Home \ ekonomi
 

Var generös med lite pengar.

 

När du ser andras situation och lidande, känner du behovet av att hjälpa och göra något bra. Tyvärr har inte alla tillräckligt med pengar för att donera generöst för att hjälpa organisationer eller kyrkliga institutioner. Men även med små pengar kan du vara generös genom att hjälpa på andra sätt. Här är några förslag på hur man arbetar för en bra sak och hjälper andra.

                

Förfarande .

    
     
  1.   1      Gör din egen. Istället för att donera pengar kan du till exempel göra din egen sylt och ge den bort till en regional organisation som skickar den vidare till behövande personer eller säljer den till en bra sak. Om du har mycket frukt och grönsaker i trädgården, kan du ge bort lite av det till andra människor. Så du kan göra något bra utan för mycket ekonomisk insats.        
  2.  
  3.   2      Ge din tid och tålamod. Hjälporganisationer kan stödjas genom frivilligarbete och ta på sig enkla uppgifter. Det kan exempelvis vara en telefonservice eller hjälp med matdistributionen. Detta uppdrag är oftast mycket mer hjälp än en liten donation.     
  4.  
  5.   3      Ge din medkänsla. På sjukhus och hospices söker frivilliga ofta sjuksköterskor som lyssnar och uppmuntrar patienter. Bara ett fåtal människor kan komma över till en sådan tjänst, eftersom det speciellt kräver extremt sjuka människor med mycket starka nerver. Du kan emellertid ge något mycket värdefullt och personligt på detta sätt, vilket inte kan köpas med pengar.     
  6.  
  7.   4      Ge bort dina kunskaper och erfarenheter. Varje person har viss kunskap och färdigheter som han eller hon har förvärvat, antingen i yrkesliv eller inneboende. Till exempel speciell dator- och programkunskap, juridisk kunskap eller lärandeskapande. Genom att ge dina egna kunskaper och erfarenheter för välgörenhetsprojekt eller välgörenhetsorganisationer kan du arbeta för en bra sak utan att spendera pengar. Till exempel kan du utveckla programvara för en organisation, bokföring eller ge språkkurser. Du hjälper andra på detta sätt och samtidigt får du nya erfarenheter och kontakter som kan vara till nytta för dig i ditt eget yrkesliv.               
  8.  
             

Tips .

             
Ekonomi populär:
Rengör mynt.

Sälj på nätet.

Öppna en nattklubb.

Använd PayPal.

Handel med CFD: s.

Beräkna en företagsbudget.

Bindningskunder.

Gör ett tecken själv.

Lös in en check.

Investera i fonder.

Köp ett företag utan pengar.

Skapa ett kontrollkort.

Bestäm summan av tillgångarna.

Beräkna avkastningen på eget kapital.

Beräkna totala kostnader.

Handel med binära alternativ.

Bygg passiv inkomst.

Utfärda en promemoria.

Haggla ordentligt och förhandla om ett pris.

Spela spel med odds.

Handel med CFD: s.

ako woman