Home \ bilar
 

Bli en helikopterpilot.

 

Helikopterpiloten är ett spännande yrke. En helikopterpilot kan flyga till räddning, för armén, för tv-kanaler, turism eller som tränare. Följ stegen nedan för att lära dig hur du blir en helikopterpilot.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på om helikopterpiloten är rätt yrke för dig. Flyga i en helikopter en gång, prata med professionella piloter och ta en försökslektion på en pilot i helikopterns pilotskola för att vara säker på att du verkligen är intresserad och du kan verkligen begå dig för att slutföra denna träning.       
 2.  
 3.             2      Forskningshelikopter flyg skolor och ta reda på deras träningsprogram. En bra skola bör erbjuda flyginstruktioner på alla nivåer, ha certifierade instruktörer och ackrediteras av Federal Aviation Administration (FAA).        
 4.  
 5.             3      Fyll i grundläggande behörighetskriterier för flygskolan. För att bli en helikopterpilot måste du:  
    
  • Var minst 16 år gammal.
  •  
  • Ha bra command of English. Om engelska inte är ditt modersmål kan du behöva ett test, till exempel TOEFL (Test of English as Foreign Language), för att bevisa att du talar, läser och förstår engelska.
  •  
  • Utför ett hälsotest av Federal Aviation Administration, som inkluderar test av vision och hörsel för att säkerställa att du har god hälsa.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få en licens för lärlingar. Att flyga ensam i en helikopter, du behöver en licens för lärlingar. Om du uppfyller kraven för flygskolan kommer du att kunna få denna licens.        
 8.  
 9.             5      Få din helikopter privat licens. Du måste göra ett skriftligt prov på datorn, ett muntligt prov med en examinator av Federal Aviation Authority och slutligen ett flygprov. Du måste också ha minst 40 flygtimmar. Dessa flygtimmar är uppdelade i flera kategorier, till exempel flygningar över land, nattflygning, start och landning vid en kontrollerad flygplats och soloflygning. Om du bara vill flyga privat med helikopter är det här den enda licens du behöver.        
 10.  
 11.             6      Om du vill flyga med helikopter professionellt behöver du en kommersiell rotationsvinge licens från Federal Aviation Authority. Du behöver 150 flygtimmar för att göra detta.        
 12.  
 13.             7      Få ytterligare referenser efter behov. Många yrken kräver ytterligare färdigheter, som förmågan att undervisa flygning.        
 14.  
 15.             8      Flyga de önskade timmarna. För att få ett jobb som professionell helikopterpilot måste du först flyga mellan 2500 och 5000 timmar.        
 16.  
 17.             9      Förbered ett professionellt CV som framhäver din arbetslivserfarenhet, dina timmar flög, dina uppgifter och din utbildning.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Bilar populär:
Reparera ett däck.

Byt bilens luftfilter.

Byt ut tändstift på en bil.

Överbrygga ett batteri.

Gör en luftfräschare för bilen.

Kontrollera bilens axeltransmissionsolja.

Skapa ett bilförsäljningskontrakt.

Ta bort träharts från bilen.

Kontrollera bilens axeltransmissionsolja.

Rengör en bilmotor.

Parkera säkert.

Ta bort vinylklistermärke från bilfönster.

Byt bilnyckel.

Övertagande på landsbygdsvägar.

Kör tryggt nära barn.

Passera den teoretiska körkortsexamen i USA.

Köp en begagnad motorcykel.

Gör klartfärgad primer.

Välj rätt cykel.

Beräkna bränsleförbrukningen hos en bil (100 liter).

Förlänga bildäckens livslängd.

ako woman