Home \ Hobbies
 

Låt folk göra dig en varulv.

 

Är du fast besluten att övertyga andra om att du är en mörk varelse av natten? Tja, här är en guide som hjälper dig att uppnå det utan att se ut som ett freak.

              

Förfarande .

    

    1      Casual övertalning  ,

    
   
 1.            1      Försvinner på en fullmåne natt ett tag. Varulv är kända för sin karaktäristiska omvandling om de sover i friluft och fullmånans ljus skiner direkt i ansiktet.  
    
  • Visas på fullmånadskvällen. Kom ihåg att du måste förvandla dig själv på natten. Låt inte folk tänka att något riktigt dåligt händer, och ljug inte. Så ber om ursäkt och gå någonstans där ingen kan hitta dig. (Om du är yngre, låt dina föräldrar veta, annars kan de freak out och ringa någon.)
  •  
  • Stanna aldrig hos andra människor på fullmånadskvällen. Om någon ringer dig när månen har stigit, svara inte. Men kom i kontakt varje gång de ringer till dig vid andra tider i månaden. Detta beteende gör det lättare för dem att upptäcka att något är fel med dig och du har ändrats.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var väldigt skyddande med dina nära och kära. Bara se till att du inte tar någon ifrån varandra eller skadar fruktansvärt. Wolves är alltid mycket skyddande och hjälper packen på alla sätt de kan.        
 4.  
 5.             3      Kör som en varg. Det beror på vilken typ av varg du vill vara. Alfa? Stå upprätt och gå stolt. Läs om vargar och förpackningar och hur varje rang beter sig. Men varje rang är vargliknande. De kan inte hjälpa det, för det är deras natur. Och eftersom du är varulv är du helt van vid det. Det är som att köra höga klackar. Det är "obekväma", men det gör inte ont på dina fötter, och du blir van vid det om du fortsätter att gå så här.        
 6.  
 7.             4      Öva tre olika sätt att stirra. Varulvar kan se hot och rättvist hemskt när de är arg. Övning stirrar på olika sätt för att perfekta personifieringen.  
    
  • En för dina fiender. Gör henne djup och aggressiv. Titta direkt i ögonen och lura runt dem från alla håll. Smile på henne med öppen mun. När vargar gör det är det ett tecken på utmaning.
  •  
  • Den andra för ditt byte. Lunga runt ditt byte när du tittar på alla små drag som hon gör. Även om hon bara flyttar fötterna eller bara fingrarna. Upptäck det och gör det klart. (Försök inte le med din mun öppna, eftersom det inte kommer att vara samma kamp.) Jag menar inte att du kommer att kämpa med ditt byte eller attackera dem, men de är vargar.)
  •  
  • Den sista för intressanta människor och vänner. Försök att göra henne vänlig och lekfull. Wolverna är mycket lekfulla med sina vänner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Mål någon som älskar vargar eller är väldigt knuten till dessa djur. Om det inte finns något sådant, leta efter din bästa vän. Smyga runt de platser där han är och följ honom, men skräck inte honom! Tänk på att du är en varg och dess beskyddare. Håll ögonen på honom och få ögonkontakt. I början kan han vara lite rädd om han inte känner dig. Men bevisa för honom att du är en vän och låt honom känna sig trygg i ditt område.        
 10.  
 11.             6      Efter en fullmånagskväll sprida lite jord och löv på dina kläder och på ditt hår. Detta ger intrycket att du var i skogen. Om någon säger dig, vara rädd och be om ursäkt.                  
 12.  
             

    2      Ta din personifiering till nästa nivå  ,

    
   
 1.             1      Flytta på platser med många människor som om du jagade. Smyga runt. Håll huvudet sänkt och titta på alla människors rörelser. Lungere runt dem som om de var ditt byte.        
 2.  
 3.             2      Sova i Wolfs attityder. Rulla in i en boll i ett mörkt hörn, till exempel. Eller ligga med båda händerna och benen rakt framför dig, som om du körde på alla fyra. Förutom att du är på sidan denna gång.        
 4.  
 5.             3      Tillbringa mer tid med hundar än hos människor. Bryta inte kontakten med vänner i allmänhet, men om du var varulv skulle du känna dig mer bekväm bland hundar. Dessutom, om du hänger med dem för mycket, börjar du luktar något av päls, vilket är mycket bra för ditt försök.        
 6.  
 7.             4      Skriv kommentarer om dofter. Var inte ostlik! Gör det bara om du är en bra skådespelare.        
 8.  
 9.             5      Om någon anklagar dig för att vara varulv, neka den snabbt. Var arg och lite orolig. Titta på dem med fiendens öga, säg dem att aldrig börja igen och gå. Kom inte in i en kamp om det.        
 10.  
 11.             6      Om du är en pojke, låt ditt hår växa och se ut som om du är ganska furig. Varulvar är kända för sitt håriga utseende. Om du vill börja producera mer hår (och du är en pojke) kan du försöka raka dig själv och se om det hjälper dig att göra mer hår.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hobbies populär:
Gör en ros ur modelleringslera.

Gör en Joker kostym.

Gör en periskop.

Gör en pappers mänsklig kedja.

Bygg ett LEGO hus.

Vinn i blackjack.

Skapa en anslagstavla.

Bygga hyllor.

Sy ett par byxor.

Slå en krans av jute.

Skapa en journal.

Gör ett fartyg ur kartong.

Bekämpa stridslinjen i Pokemon Emerald Version.

Rita en dollarräkning.

Skapa en enkel skugga i Photoshop CS3.

Slap Prion i brutalt läge i Plague Inc.

Omvänd söm.

Gör en blindstitch.

Gör kalkfärg.

Spela med Pokemon kort.

Gör en kniv.

ako woman