Home \ Hobbies
 

Skapa nivå 77 i Candy Crush Saga.

 

Nivå 77 kan vara ganska väckarklocka för nybörjare på Candy Crush Saga. Spelaren måste rensa all gelé och nå 50 000 poäng med bara 25 drag för att slutföra nivån. Hela gelén finns emellertid i en tunn central sektion som inte är kopplad till resten av fältet "och det innehåller även choklad" som sprider ut på varje tur i vilken den inte har blivit borttagen. Detta tvingar spelaren, som försöker rengöra gelén inom tidsgränsen indirekt med speciella sötsaker, att tänka kreativt.

              

Förfarande .

    

    1      Med vinststrategier  ,

    
   
 1.            1      Prioritera vertikalt randiga godis. Den största svårigheten på den här nivån är att de fält du kontrollerar mest - topp och botten - inte är de där du har gelé. Eftersom mellansektionen inte är kopplad till resten av fältet måste du använda topp och botten av fältet till din fördel genom att göra vertikalt randiga godis när du får chansen. 
    
  • Kom ihåg att vertikalt randiga godis görs genom att göra "horisontella" fyrhjulingar. Att göra "vertikala" quatrains ger dig horisontellt randiga godisar som inte är mycket användbara på detta område eftersom de inte kan slå mittpartiet.  
  •  
  • Observera att det finns nio fält i den centrala sektionen, vardera innehållande två lager av gelé. Det är 18 fält av totalt gelé som du behöver rensa. Eftersom du bara har 25 rundor tillgängliga, om du bara skulle använda vertikalt randiga godisar, skulle du behöva använda en i vardera men sju rundor (i de rätta rutorna, inte mindre!). Det är inte realistiskt. Det är mycket lättare att vinna, även om du arbetar med att få några superkombinationer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd inslagna / randiga kombinationer för att slå mittpartiet. Kombinationer av inslagna och randiga godisar är dina mest användbara tillgångar i detta skede. Dessa combos klara tre rader och tre kolumner i ett stort "cross" -mönster, vilket innebär att de kan slå tre geléfält i mitten på en gång. Tyvärr kan det ta flera steg för att skapa en inbäddad / randig kombinationsruta, så slösa inte några drag på att ta dem när din tid är ute. 
    
  • En av de bästa möjliga rören du kan göra på den här nivån börjar en omslagen / randig kombination på höger sida av fältet vid början av spelet. Om det är korrekt inriktat kan du rensa choklad "och" den låsta rutan på en gång. Inte dåligt!
  •  
  • Tänk på att inslagna / randiga kombinationer som skjuter på "fältet du byter till" inte eldar på det första utrymmet du berör.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Om du kan, fokusera på choklad först. Chokladet som börjar på höger sida av mittpartiet är din främsta fiende på den här nivån. Om du inte kan hantera det, kan det snabbt ta upp hela mittdelen när det börjar sprida sig, vilket gör det mycket svårt att slutföra nivån. Av den anledningen är det bäst att rensa chokladen så tidigt som möjligt med några vertikala randiga godis eller en inslagna / randiga kombinationsruta. 
    
  • Försök att rensa choklad innan du ens bryter det låsta blocket. Även om det är möjligt att rensa chokladet när den redan har börjat sprida sig, är det nästan alltid svårare och tidskrävande.
  •  
  • Kom ihåg att du inte nödvändigtvis behöver slå choklad själv: slå ett godis (inte en låst låda etc.) "bredvid" en chokladlåda rensar också choklad.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Glöm inte att leta efter kombinationer i mellansektionen. Medan det är bra att leta efter vertikalt randiga godis och inslagna / randiga kombinationer på toppen och botten av fältet, glöm inte att det ibland också blir kombinationer i fältets mittområde. Faktum är att det är lika värdefullt att få en enda trippelrad i mitten när det gäller att komma till mål-rörelserna som en inbäddad / randig kombinationsruta (och det använder färre rörelser för att göra det!). Så i början av din runda bör du alltid ta en snabb titt på mitten för att se om det finns bra rörelser där innan du går vidare till de yttre sektionerna. l 
    
  • Om du kan göra två uppsättningar tre i en enda runda (ganska sällsynt men absolut möjligt) kan du rensa "sex geléar i taget." Det är dubbelt så många lådor som du skulle med en inbäddad / randig kombinationsruta, så missa inte de möjligheterna med en bråkdel av antalet rörelser du skulle konsumera!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd färgbomber om många geléfält har samma färg. Färgbomber som bildas genom att ha fem godisar av samma färg i rad kan vara användbara i vissa situationer, men är inte nödvändiga, så tänk innan du producerar dem. Om du ser att du kan göra en färgbom i en tur och använda den för att rensa en färg som ofta förekommer i mittenrad i nästa omgång är det förmodligen värt det. 
    
  • Å andra sidan, om det skulle ta många varv att producera en färgbom och använda den effektivt, kan det vara bättre att använda din tid för att leta efter alternativa drag.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Om du inte har några andra drag suger du godis nära botten av fältet. Om du inte kan göra några produktiva drag i din tur är det nästan alltid bättre att du rensar sötsaker längst ner på fältet än på toppen. Detta beror på att det finns mer godis över det, som rör sig när du rensar godisarna längst ner, vilket ökar chansen att en kaskad kommer att inträffa. Detta ökar chansen att du får ett speciellt godis (och även om du inte gör det, får du fortfarande fler poäng för kaskad effekten).                 
 12.  
             

