Home \ ekonomi
 

Skapa en fond för stipendium.

 

Etablering av stipendier kan vara ett sätt att ge något tillbaka till din kyrka eller älskade en för ära. Upprättandet av fonden kan vara lätt eller svårt, beroende på vem du använder för att förvalta fonden. (1) En högskola eller universitet gör det vanligtvis lätt för dig. (2) Om du gör det själv kan det vara mycket tidskrävande och dyrt. (3) Icke-vinstdrivande stiftelser och (4) privata tjänster kommer att göra mest för dig, men kommer att ta ut en avgift som leder till minskad donation.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm vilken typ av stipendium du vill konfigurera (baserat på prisens längd): (a) En engångs donation - en engångs donation är uttömd med priset. (B) ett årligt stipendium - donera det årligen, periodiskt eller i en enda donation över en period av år spridas till utmattning. (C) Ett utbildat stipendium - en självbärande fond med ränta på kontot som finansiering av stipendiet. Ett utbildat stipendium kan upprättas för endast 10 000 dollar på vissa högskolor, men ger dig utsikterna att $ 15 000 kommer att ge ett årligt pris på cirka 500 dollar.        
 2.  
 3.             2      Bestäm hur mycket stipendiet kommer att tilldelas varje år och hur du ska finansiera det. (A) Hur mycket och hur ofta kommer du att betala in i fonden? (B) Kan du få andra att bidra med engångs eller periodiska insättningar?       
 4.  
 5.             3      Kriterierna för tilldelningen.        
 6.  
 7.             4      Namn på din fond.        
 8.  
 9.             5      Möt juridiska och IRS-kraven i ett utbildnings stipendium.        
 10.  
 11.             6      Bestäm vem som förvaltar stipendiet. Detta kommer ofta att avgöra vem som utför jobbet, ställa upp stipendiet och genomföra stipendiehanteringsprocessen och förfarandet. Förvaltningen av det pedagogiska stipendiet omfattar uppgifter som: främjande, ansökningsförfarande, urvals- och tilldelningsförfaranden, studentövervakning och skatterapporteringskrav. Det finns vanligtvis fyra sätt att hantera utbildningsbevis: (a) Hantera det själv. Här har du mest kontroll över fonden, men mycket arbete behövs. Detta är förmodligen mycket dyrare än en privat tjänsteleverantör på grund av mängden arbete. Om du är rik och redan har etablerat en administration eller om du gillar att göra detta arbete, är det något att undvika. (B) Låt det hantera sin egen scholarship manager service. En tjänst tar ut en avgift, vanligtvis en procent av fonden för att förvalta denna utmärkelse. Men de kommer att göra det enkelt för dig om pengar inte är ett problem. (C) en ideell stiftelse hanterar den. Icke-vinstdrivande organisationer tar vanligtvis också avgift, men det är ofta mer av en koncession. Men deras fokus kan vara begränsat så att du borde undersöka tusentals stiftelser för att hitta den som passar dina behov. (D) Låt det hantera ett universitet eller högskola. Detta är överlägset det billigaste valet när det gäller tid och pengar. Om du ger ett universitet $ 1000 per år för en stipendium, kommer de vanligtvis att tilldelas $ 1000 per år. Nackdel: utmärkelsen tenderar att vara begränsad till universitetet. Men i ett statligt system kan det innebära mer än ett högskola / universitet.                 
 12.  
        
Ekonomi populär:
Hämta en lön.

Rösta ett G / L konto.

Starta ett företag som barn.

Organisera kvitton.

Öppna en biograf.

Vinna kunder.

Bli en loppmarknadsleverantör.

Skapa USAs avkastning online.

Design broschyrer.

Undvik mailbedrägeri.

Köp gammalt guld.

Självbetjäning som gräsklippare.

Skapa en bedrägeribekännelse på kreditkortsräkningen.

Tjäna pengar med bloggar.

Beräkna marknadsandelarna.

Handel med binära alternativ.

Skydda mot valutakursförändringar.

Byt ut ett objekt som köpts på eBay.

Gör en tyst auktion.

Bli en investmentbanker.

Trading Forex Online.

ako woman