Home \ bilar
 

Parkera säkert.

 

Världen är en farlig plats. Hur och var du parkerar kan vara en avgörande faktor för att skydda din egen och andras säkerhet.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kör försiktigt in på parkeringsplatsen. Se vad som är på det. Kör långsamt och var uppmärksam på andra fordon och fotgängare.       
 2.  
 3.             2      Var beredd att sluta plötsligt. En fotgängare kan springa framför bilen, en bil kan oförutsägbart återställas.        
 4.  
 5.             3      Parkera inuti linjerna på parkeringsplatsen. Placera ditt fordon försiktigt så att det bara upptar det angivna området. Om du har ett överdimensionerat fordon, bör du överväga om du inte behöver flera parkeringsplatser, så det blockerar inte vägen. Detta problem har många lastbilar och bussar. Du kan ta två parkeringsplatser om de inte är åtskilda av ett objekt eller parkera diagonalt. Så du kan bara lämna parkeringsplatsen igen.        
 6.  
 7.             4      Öppna försiktigt dörren till din bil. Var försiktig så att du inte skadar fordonets dörr bredvid om du kommer ut ur din egen.        
 8.  
 9.             5      Se upp för barnen när de kommer ut ur bilen. Följ med henne genom att antingen bära henne, skjuta henne i en barnvagn eller hålla handen när du går över parkeringsplatsen.        
 10.  
 11.             6      Parkera på natten i en upplyst park och inte för långt från din destination. Titta runt dig för att upptäcka potentiella faror. Parkera inte om du känner dig osäker. Fortsätt bara kör och återvänd till en annan tidpunkt på dagen. Det är också möjligt att du ändrar din destination om det fungerar.        
 12.  
 13.             7      Om någon attackerar dig, gör så mycket ljud som möjligt. Skrik, aktivera en varning på nyckelringen och få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Kör in i en byggnad och ring om hjälp omedelbart. Var försiktig när du korsar vägarna så att inget händer dig. Om din bil ligger i närheten, kom snabbt in och lås den från insidan. Ring polisen med din mobil.        
 14.  
 15.             8      Var försiktig när du öppnar dörren på din bil när du kommer tillbaka så att du inte kommer att skada en annan bil.                  
 16.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Bilar populär:
Justera ett säkerhetsbälte.

Sväng höger vid motorcykel.

Undvik sylt.

Förhandla priset på en bil.

Avfrost en vindruta.

Köra uppförsbacke.

Förhindra Autorost.

Sälj en bil privat.

Ridning av motorcykel.

Undvik kollisioner bakifrån.

Byt ut en alternator.

Överlev en bilolycka.

Känn igen en glidkoppling i din bil.

Kör rätt på vintern.

Köp en motorcykel.

Kör bil.

Ladda ett bilbatteri.

Öppna låsta bilar.

Reparera små rostfläckar på bilen.

Park på backen.

Korrekt användning av farthållare i bilen.

ako woman