människor vill vara övertygade av dig - de letar inte efter den mest exakta eller logiska informationen. När du inser att det inte är vad du säger, men hur du säger det, faller mycket trycket bort från dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lyssna. Faktum är att folk berättar för saker mycket oftare än vi inser. Om vi ​​var bättre lyssnare skulle en helt ny värld öppna för oss. Vårt minne skulle förbättras och vi skulle göra anslutningar som vi inte har sett tidigare. Det här är vad läsare gör!  
    
  • En viktig aspekt av att lyssna och en effektiv läsare läser mellan linjerna. Att känna igen vad folk verkligen menar när de pratar. Om din vän kom upp till dig och sa: "Åh, jag har tränat så hårt idag," säger han faktiskt, "Vänligen knacka på min axel, jag vill höra att jag passar." Det är den här djupare texten som sätter dig på bilden när människor inte inser att du inte är lite smartare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Behöver självklart. Vad det handlar om är att du drar av en show. Så istället för att låtsas vara någon du inte är och gör en dramatisk scen ut ur det, var bara dig själv! Ditt autentiska själv är mycket övertygande än någonting annat.  
    
  • Om något, var lite underhållen. Tänk på dessa aktörer som har ett ljust leende på sina läppar under intervjuer och som brukar bryta sig in i dämpat skratt. De är helt avslappnad och ger helt enkelt intrycket "ja, bra". Var den killen!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Växtidéer. Och du tyckte att Inception var bara en bra film med Leonardo di Caprio. Medan du inte kan plantera drömmar än, kan du plantera idéer. Låt oss säga att du vill få någon att tänka på ett ord, och ordet han bör tänka på är "armbandsur". Du skulle väva det ordet i samtalet i förväg, casually (men kort) titta på din konversation och be honom att tänka på något som ett tillbehör. Bam. Läs tankar.  
    
  • Börja experimentera i liten skala, som i exemplet ovan. Ta en kompis eller två och se om du kan tänka på några scenarier för dig själv där de inte vet att de planterar idéer i hjärnan. Om du tänker på ett halvt dussin ord, så kan du enkelt plantera, du kan imponera på alla inom några minuter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      avslöja inte dina hemligheter. Om du någonsin frågar en trollkarl för att berätta för dig hur du gör ett av hans knep, kommer han aldrig att blurt ut det när han är bra! Han borde inte ens förklara en annan guiden trick (eller facket kommer sparka honom). Du borde vara så! Om någon frågar dig hur man gör någonting, bara shrug och flytta den till din storhet.  
    
  • Ge inte det av misstag priset. "Åh, jag såg dig titta upp och till vänster" avslöjar att du tittar på dina ögon, även om du inte säger dem vad det betyder. Du vill att de ska tro att du har något extrasensory, något som andra människor inte har. Så var mystisk. Du kommer bara att uppmana ditt intresse.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Sätt på  ,

    
   
 1.             1      Läs, läs, läs och läs mer om läsare och hur de fungerar. Det finns många böcker om att intervjua människor och tolka även de minsta ansiktsrörelserna, kroppsspråk och tankehantering. Bra utgångspunkter inkluderar Praktiska mentala effekter av Annemann och 13 steg till mentalitet av Corinda. På samma sätt, Mind, Myth och Magick av T.A. Vatten. Du kan inte lära dig bättre från någon än från proffsen!        
 2.  
 3.             2      Studiera olika men liknande områden. För att ge dig mer trovärdighet - och bara för att du kan hitta det intressant - satsa på liknande områden. Tänk på att läsa om drömtolkning, tarotkort, astrologi, telepati och telekinesis, för att bara nämna några. Detta kan också göra dig mångsidig!  
    
  • Överväg att lära sig nya färdigheter också. Engagera sig i hypnos, palmläsning och andra mänskliga tolkningsförmågor. Då, om du är din tankeavläsande själv, kan du alltid säga: "Jag kan hypnotisera dig, men jag borde inte behöva göra det."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Träna dig. Han är en muskel, ärlig. Om du inte använder den kommer du att förlora den. Så börja spela schack, skapa sudoku och lösa pussel. Gör korsord. Tillbringa din fritid läsning och DIY projekt. Man (det är bra för att känna igen detaljer). Ta skådespelar (också bra för detaljer och känslor). Allt detta är saker som kan hjälpa dig att öka din mentala kraft.  
    
  • Använd Internet. Besök webbplatser som Lumosity, Khan Academy, Coursera och Memrise och se till att du tränar ditt sinne regelbundet. Inferentiell resonemang och kritiskt tänkande är två förmågor som inte nödvändigtvis används när du är en tankläsare, men de påskyndar de färdigheter du använder . Sherlock kanske kan märka den saknade vigselringen, men om han behöver en och en halv dag för att lägga den ihop, har Watson dött då. Håll dig andligt aktiv och håll dig uppdaterad.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta ett jobb där du kan använda dina färdigheter. Om du vill vara en trollkarl, en brottsprofil eller en TV-stjärna, varför inte tjäna pengar med dina galna observatörer och talanger för att tolka människor? Du förfina dina metoder och bli bekant med ännu fler knep.  
    
  • Om du inte har tänkt på det ännu, fortsätt! Läs hur man är en trollkarl, hur man är en FBI profiler, hur man är en detektiv, eller ens hur man kommer på tv. För att lära av professionella läsare, läs Master Mentalism. Om honung Boo Boo kan göra det kan du också!
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             Läs mer... (1)      
Hobbies populär:
Spelar mördare.

Origami kaniner.

Göra mjölksåp.

Gör en riktigt skjutpistol ur papper.

Reparera en slinky.

Gör din egen luddborste.

Bygg en recurve båge.

Rita Garfield.

Gör ett brädspel själv.

Gör papperspåsar.

Spela Heads Up 7 Up.

Gör en denimhölje med chenillestruktur.

Underhålla din nya orala piercing.

Rita en volleyboll.

Hur man gör en presentpåse.

Vik en pappersrosa.

Skapa en bok med skuggor.

Slap Prion i brutalt läge i Plague Inc.

Virka en ullhatt.

Fixa en misslyckad tatuering.

Mata en kjol efteråt.

ako woman