    2      Vet vad du ska undvika  ,

    
   
 1.             1      Slösa inte tid på att försöka få nya block i mitten. Det är viktigt att notera att det inte finns några teleporteringsplattor längst upp eller ner i någon av fälten i mitten. Det betyder att sötsaker någonstans utanför mittsektionen inte påverkar godis i mitten. Det enda sättet att få nya godis i mitten är att rensa godis antingen direkt eller med ett randigt godis, en inslaget / randig kombinationsbom eller en randig / randig kombinationsboks.       
 2.  
 3.             2      Använd dina inslagna sötsaker, förutom randiga / förpackade combos. Självklart är insvept godis värdelös på denna nivå. Deras blastområde är inte tillräckligt stor för att påverka mittpartiet där gelé och choklad är. Sålunda vill du inte slösa bort några egenskaper för att producera dem om du inte tänker använda dem i en inslagna / randiga kombinationsruta eller att utlösa ett vertikalt randigt godis. 
    
  • För det sällsynta fallet att du kan få en inslagna / inslagna kombinationsbok, använd den! Den massiva blastradiusen ska kunna slå ett stort område av mittdelen åtminstone en gång (om du inte utlöser sprängen längst ner på fältet).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt inte chokladet gå ur hand. När choklad sprider sig över hela mitten, kan det vara mycket svårt att slutföra nivån eftersom det i grunden lägger till ett annat lager som du måste "bryta igenom" innan du kan börja rensa gelé , Det bästa för dig är att hålla chokladet spridda tills du har ett godis eller två vertikalt randiga och redo att hantera det. 
    
  • Det betyder att du inte ska bryta den låsta rutan innan du är redo att lägga chokladet bort. Du kan rensa gelé på vänster sida, och du bör rensa chokladet till höger innan du slår låset, men när låset är trasigt måste du vara redo att lägga chokladet, annars kan du vara i en mycket svår situation.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Glöm inte punktgränsen. Ingenting är mer förödande än att lägga bort alla gelé på den här nivån, bara för att misslyckas för att du inte fick tillräckligt med poäng. Även om det enstjärniga märket är ganska lågt på poängmätaren är det fortfarande möjligt att avsluta nivån utan de 50 000 poäng som behövs för att nå dem, så var medveten om de poäng du poängerar under spelet Nivån ackumuleras. 
    
  • Kom ihåg, eftersom du får en poängbonus för varje oanvänd rund i slutet av denna nivå är det nästan alltid bäst att "avsluta tidigt" istället för att slösa omgångar som försöker göra massiva kombinationer bygga.
  •  
         
 8.  
             

    3      Använd meta lösningar  ,

    

Tipsen i det här avsnittet har ingenting att göra med att spela själva spelet, men de anses allmänt inte vara fusk. Så var fri att ignorera det här avsnittet om du vill att din spelupplevelse inte påverkas.

 
   
 1.             1      Sätt tillbaka på scenen tills du har en bra utgång. "Detta trick fungerar för mobila versioner av spelet, men inte för webbläsareversionen." Om du startar nivån och du inte ser bra drag, sluta. Tryck på "tillbaka" -knappen på din telefon innan du gör några drag, och när du blir frågad om du verkligen vill gå ut trycker du på "ja". Du ska då vara tillbaka på kartskärmen. Ange nivån igen, och du har ett annat slumpmässigt urval av block, men du har fortfarande samma antal liv! Använd detta till din fördel genom att återställa tills du har ett användbart urval av block i början av nivån (till exempel en enkel linje upp för ett vertikalt randigt godis på höger sida av fältet). 
    
  • För att vara klar kan du återställa fältet genom att dra ut dig ur nivån utan att göra några drag och sedan skriva in den igen. Det kostar inte liv. "Men när du gör ett drag, kostar det dig en livstid att återställa nivån."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk på att börja med en förstärkare du har tjänat tidigare. Om du använde det dagliga förstärkningshjulet har du förmodligen sparat minst några ampere. På nivå 77 kan du använda tre: randiga och förpackade godis, geléfisk och färgbombe. Alla ger dig en fördel (se nedan för mer information). 
    
  • Striped och insvept godis: Om du får ett vertikalt randigt godis, kommer du att kunna använda den för att träffa mittdelen. Om dina randiga och förpackade godis faller ihop, kan du även kombinera dem för att få en dyrbar inslagd / randig kombinationsboks.
  •  
  • Jelly Fish: Utveten det bästa valet för denna nivå. Jelly fisk rensar automatiskt tre slumpmässigt valda geléfält. Eftersom vissa geléfält på denna nivå kan vara svåra att slå, kan detta vara mycket värdefullt. En smart strategi är att plocka upp din fisk till slutet av nivån, så att de har bättre chans att träffa de fält de borde ha.  
  •  
  • Färgbomben: Se färgbombinformationen ovan. Dessa kan vara värdefulla om det finns många godisar av samma färg i mitten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se spelvideor från nivå 77. Det är en sak att läsa om hur man skapar nivå 77 - eftersom de här tipsen och tricksna i handling kan göra dem mycket enklare att förstå. Lyckligtvis finns det dussintals användbara videor där ute, fulla av tips för att göra nivå 77 (och nästan alla andra svåra Candy Crush Saga-nivåer).       
 6.  
            

Tips .

                Läs mer... (1)      
Hobbies populär:
Gör gatan färg från majsstärkelse.

Få drakens svärd i mörka själar.

Gör en hjärna ur lera.

Rita han.

Gör skinny jeans.

Gör flytande stärkelse.

Ritning av koi karp.

Höja ett huvudband.

Mjuk plast.

Bygg en gunga.

Gör en pappa kudde.

Gör en enkel papperskorg.

Rita en hjärna.

Gör en euro försvunnen.

Socks batiks.

Dekorera en anteckningsbok.

Vik en servett i en kanin.

Gravering.

Bygg en långbåge.

Ferb Fletcher från Phineas och Ferb draw.

Bygg ett skrivbord.

ako woman